iluck85 2 897 Opublikowano 18 lutego 2023 Opublikowano 18 lutego 2023 W dniu 14.02.2023 o 23:34, Postal napisał: Prezent od żony na walentynki. Czas na nadrobienie tej genialnej konsoli Do tego dokupiłem też kilka gier na start. Ten tenis Sega widząc co się działo z Nesem mini mogliby zrobić Dreamcast mini, wrzucić kilka gier i dać port USB. Nic więcej. 1 Cytuj
Badus 272 Opublikowano 18 lutego 2023 Opublikowano 18 lutego 2023 Dreamcast mini z zacną kolekcją startową? Brałbym jak szalony, tylko jeszcze sklepik, by można było romy na legalu kupować poproszę... Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 18 lutego 2023 Opublikowano 18 lutego 2023 Jezu, ile czasu spędziłem przy MSR (dziadek Drivecluba jakby nie patrzeć). Sega GT też mocno dawała rady, miała swój urok. Do tego Shenmue, Sonic czy Virtua Tennis. Wspaniała to była konsola, nie zapomnę jej nigdy. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grześ 380 Opublikowano 18 lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 lutego 2023 Dziś wpadły żółwie. Nie czytałem recenzji po premierze, więc nie wiem czy ta kolekcja jest skopana czy nie, ale 25 lat temu zagrywałem się z bratem we wszystkie części na pegasusie przechodząc je wielokrotnie, więc postanowiłem kupić w ciemno. Dawały dużo frajdy, zwłaszcza wtedy, gdy dookoła nie było za ciekawie. Wiem, że nie będzie jak za dawnych lat (co parę lat temu potwierdziło odpalenie Contra Collection), ale liczę na dobry wieczór z herbatą i żółwiami ninja. 12 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 173 Opublikowano 21 lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 lutego 2023 13 1 Cytuj
Paolo1986 750 Opublikowano 21 lutego 2023 Opublikowano 21 lutego 2023 Pozostajemy w klimatach Starożytnej Grecji i mitologii 5 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 21 lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 lutego 2023 Piątkę kupię dopiero jak porządnie stanieje. A dwójkę coś ciężko znaleźć nową w folii i w rozsądnej cenie. 15 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 21 lutego 2023 Opublikowano 21 lutego 2023 1 godzinę temu, Ins napisał: Piątkę kupię dopiero jak porządnie stanieje. A dwójkę coś ciężko znaleźć nową w folii i w rozsądnej cenie. Najlepsze forzunie 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 121 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 Podobno dobre. Druga na przetrzymanie. Może będzie coś kiedyś warte, kto wie? 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lipa 512 Opublikowano 22 lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 lutego 2023 Obyście były warte sprzedanego xboxa 24 3 Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 Zobaczy się o co ten hałas. 8 1 1 Cytuj
Pierre Deck 587 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 7 minut temu, Donatello1991 napisał: Zobaczy się o co ten hałas. Piekna gra. Dobrej zabawy zycze Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LiŚciu 1 328 Opublikowano 22 lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 lutego 2023 28 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oldboy 984 Opublikowano 22 lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 lutego 2023 26 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 828 Opublikowano 22 lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 lutego 2023 23 1 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 10 godzin temu, Lipa napisał: Obyście były warte sprzedanego xboxa Mam dylemat czy dać plusa za vr czy minusa za Xboxa. 1 1 1 Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 W dniu 21.02.2023 o 17:43, Ins napisał: Piątkę kupię dopiero jak porządnie stanieje. A dwójkę coś ciężko znaleźć nową w folii i w rozsądnej cenie. Gdzie czwórkę tanio urwałeś? Bo ja trójkę kupiłem za 40 zł nówkę, a tej czwórki poniżej setki nie idzie jeszcze kupić. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A_Bogush 391 Opublikowano 23 lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 lutego 2023 Każdy wokół trąbi o Hogwarts Legacy, czy to znajomy czy na forum, więc też mi się udzielił hype i zamówiłem. Tylko przysłali mi chyba jakiś specjalny zestaw, od razu z konsolą, dziwne. Konsolkę zamówiłem głownie pod VR2, bo jak na razie dla mnie, dla posiadacza XSX, konsola Sony nie ma zbyt wiele do zaoferowania. Natomiast nie sposób nie docenić kontrolera DualSense, ale każdy kto na nim grał wie jak fajna jest haptyka. Jak zamawiałem konsolę to myślałem, że wymienię Hogwarts Legacy na wersję na Xboxa, ale jeżeli DS będzie dobrze wykorzystywany to chyba zostanę przy wersji na PS. Astro's Playroom to świetny początek obcowania ze sprzętem, na pewno ukończę całość. Szkoda, że nie zrobiono takiego tytułu startowego pod VR2, żeby można było przetestować wszystkie funkcje nowych gogli. O goglach tak w skrócie: konstrukcja podobna jak VR1, ale chyba wygodniejsza, podoba mi się jakość ekranów, rozdzielczość daje radę i widać w tym przypadku przeskok w porównaniu do VR1, kontrolery to sztos, strzelanie z pistoletu w Pistol Whip daje mnóstwo satysfakcji, czuć fajny opór triggerów podczas pociągania za spust pistoletu. Z minusów to trochę cieżko dopasować idealne ustawienie, żeby obrazu był ostry i niestety nadal jest poczucie patrzenia przez lornetkę albo bardziej mi się kojarzy, że nosi się hełm jak Big Daddy z BioShocka. Natomiast ogólne wrażenia jak najbardziej pozytywne, przez najbliższe dni będę intensywnie grał tylko na goglach. Do PS3 udało się skomponować fajny zestaw Singstar, ale miałem z tym trochę zamieszania. Na początku zamówiłem 1 wersję na PS3 i pozostałe gry na PS2. Byłem pewny, że na PS3 da się wykorzystywać telefon jako mikrofon, ale w tych wersjach płytowych nie było takiej opcji. Czytałem w necie, że działało to w darmowej apce Singstar, ale ta była już niedostępna. Dowiedziałem się też, że swego czasu ta apka była integralną częścią XMB i wiele osób chciało się jej pozbyć, fajnie, bo ja akurat bardzo chciałem żeby mi się pojawiła. Spędziłem parę godzin na szukaniu informacji no i się okazało, że nie ma opcji jej zainstalowania, została wycofana i usunięta z menu PS3, więc stwierdziłem, że trzeba kupić mikrofony. Wylicytowałem spoko zestaw z mikrofonami bezprzewodowymi i z kolejnymi grami na PS3 i okazuje się, że w wersji Mistrzowska Impreza jest możliwość podpięcia telefonu i dodatkowo jak w każdej innej wersji można importować piosenki z innych płyt. Więc teoretycznie teraz mikrofony nie są mi potrzebne, ale już je zostawię, na pewno działają lepiej niż telefon, który dość często się rozłączał w wersji na PS4. No i jest zupełnie inne uczucie podczas śpiewania jak się trzyma prawdziwy mikrofon, teraz na serio mogę być gwiazdą (przy okazji tragicznie śpiewając) M. in. dla serii Resistance kupiłem PS3 i zdążyłem pograć już parę godzin no i nawet pierwsza część robi robotę. Może nie jest jakoś mocno rozbudowana i odkrywcza, ale nadrabia settingiem, broniami, otoczką historyczną. Nawet daje radę graficznie, pomimo ograniczonej palety barw, ale to ona robi tu dobry klimat. Chętnie bym porobił parę skrinów ale na PS3 chyba się nie da. CoD jak to CoD (już zdążyłem przejść) nic odkrywczego, ale czasami nachodzi mnie na ochota na tą serię, a jeszcze mam z niej nieogranych kilka gier. Gry z serii PlayLink kupione w promocji, żeby mieć pudełko do kolekcji. Ghost of Tsushima chyba niepotrzebnie wziąłem w wersji na PS4, ale nie miałem jeszcze PS5 i do tego była chyba za 39zł. Ale teraz bym od razu kupił wersję definitywną czy tam reżyserską. 33 1 Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 8 godzin temu, Faka napisał: Gdzie czwórkę tanio urwałeś? Bo ja trójkę kupiłem za 40 zł nówkę, a tej czwórki poniżej setki nie idzie jeszcze kupić. Trójkę na OLX za 30zł wyhaczyłem, a czwórkę za 79zł w Media Markt (po znajomości). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 lutego 2023 Sony? Zawsze szanowałem. 21 7 1 1 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daffy 10 562 Opublikowano 24 lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 lutego 2023 9 2 3 1 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 Jest i on, jeszcze sie zastanawiam czy isc moze i kupic pudelko ale deszcz pada i mi sie za bardzo nie chce. No w kazdym razie teraz sie przekonam czy nie trollujecie z tymi mesjaszami od Nintendo. 9 1 Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 1 godzinę temu, Il Brutto napisał: Jest i on, jeszcze sie zastanawiam czy isc moze i kupic pudelko ale deszcz pada i mi sie za bardzo nie chce. No w kazdym razie teraz sie przekonam czy nie trollujecie z tymi mesjaszami od Nintendo. Szkoda ,że nie żółty kurde czekam na te oledy lite i się chyba nie doczekam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi