Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nie mam plusow juz dzisiaj aux, jutro :(  Masz tu ruskiego Linka w rekompensacie.

aelf.gif

Opublikowano
@Figaro - mój Ty tęczowy przyjacielu, takie foteczki mogą być? Podesłałbyś w zamian fotki rudej w bikini <hihi>

Ty mi podeślij tę kolekcję gier, ja Ci podeślę focie :)

to pudełko Super Mario Land, Minish Capa, Metroida... oh myyy. I to w takim pięknym stanie.

Opublikowano

Była, kosztowało mnie 9,99zł

Gdzie?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przyszła dziś najlepsza bijatyka na obecną generacje. Jestem drugą osobą w Polsce, zaraz po ukyo która posiada ten tytuł

289j7lw.jpg

Opublikowano

Fail, Ukyo jest w UK.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

A propos mistrza Mikami bowdown.gif Pierwsze growe zakupy w 2015, fajnie wyszło bo obie gry dotarły w tym samym czasie. Fotka zrobiona w mojej magicznej szafie.

16kyp9c.jpg

RE i,,, i  odrobina Dreamcasta w tle :woot:

Fetyszyści GBA dostali to ja też poproszę... wiadomo którą część półki :whistling:

Opublikowano

Takie tam z serii "znalezione na mieście"

ha951N1.jpg

- zapasowa PS2, bo nigdy nie za mało, i kilka jakiś tam gierek do wypełniania polek

Opublikowano

skromnie i nawet nie wiem po co bo nie mam jeszcze gba wciaz szukam w bdb stanie zielonego micro :( ale cena mnie skusila 

21acl5s.jpg

Ja (pipi)e ale ta gra jest pyszny.

Opublikowano

Nigdy nie za mało?

sadze ze dobrze kupić z 1-2 konsole na zapas póki kosztują grosze i ma sie miejsce na to, nigdy nie wiadomo kiedy coś padnie

Opublikowano

@Colin - w zeszłym roku zobaczyłem te figurki na Orlenie. Jest cała seria z klasycznych bajek: Uszatek, Reksio, Bolek i Lolek, Rumcajsa też chyba widziałem. Ceny nie pamiętam, ale nie drogie to było. Figurki wykonane rewelacyjnie jak na ten segment cenowy.

@Velius - co, gdzie, jak?! Wyczyściłem właśnie skrzynkę.

@Figaro - mój Ty tęczowy przyjacielu, takie foteczki mogą być? Podesłałbyś w zamian fotki rudej w bikini <hihi>

2wc1aw7.jpg

34otpxl.jpg

A ja biedny szukam pudełek do M&L SSS, WarioLand4 i i MarioLand od wieków ;_; ŚLICZNE

Opublikowano

W sam raz na zimowe wieczory :D

Genialna kolorowa platformóweczka i cycynie na plaży :banderas:

ZoHQB4C.jpgPpylvn8.jpg

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

Uwielbiam Banjo N&B, super zabawa, świetny exclusive na 360! A kto powie że syf ten ma w mordę!

RE i,,, i  odrobina Dreamcasta w tle :woot:
Fetyszyści GBA dostali to ja też poproszę... wiadomo którą część półki :whistling:

Wybacz, świeżej fotki nie zrobię bo jestem zajęty platynowaniem Residenta, ale łap fotkę z "Wasze kolekcje" (wrzucałem w zeszłym roku). Od tamtego czasu nic nowego nie nabyłem na DC. W tym roku muszę upolować Residenty i te śliczne marakasy, ale z tym może być ciężko.

GYjZmng.jpg

Opublikowano

Była, kosztowało mnie 9,99zł

Gdzie?

W Media Markt, Dudek pisał na forum i poprosiłem żeby mi kupił.

Przyszła dziś najlepsza bijatyka na obecną generacje. Jestem drugą osobą w Polsce, zaraz po ukyo która posiada ten tytuł

Fail, Ukyo jest w UK.

No to pierwszą w polsce :teehee:

AUX PRZECH.UJU ZAZDROSZCZE CI

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

289j7lw.jpg

7,99 za jedną postać o_O?

Opublikowano

No, ale do stycznia była za free. Sony takie dobre :banderas:

Opublikowano

epOnlfz.jpg

Troche od Rockstar'a, troche Kojimy i jakas scigalka od Ubi - gratis od sprzedawcy bo Max payne w obesranym pudelku jakims nieoryginalnym calym w naklejkach, na szczescie zgodzil się doslac dobre pudelko i nowa okladke.

Co do Zone of Enders, kurde nigdy nie miałem styczności z grą, dziś odpaliłem żeby sprawdzić czy działa i ta muza z menu już mnie zmiażdzyła, pograłem chwile i jestem zachwycony, czuć moc Kojimy :D

Opublikowano

Mała paczuszka, duplikat, kupiona glownie przez okazyjna cene. Idzie prawdopodobnie na sprzedaz, jeszcze nie zdecydowalem.

wrxp2r.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

x4j7nc.jpg  

:obama:

Opublikowano

srednio mi sie ten hack podobal choc gralem tylko w jedna odslone i nawet jej nie skonczylem

Opublikowano

Najlepszy spiderman na konsole.

Opublikowano

Dokładnie Ragus. Najlepszy Spidey. Musze zaopatrzyc sie w oryg. na Dreamcasta bo to jedna z moich ulubionych szpili ever.

Opublikowano

Dwójka na ps2 też była bardzo ok.