Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał:

Bardzo spoko słuchawki. Ich jedyny poważny minus wg mnie to tylko brak możliwości, żeby nie włączała konsoli przez co używanie ich z innymi urządzeniami jest bez sensu chyba, że chcemy tylko telefon sparować w trakcie grania.

a sam dźwięk? AFAIK one są tylko na stereo, więc chyba nie ma mowy o jakiś cudach pokroju Atmos. 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

a sam dźwięk? AFAIK one są tylko na stereo, więc chyba nie ma mowy o jakiś cudach pokroju Atmos. 

Na stronie MS jest napisane, że obsługują atmos i w xbox apce dolby przy demie atmosa słyszę helikopterek z tyłu głowy, a w bliźniaczej prezentacji z YT nie, więc w sumie nie wiem, co tam jest, ale działa.

Opublikowano
1 minutę temu, ProstyHeker napisał:

Na stronie MS jest napisane, że obsługują atmos i w xbox apce dolby przy demie atmosa słyszę helikopterek z tyłu głowy, a w bliźniaczej prezentacji z YT nie, więc w sumie nie wiem, co tam jest, ale działa.

A jaki to model słuchawek?

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Problemem zawsze jest jest implementacja przestrzennego dźwięku przez twórców gry. Jeśli to oleją, to żadne słuchawki cudów nie zdziałają.

Opublikowano
11 minut temu, dee napisał:

Problemem zawsze jest jest implementacja przestrzennego dźwięku przez twórców gry. Jeśli to oleją, to żadne słuchawki cudów nie zdziałają.

Nie dam sobie ręki uciąć, ale o ile wiem to 3D Audio jest sprzętowe i działa na każdych słuchawkach (z różnym skutkiem), a Dolby Atmos tylko na sprzęcie który to wspiera. Dodatkowo nie każdemu chce się taki dźwięk implementować więc stąd może mniejsza popularność tego rozwiązania niż standardu Sony.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

IMG_20230211_073317399.thumb.jpg.6cacf3261106670fa7231973f1618ed0.jpg

Dostalem Artbook z Halo Infinite

Mam taki ambitny cel, by przysiąc dłużej do UE5 i spróbować przenieść na silnik część lokacji które nie trafiły do gry, w ramach ćwiczeń. Ale to zobaczymy jak to wyjdzie 

Opublikowano
  • Hogwars Legacy to prezent dla żony, bo uwielbia świat Harrego Pottera
  • Star Wars Fallen Order to prezent dla żony, bo uwielbia świat Star Wars. Ogląda wszystko na Disneyu (Bad Batch, Wojny Klonów, Mandalorian, Andor)
  • Nic dla mnie :frog: aż do 24 Marca :macek:

20230210-155813-2.jpg

Opublikowano

Wybrałem pudełkową wersję Deluks z personalizowaną różdżką, ale jakąś dziwną mi przysłali.

Myślałem, że będzie smuklejsza.

1676107738068.thumb.jpg.e48083d081879897c9d8d538ea21b47c.jpg

Opublikowano

Nie wiem dlaczego tak długo zwlekałem z zakupem DMC5 jako fan serii. W końcu jest, od Perfect Blue. Residenta 2 mam od premiery na PS4 ale chętnie znów ogram z patchem pod XSX.

IMG_20230211_164408.jpg

Opublikowano
23 godziny temu, Kmiot napisał:

Wybrałem pudełkową wersję Deluks z personalizowaną różdżką, ale jakąś dziwną mi przysłali.

Myślałem, że będzie smuklejsza.

1676107738068.thumb.jpg.e48083d081879897c9d8d538ea21b47c.jpg

Różdżka specjalnie pod czar Invasius Maximus.

Opublikowano

Zakup troche z proznosci, troche z koniecznosci. 

D7C448EE-4239-4543-9642-067133978FAB.jpeg

Opublikowano

Prezent od żony na walentynki. Czas na nadrobienie tej genialnej konsoli :banderas:

Do tego dokupiłem też kilka gier na start.

A0B1B8B4-16F4-4B23-B255-56D84E7C9808.jpeg

F424BFCF-33B1-4EEB-8990-2E9F92AF1AB3.jpeg

57E518A8-C4AE-4084-B7D4-AB9E2CE39CC8.jpeg

Opublikowano

D18E320D-558D-4BA8-AE9C-DB0A838F3B16.thumb.jpeg.a3d03a8902d4a28ad991cd7b09b87e10.jpeg

Najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra tego roku :gachigasm: 

Podniecenie przed pierwszym uruchomieniem jest duze

Opublikowano
52 minuty temu, schabek napisał:

Najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra tego roku :gachigasm: 

I dopiero teraz kupiłeś?

Opublikowano

No, chciał jeszcze trochę poczekać, żeby była  j e s z c z e  mocniej wyczekiwana.

Opublikowano
15 godzin temu, Square napisał:

I dopiero teraz kupiłeś?

Chlop w szoku ze mozna nie miec czasu na ogranie gierki, nawet tej najbardziej wyczekiwanej, na premiere a dopiero 4 dni pozniej :sadkek:

No nie kazdy juz miesiac przed premiera Horizona chodzil po mieszkaniu z wlocznia i zestawem srobek i narzedzi z castoramy :kekw:

Opublikowano

Za hogwarta plusik się należy ;)

Opublikowano

Mój pierwszy Monster Hunter. Trza korzystać, póki jeszcze Unia pozwala na świnie polować.

IMG_20230218_1014582.thumb.jpg.6469565a8cb99846de5c7681784363ad.jpg