Wredny 9 574 Opublikowano 23 maja 2023 Opublikowano 23 maja 2023 Koleś na grupie fb przypomniał mi o STARHAWK (nówka w folii, ciekawe czy Network Pass jeszcze działa), co z kolei przypomniało mi o WARHAWK (od innego sprzedawcy), a że ten drugi był za 29zł to musiałem dorzucić jeszcze jednego exclusive'a z PS3, słynnego crapa, reklamowanego jako HALO-killer - HAZE Dwa ostatnie tytuły nowe, ale przepakowywane, co zresztą u tego sprzedawcy jest częstą zagrywką - nie będę jednak narzekał, bo wszystko w środku jest czyściutkie i świeżutkie, tak jak lubię 3 1 1 Cytuj
Daffy 10 581 Opublikowano 23 maja 2023 Opublikowano 23 maja 2023 Śmieszna era Sony gdzie usilnie próbowali robić lub reklamować killery znanych hitów xxdd Haze i killzone2 - halo killer Uncharted1 - gears of war killer Modnation Racer - Mario kart killer PlayStation All-stars - smash killer Sport Champions - Wii sports killer 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 23 maja 2023 Opublikowano 23 maja 2023 Warhawk świetny! Pure skill, bez pierdolenia. 1 Cytuj
Daffy 10 581 Opublikowano 23 maja 2023 Opublikowano 23 maja 2023 Miało to zawartość single? Bo z tego co pamiętam to tam chyba tylko multi było Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 maja 2023 Opublikowano 23 maja 2023 10 minut temu, Daffy napisał: Miało to zawartość single? Bo z tego co pamiętam to tam chyba tylko multi było Warhawk? Nie. Starhawk miał kampanię fabularną. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 985 Opublikowano 24 maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 maja 2023 Nowa zabawka do kompletu SONY Mega jestem zadowolony bo w bardzo dobrym stanie (Kompletne pudełko) no i te gry w zestawie 12 5 Cytuj
Wredny 9 574 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 2 godziny temu, czapa napisał: Znowu te wymienione pudełka Tutaj nie miałem wyjścia - takie typ sprzedawał (o czym nie wiedziałem, bo na zdjęciach mają takie pudełko, jak to ze Starhawka na moim foto), jeszcze we własnoróbnej folii Wiadomo, że z tego okresu powinno być pudełko z napisem PlayStation 3, ale już później, kiedy gry były pakowane w te BD Case'y z napisem BluRay Disc to mi bez różnicy - ten srebrny napis i jaśniejsze pudełko jest nawet ładniejsze niż to, w co mam oryginalnie zapakowany Starhawk. 1 Cytuj
Assassins_78 985 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 (edytowane) Niektórych to naprawdę nie rozumię, nie wiem lepiej trzymać gry w kopercie ? Ja również używam i bedę używał tych zamienników co @Wredny i naprawdę niczego to ujmuję grze którą chcę mieć w kolekcji. Inną sprawą jest jak bym chciał to odsprzedawać. Ale umówmy się nie po to człowiek te gry kolekcjonuje (nie na zarobek, dla własnego "oka"). Pewnie jak by były dostępne case oryginalne w rozsądnej cenie to każdy by je kupował, chodź jak się nie mylę temat był już wałkowany 4 BTW. @Wredny przez Ciebie kupiłem HAZE Edytowane 24 maja 2023 przez Assassins_78 poprawiono wpis Cytuj
Wredny 9 574 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 Wiadomo, że chodzi o oryginalność doznań i taki repack jest tak samo autentyczny, jak zamek królewski w Warszawie, no ale niestety oryginał był zrównany z ziemią i jakoś trzeba było sobie radzić. Wiele gierek z tamtego okresu to straszny szajs jeśli chodzi o stan, higienę itp, więc te oryginalne pudełka już się często do niczego nie nadają. Swoją drogą pierwszy raz zetknąłem się z tym srebrnym oznaczeniem BluRay Disc wiele lat temu, kupując nowiutkie Chronicles of Riddick - tak było pod folią, więc to nie tak, że one nie były oryginalnie używane. Wiadomo, że z tego okresu co HAZE i Starhawk to Sony jeszcze używało pudełek z napisem PlayStation, ale tu nie miałem wyboru i nie będę płakał z tego powodu. 1 Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 26 maja 2023 Opublikowano 26 maja 2023 Warhawk był świetny, spędziłem z nim całkiem sporo czasu. Żadnych głupot z nalotami i boostami, czysty skill był najważniejszy a starcia w powietrzu podbijały adrenalinę. Dobrzy piloci byli w cenie. Szkoda, że został już zapomniany i w swojej formule nie miałby szans na przebicie w dzisiejszym świecie. U mnie tymczasem wpadł kolejny pokemonowy Dual Pack. Zobaczymy czy będà lepsze od Sword/Shield. 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 995 Opublikowano 26 maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 maja 2023 U mnie mocne retro wpadło. Chrono Trigger na DSa, japońskie wydanie ale to nie problem bo w gierce jest angielski. Trzy świetne tytuły na Saturna, też japończki. Puyo Puyo Tsuu, Vampire Hunter i Virtua Cop. Oraz Ikaruga na Dreamcasta. 14 4 1 Cytuj
Assassins_78 985 Opublikowano 26 maja 2023 Opublikowano 26 maja 2023 I kolejne do kolekcji 4x nowa w folii i jedna przepakowana @Wredny jest i HAZE 1 1 Cytuj
Wredny 9 574 Opublikowano 26 maja 2023 Opublikowano 26 maja 2023 @Assassins_78, sam niedawno kupiłem wszystko z tego zdjęcia, oprócz CoDa (którego od lat posiadam w wersjach PS3 i PS4). Z tym że Dead Space 3 na PS3 też mam od lat, a niedawno kupiłem na X360, bo we wstecznej mamy 60fps Super zakupy, fajnie, że ktoś jeszcze zbiera takie starocie 1 Cytuj
Czoperrr 5 128 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Elegancko się prezentuje okładka Cytuj
GearsUp 199 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 12 minut temu, Czoperrr napisał: Elegancko się prezentuje okładka To z tych sztuk promocyjnych z media expert ale pewnie dlatego była obniżka bo ta hologramowa nakładka tekturowa była lekko poobijana. Od razu wyrzuciłem, tak się prezentuje o wiele lepiej. 1 Cytuj
jimmy 1 282 Opublikowano 29 maja 2023 Opublikowano 29 maja 2023 Trochę poboczne pytanie: Jak sobie radzicie przy kupnie (szczególnie starszych) gier fizycznych ze sprawdzaniem jaka to wersja językowa/region? Przykład z dzisiaj: poluję na Assassin's Creed Rogue Remastered (PS4). W necie krążą dwie wersje: - angielski cover - wschodnioeuropejski cover (ze znaczkiem PL + ENG na froncie) Jak sprawdzić czy edycja z angielską okładką ma na dysku polskie napisy? Fajny jest portal redump.org, ale nie obejmuje PS4 i wyżej... Cytuj
Wredny 9 574 Opublikowano 29 maja 2023 Opublikowano 29 maja 2023 Mi tam zależy tylko na tym, żeby był język angielski, więc całe szczęście nie muszę się przejmować takimi pierdołami. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 29 maja 2023 Opublikowano 29 maja 2023 Jeżeli mam wątpliwości co do wersji to podstawą jest kontakt ze sprzedającym / sklepem i wymiana fotek. Tracę na tym trochę czasu ale za to wpadki zdarzają się rzadko. Cytuj
Wredny 9 574 Opublikowano 30 maja 2023 Opublikowano 30 maja 2023 Od dawna było na liście "kupi się kiedyś": Jeszcze nie ograłem jedynki i trójki (dwójka nawet splatynowana), ale rodzinka wreszcie w komplecie: 7 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 31 maja 2023 Opublikowano 31 maja 2023 Miałbyć SCUF, ale po konsultacjach padło na EDGE. 5 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 31 maja 2023 Opublikowano 31 maja 2023 Żeby to było z 500zł tańsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi