Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dzisiaj po taniosci, co nie znaczy gorzej :reggie: 3 gierki z biedry, nasz polski Ethanek i kolejna perelka na xboksa 1.

as47Zxz.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Dzisiaj po taniosci, co nie znaczy gorzej :reggie: 3 gierki z biedry, nasz polski Ethanek i kolejna perelka na xboksa 1.

A to Jade Empire nie jest czasem uważana za pierwszą oznakę upadku bioware?

Opublikowano

He? Bardzo dobry tytul.

Opublikowano

@Velius: genialna ta limitka BD, a sam filmik również dobry. Liczę,że nie poprzestaniesz na jednym :D

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Limitka spoko, ale mi na nie szkoda miejsca.

Opublikowano

Drobne uzupełnienie hardware'u :sorcerer: Już zacieram łapy, tym bardziej, że na makaronie jest sporo przyzwoitych bijatyk.

2q0pqbl.jpg

Nowe zakupki. Uwaga bo jest troche brzydkich słów wiec jak masz mniej niz 17 lat to nie ogladaj bo sie zgorszysz.

Hmmm, to co? Kręcimy barona dreamcasta? ^_^

Edytowane przez Dark_Pharmacist

Opublikowano

Limitka spoko, ale mi na nie szkoda miejsca.

Powoli odchodze od limited bo faktycznie psuja caly wyglad kolekcji, ale akurat Bravely Default ma dla mnie specjalnie miejsce w serduszku i zrobilem wyjatek.

Drobne uzupełnienie hardware'u :sorcerer: Już zacieram łapy, tym bardziej, że na makaronie jest sporo przyzwoitych bijatyk.

Nowe zakupki. Uwaga bo jest troche brzydkich słów wiec jak masz mniej niz 17 lat to nie ogladaj bo sie zgorszysz.

Hmmm, to co? Kręcimy barona dreamcasta? ^_^

Dajesz. Mogles nakrecic filmik z tego ostatniego mega zakupu, trwalby pewnie z 20 minut :D

Opublikowano

Dzisiejszy zakup.

43088cee0eb2ad46m.jpg4b913bb2ffaf8eb0m.jpg22988e7aae6677e2m.jpg

dd4ca4d89fbc16fdm.jpg1f18e64473cbbd3fm.jpg

Przyznam się, że w nocy nadrabiałem ten temat. Skończyłem na 40 stronie, zostało jeszcze 100. Bardzo fajny pomysł, miło się ogląda jak ktoś dorwie jakieś unikaty czy starocie.

Edytowane przez mastafaker

Opublikowano

http://naforum.zapodaj.net/a035b3096a02.jpg.html

http://naforum.zapodaj.net/b3d4028cbf81.jpg.html

Moje ostatnie zakupy , jeszcze poluję na Donkey Konga w dobrej cenie .

Powiem Wam koledzy , że myślałem ( miałem akurat ok.1000 na wydanie ) nad ipodem retina .... ale nie żałuję ,że jednak zdecydowałem się na konsolę !

Mam wszelakie ostatnie sprzęty do grania , jak i PS4 , (nie sądzą aby przy XONE coś się zmieniło) , ale jakoś tak...... Killzone nawet nie umywa się do 2 i 3 , inFamous mnie nigdy nie porwał , a z gier które posiadam Fifa 15 , GTA 5 i the last of us , przecież mogłem ograć/ograłem na PS3!!!!! 

KUPUJCIE WII U !!!!!!!!!!!

Opublikowano

Pierwszy zakup w nowym roku  :D 

iiAruep.jpg

Edytowane przez PATRYG

Opublikowano

Podsumowanie ostatnich zakupów.

yc9BmaZ.jpg

Killer7 wiadomo, zaje.bioza. Rumble Roses kupiłem z ciekawości, ale w sumie jest całkiem zjadliwe.

Opublikowano

heh też mi dzisiaj przyszedł killer7

ppGLzLa.jpg

Opublikowano

Czego nie tknie się Mikami to złoto :banderas: (dobra w Dino Crisis 3 nie grałem więc nie wiem) 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

skromnie i nawet nie wiem po co bo nie mam jeszcze gba wciaz szukam w bdb stanie zielonego micro :( ale cena mnie skusila 

21acl5s.jpg

Opublikowano

ostatnie zakupy, nic specjalnego, ale jest Sherlock niestety bez pudełka

OZTwTma.jpg?1

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

A propos mistrza Mikami bowdown.gif Pierwsze growe zakupy w 2015, fajnie wyszło bo obie gry dotarły w tym samym czasie. Fotka zrobiona w mojej magicznej szafie.

16kyp9c.jpg

Opublikowano

A propos mistrza Mikami bowdown.gif Pierwsze growe zakupy w 2015, fajnie wyszło bo obie gry dotarły w tym samym czasie. Fotka zrobiona w mojej magicznej szafie.

16kyp9c.jpg

Jakbys odblokowal PM'y to bysmy juz mieli zeldy z usa :(

Opublikowano

heh też mi dzisiaj przyszedł killer7

ppGLzLa.jpg

Nie mow, ze jakas promocja na K7 byla ;/ Byla?

Opublikowano

Była, kosztowało mnie 9,99zł

Opublikowano

@Colin - w zeszłym roku zobaczyłem te figurki na Orlenie. Jest cała seria z klasycznych bajek: Uszatek, Reksio, Bolek i Lolek, Rumcajsa też chyba widziałem. Ceny nie pamiętam, ale nie drogie to było. Figurki wykonane rewelacyjnie jak na ten segment cenowy.

@Velius - co, gdzie, jak?! Wyczyściłem właśnie skrzynkę.

@Figaro - mój Ty tęczowy przyjacielu, takie foteczki mogą być? Podesłałbyś w zamian fotki rudej w bikini <hihi>

2wc1aw7.jpg

34otpxl.jpg