tlas 440 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 wziąłem pada do strit fajtera sześć 5 Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 21 minutes ago, iluck85 said: A miałem odpuscic Tyle hajsu się za to płaci, mogli zrobić schludniejszą okładkę bez tych wielkich napisów. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 czerwca 2023 W tle mój obecny kontroler. Zajebisty ten Snackbox Micro. 17 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MichAelis 5 616 Opublikowano 7 czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 czerwca 2023 w końcu doszla. Eleganckie wydanie i te platki róży 11 2 Cytuj
jimmy 1 264 Opublikowano 7 czerwca 2023 Opublikowano 7 czerwca 2023 Ładnie, też chciałem zamówić, ale przesyłka do Polandii wychodziła więcej niż sama kolekcjonerka Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 7 czerwca 2023 Opublikowano 7 czerwca 2023 No gdzie. Wysylka 20 eur UPS, a zamawiałem jeszcze bluze i wysłali w dwóch osobnych przesyłkach w grudniu bluzę i teraz kolekcjonerka. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 613 Opublikowano 7 czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 czerwca 2023 Klasycznie nieco niebieskiego oraz zielonego dobra skąpanego w czerwieni. Na dzień dobry - Kult Owieczki w wersji de Luks. Przyznam, że bardzo dobrze prezentuje się to wydanie. Do pełni szczęścia brakuje tylko stylowego stilbuka, okładka jest bowiem śliczna. Mam sporo gier z serii SF w kolekcji, ale żadna nie ma tak nieciekawej okładki co szóstka. Natomiast stilbuk jest wspaniały. Front Mission 3 jest jedną z moich ulubionych gier. Liczę, że i przy tej części będę bawił się znakomicie. Uwielbiam tę grę. Przeszedłem ją w 2013r. na PS3. Kilka lat później kupiłem Definite Edition na PS4. Jako, że za kilka miesięcy przygody Corvo Attano będą obchodzić swoje jedenaste urodziny, a dodatkowo ostatnio przeczytałem cykl "Z Mgły Zrodzony", który bardzo przypomina mi wydarzenia przedstawione w Dunwall, to postanowiłem, że do kolekcji dołączy również wersja na X bąka. 20 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 8 czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 czerwca 2023 W ostatnim czasie wleciał Mesjasz w wydaniu kolekcjonerskim, trzy tytuły z serii The Legend of Heroes (dzięki czemu jestem na bieżąco) a także interesujący indyk The Knight Witch, którego namierzyłem kiedyś w zapowiedziach na 2023. Przydał się tutaj błąd cenowy w NeoNet - 109pln za pudełeczko. W to mi graj 21 Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 9 czerwca 2023 Opublikowano 9 czerwca 2023 Wpadło kolejnych parę gier do kolekcji 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 675 Opublikowano 9 czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 czerwca 2023 Drobne podsumowanie zakupów z ostatnich tygodni. Nie ma tego dużo, bo też czas nie bardzo pozwala na zbyt dużo szaleństw. Zdecydowałem się na przeróbkę 3DSa, to i pojawił się pretekst, żeby uzupełnić kolekcję dwóch Super Robot Wars, których wcześniej nie brałem pod uwagę przez region-locka. UX ma robota z Virtual On w stylu Hatsune Miku, więc automatyczne 11/10. Ale teraz patrzę, że jakaś wyblakła okładka... W ogóle trochę rozczarowanie z tym importem, bo w 90% przypadków z Japonii dostawałem wszystko w świetnym i zadbanym stanie, a tu musiałem nawet wycierać bliżej niezidentyfikowany syf z okładki... BX już dużo ładniejszy, a i nawet opłat celnych jakichkolwiek uniknąłem jakimś cudem - koperta trafiła prosto do skrzynki. Death Stranding kupiłem niedawno na PC, ale uznałem, że skoro wszystkie inne gry Kojimy mam w pudełkach, to i tą wypada mieć w komplecie. Muszę to w końcu nadrobić... Retro sprzęcik za dwie stówki do grania w pierdoły i starocie, bez potrzeby dźwigania cegieł. Jak mamba - wszyscy już mają, mam i ja. Trochę lektury. Ani Saturna, ani C64 nie miałem za młodu, ale mimo wszystko, a może i nawet tym bardziej chętnie się zapoznam i trochę wiedzy/ciekawostek łyknę. I jakieś tam DLC, czy coś... 14 6 Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 10 czerwca 2023 Opublikowano 10 czerwca 2023 (edytowane) Doszło Marvel’s Guardians of Galaxy COSMIC Deluxe Edytowane 10 czerwca 2023 przez Assassins_78 dodanie zdjęć 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 264 Opublikowano 12 czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 czerwca 2023 Po dyszce za sztukę. Świetny stan. Wracają wspomnienia 10 2 Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 14 czerwca 2023 Opublikowano 14 czerwca 2023 Nowe gierki i trochę lektury dla prawdziwego gracza Ten guide BOTW już 2 razy odsyłałem bo pozaginane narożniki, do 3 razy sztuka 2 2 Cytuj
Badus 272 Opublikowano 14 czerwca 2023 Opublikowano 14 czerwca 2023 Pewnie brane z Amazona, co? Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 14 czerwca 2023 Opublikowano 14 czerwca 2023 Pierwsza Amazon, druga jakiś no name sklepik enbook.pl, w końcu trzecia też Amazon ale to czysta loteria się okazuje bo latała luzem w kopercie i o dziwo ideolo stan. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 czerwca 2023 Opublikowano 14 czerwca 2023 Zamawiając z Amazon po prostu bierzcie zawsze pod uwagę, że to moloch. Oni przetwarzają takie paczki w milionach. Książki mogą mieć ślady uszkodzenia jeszcze w magazynie zanim wjadą konwojerem do naczepy przewoźnika. Taki no name sklep w teorii powinien się bardziej postarać, bo pakuje i wysyła to jeden człowiek, a nie dziesiątki na różnym etapie procesu. Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 14 czerwca 2023 Opublikowano 14 czerwca 2023 9 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Zamawiając z Amazon po prostu bierzcie zawsze pod uwagę, że to moloch. Oni przetwarzają takie paczki w milionach. Książki mogą mieć ślady uszkodzenia jeszcze w magazynie zanim wjadą konwojerem do naczepy przewoźnika. Taki no name sklep w teorii powinien się bardziej postarać, bo pakuje i wysyła to jeden człowiek, a nie dziesiątki na różnym etapie procesu. Dlatego lubię takie sklepy, które w podsumowaniu zamówienia mają okienko z uwagami, jak na czymś mi mocno zależy to wpisuję tam, że jak coś nosi ślady użytkowania to niech się nawet nie fatygują z wysyłką. W Perfect Blue np tak jest, oni nawet mieli tę książkę swego czasu teraz mi się przypomniało na stanie i sami do mnie zadzwonili, że te które do nich przyszły to każda sztuka ma jakąś wadę więc od razu zrezygnowałem. GOAT sklep 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 czerwca 2023 Opublikowano 14 czerwca 2023 1 godzinę temu, GearsUp napisał: Dlatego lubię takie sklepy, które w podsumowaniu zamówienia mają okienko z uwagami, jak na czymś mi mocno zależy to wpisuję tam, że jak coś nosi ślady użytkowania to niech się nawet nie fatygują z wysyłką. W Perfect Blue np tak jest, oni nawet mieli tę książkę swego czasu teraz mi się przypomniało na stanie i sami do mnie zadzwonili, że te które do nich przyszły to każda sztuka ma jakąś wadę więc od razu zrezygnowałem. GOAT sklep No ale właśnie dlatego, że PB to prywaciarz. Kilka osób upilnujesz w jednym sklepie ale nie największy sklep internetowy z wieloma magazynami. Tam patrzą żeby zapakować szybko, a ewentualne zwroty bez problemu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moldar 2 249 Opublikowano 14 czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 czerwca 2023 Ależ cudo 17 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 547 Opublikowano 14 czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 czerwca 2023 Zakupy z cyklu "kiedyś sobie odmówiłem, bo były inne wydatki", ale teraz mogłem sobie wreszcie pozwolić na małe szaleństwo i uzupełnić kolekcję - większość to względne nowości i jeden zacny staroć (choć wszystkie nówki w folii). Maksiu Trzeci w wersji NTSC/J - nie dopatrzyłem na zdjęciu, ale nic to przecie - XSX i tak ściągnie odpowiednią cyfrę, więc nawet lepiej, bo ma ładną, nieskalaną oznaczeniami okładkę. 10 1 2 1 Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 Śliczny jest. Granie tym padem w każdą gierkę to automatycznie +1 do jej oceny ... ... poza goownianym diablo 4, którego nic już nie uratuje 3 1 3 Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 Zobaczymy, czy to strzelanie palcówki duchom jest tak zjebane, jak tu wszyscy piszą Ale okładeczka pierwsza klasa 2 1 Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 (edytowane) Mały UPDATE bazy Edytowane 15 czerwca 2023 przez Assassins_78 edycja 4 1 Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 (edytowane) Diablo IV pomogło mi sobie przypomnieć jakim średniowieczem jest kupowanie gier w pudełkach - te 17 Gb instalujące się z płyty 2x dłużej niż 57 Gb "patcha" pobieranego z serwerów, jest chyba tylko po to żeby nikt nie stękał, że na płycie nie ma gry PS. Z tego miejsca chciałem serdecznie podziękować użytkownikowi GearsUp za rekomendację tej zacnej gry Edytowane 15 czerwca 2023 przez SnoD 4 1 1 Cytuj
jimmy 1 264 Opublikowano 15 czerwca 2023 Opublikowano 15 czerwca 2023 A gdzie Ci się tak śpieszy kolego? Masz piękną grę na własność, na półeczkę. Docenisz dopiero jak to "średniowiecze" zniknie na dobre Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi