Opublikowano 31 marca 20232 l Ziomek poszczuł linkiem do promocji na Neo24, więc się skusiłem. Koza była na liście do kupienia na kiedyś, a Scars Above niby nie, ale słyszałem, że to taki lajtowy Returnal, więc może nada się na trening przed właściwym wyzwaniem.
Opublikowano 31 marca 20232 l Anulowali mi dzisiaj Dredge i Króliki Jakby ktoś po ograniu chciał się pozbyć to
Opublikowano 31 marca 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Znowu wzięło mnie na kupowanie starych gier, na starą konsolę... Ale w tym przypadku akurat to jedne z moich ulubionych tytułów "szaroburej generacji". Mam je od lat na PC cyfrowo, ale stwierdziłem, że pudełka też chcę posiadać. Szczególnie, że tylko MGR brakowało mi do kolekcji tych dobrych Metal Gearów. No i poszczęściło mi się, bo obie gry w zaskakująco dobrym i zadbanym stanie, 3xA w korzystnej cenie. Więcej takich zakupów proszę. Myślałem jeszcze nad Fall of Cybertron, ale tego też mam na PC i to nawet w pudełku, zaś sama gra w przeciwieństwie do konsol hula w 60fps, więc nie ma sensu. Świetna gra, lepsza od WfC, ale nie widzę sensu się z nią męczyć na PS3.
Opublikowano 31 marca 20232 l Octopath II brak w polskich sklepach, Dredge to samo Tymczasem największe minusy Switcha: ceny gier nie spadają Nie muszą bo i tak się wyprzedadzą Do tego perełka z importu, którą zgarnąłem w dobrej cenie z allegro (jest jeszcze jedna sztuka ale już w bardziej normalnej cenie)
Opublikowano 31 marca 20232 l Dzięki @Suavek za info Nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Lubię te serię, chociaż przyznam, że nie grałem nigdy w dwójkę, ale planuję nadrobić na Switchu, mimo że mam (a raczej żona ) pudełko z oryginałem na PC. No i po tym jak ograliśmy we dwójkę część trzecią na PS4, teraz czekamy z żoną na 4kę No i chętnie liznę trochę lore z tego pięknego wydania. Za taką cenę grzech było nie wziąć. Zamawiałem z allegro jakby kto pytał i przyszło w idealnym stanie, zapakowane w kartonik i foliopak. Polecam i jeszcze raz dzięki
Opublikowano 31 marca 20232 l Warto brać, póki jest, kto się waha, bo na Amazonie cena już skoczyła do prawie 200zł.
Opublikowano 4 kwietnia 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jestem gotów na Zelde V2 poszedł na sprzedaż
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Największa różnice prócz ekranu robi jego wielkość - czuć wyjebanie tej ramki.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l W dniu 31.03.2023 o 22:33, Luqat napisał: Dzięki @Suavek za info Nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Lubię te serię, chociaż przyznam, że nie grałem nigdy w dwójkę, ale planuję nadrobić na Switchu, mimo że mam (a raczej żona ) pudełko z oryginałem na PC. No i po tym jak ograliśmy we dwójkę część trzecią na PS4, teraz czekamy z żoną na 4kę No i chętnie liznę trochę lore z tego pięknego wydania. Za taką cenę grzech było nie wziąć. Zamawiałem z allegro jakby kto pytał i przyszło w idealnym stanie, zapakowane w kartonik i foliopak. Polecam i jeszcze raz dzięki Jest cokolwiek z 1 czy 2?
Opublikowano 6 kwietnia 20232 l 20 godzin temu, stoodio napisał: Jest cokolwiek z 1 czy 2? Tyle co nic. Raczej D3. A wariat jeszcze zeldy nie zaplusował? Dziwne.
Opublikowano 6 kwietnia 20232 l Właśnie czytam i jestem pozytywnie zaskoczony - bo jednak jest obecna zarówno I jak i II, do tego świetne arty z DIV (najlepszy klimacik).
Opublikowano 6 kwietnia 20232 l 3 godziny temu, Suavek napisał: Tyle co nic. Raczej D3. A wariat jeszcze zeldy nie zaplusował? Dziwne. Bo rzadko tu zaglądam. Nie zbieram żadnych artbooków, steelbooków, czy innych mamutów, ale jeśli ktoś lubi to czemu nie. Wystarczą mi zwykłe switchowskie pudełka, mam na razie niewiele, bo trochę ponad 20 gier, a parę dni temu wleciały do kolekcji: nowy Kirby 2D i Pikmin 3 Edytowane 6 kwietnia 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 6 kwietnia 20232 l Diofield za 6 dyszek od Zuzagry, chyba jakiś pricebug mieli bo na allegro obniżyli cenę tej gry do 160 a na swojej stronie do 60 i zaraz po moim zamówieniu zmienili status towaru na niedostępny. Także szacunek się należy temu sklepowi, że nie anulowali zamówienia tylko wysłali giereczkę. Ender Lilies - na to bardzo polowałem i w końcu pojawił się na allegro jakiś nowy zawodnik z samymi importami z playasia (polecam przejrzeć ofertę) - https://allegro.pl/uzytkownik/Tokyo_Toybox
Opublikowano 6 kwietnia 20232 l W końcu mnie wzięło żeby mieć wszystkie odsłony gorszego brata. Jedynkę już od lat miałem. Tył pudełka Grim Grimoire bardzo oszczędny. Chciałem oznaczyć Dave'a ale coś nie działa nie wiem co jest z tym forum
Opublikowano 6 kwietnia 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę PCtowego dobra. Kingdom Under Fire uwielbiam, klon W2 z pewnymi nowościami. To właśnie na bazie tego RTSa powstały dwie części Kingdom Under Fire na Xboxa pierwszego. Wersji gold nie miałem. Trzy giereczki na Switcha. Tytuły dosyć niszowe, każdy z innej bajki jednak wydają się warte ogrania. I mój cel na obecny rok, uzupełnienie kolekcji na Mega Drive. Obecnie mam około 40 tytułów na ten sprzęt, na liście do zebrania kolejne 40. Toy Story mam w kolekcji od ponad 20 lat, jednak sam kartridż. Teraz udało mi się upolować komplet w bardzo dobrym stanie. Świetny platformer schyłku ery 16 bit, grywalny i piękny. Ecco The Dolphin również mam od lat 90 jednak też sam kartridż. Spokojna i piękna gierka jednak mega trudna. Altered Beast to port z automatów, średniak ale kultowy z uwagi na sprzedawanie go przez pewien czas z konsolą. No i wisienka na torcie, pierwsza prawdziwa gra 3D na Mega Drive, Virtua Racing. Strasznie chciałem mieć ten tytuł za dzieciaka. Jest to jedyna gra na Mega Drive wykorzystująca Sega Virtua Processor. Planowano też port Virtua Fighter i Daytona na ten procek. Jednak koszty produkcji tego kartridża zabiły ten pomysł, z uwzględnieniem inflacji to dzisiaj około 1000 zł. Mega Drive miał świetne pudełka i tylne okładki.
Opublikowano 6 kwietnia 20232 l te toy story na mega drive to było niesamowite osiągnięcie w programowaniu na ten sprzęt, zwłaszcza sekcje jeżdżone, gość który nad nim pracował ma kanał na youtubie i pokazuje rożne sztuczki programistyczne z mega drivea i nie tylko:
Opublikowano 6 kwietnia 20232 l 52 minuty temu, devilbot napisał: te toy story na mega drive to było niesamowite osiągnięcie w programowaniu na ten sprzęt, zwłaszcza sekcje jeżdżone, gość który nad nim pracował ma kanał na youtubie i pokazuje rożne sztuczki programistyczne z mega drivea i nie tylko: Zasuskrybowane. Fajny material
Opublikowano 6 kwietnia 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu doszła paczka od wujka z Ameryki
Opublikowano 7 kwietnia 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu mam i ja! Będą Święta u Residenta Polecam aktualnego RetroGamera, jest duży artykuł o czwórce i dodatek przeglądowy po wszystkich odsłonach serii. @Wredny pytałeś kiedyś czemu biore gierki na PS4. Odpowiedź jest prosta, nie mam PS5 i cały czas gram na PS4 gdzie mam jakieś 100 zaległych gierek Edytowane 9 kwietnia 20232 l przez aux