Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeez_PS 843 Opublikowano 7 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 września 2023 Koło Starfielda nie można przejść obojętnie to wziąłem z kontrolerem, a mechy piszecie że dobre i trudne no to też wleciały. 17 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 841 Opublikowano 7 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 września 2023 To ode mnie trochę klasyki na PC Za 30zł żal było nie kupić 10 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yap 2 794 Opublikowano 11 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 września 2023 (edytowane) Kolekcjonowania MGSow ciag dalszy. Jest cala zawartosc z dyskami w mietowym stanie. GameCube jest w fazie negocjacji. Znalazlem niemal nieruchanego na GB eBayu. Edytowane 11 września 2023 przez Yap 18 5 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 11 września 2023 Opublikowano 11 września 2023 Smutna prawda jest taka, że ebay a allegro to dwa różne światy dla graczy/kolekcjonerów gier. eBay ma gry, których allegro nigdy nie widziało na oczy. Najgorsze to, że aby kupic np. z eBay GB do Polski (ale i innych krajów) trzeba korzystać z ich programu transakcji międzynarodowej, gdzie taka przesyłka za grę to lekko 10-15 funtów. Kiedyś kupiłem Front Mission 4 z US (z 15 lat temu) i koszt przesyłki był jakieś 5 dolców i gra chyba też coś koło tego. Teraz już nawet nie patrzę na Stany, bo koszt wysyłki mnie od razu nokautuje. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 12 września 2023 Opublikowano 12 września 2023 17 hours ago, Ken Marinaris said: Smutna prawda jest taka, że ebay a allegro to dwa różne światy dla graczy/kolekcjonerów gier. eBay ma gry, których allegro nigdy nie widziało na oczy. Najgorsze to, że aby kupic np. z eBay GB do Polski (ale i innych krajów) trzeba korzystać z ich programu transakcji międzynarodowej, gdzie taka przesyłka za grę to lekko 10-15 funtów. Kiedyś kupiłem Front Mission 4 z US (z 15 lat temu) i koszt przesyłki był jakieś 5 dolców i gra chyba też coś koło tego. Teraz już nawet nie patrzę na Stany, bo koszt wysyłki mnie od razu nokautuje. Kupilem ME Collection ze steelebookiem wlasnie w USA. Plakalem kiedy placilem. Maja tam najbardziej odjechane blaszane pudelka na swiecie. Do gier, ktore nie maja takiej edycji rowniez. Ale trzeba zaplacic slono. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 13 września 2023 Opublikowano 13 września 2023 Sponsorem dzisiejszych zakupów jest Mr. @Kmiot i jego ostatnia recenzja poniższej gry 3 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dragon13 78 Opublikowano 13 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 września 2023 Zakupy z Olx. 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 673 Opublikowano 15 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 września 2023 Drobne uzupełnienie kolekcji. Nie kupuję zwykle samych kartridży/nośników, ale cena zrobiła swoje, a pamiętam, że w tego Gundam 00 grałem sporo na emulatorze. Wrzucę w rezerwowego DSa i może pogram od czasu do czasu. Zbiór strategii Gundam G Generation tak mi się rozrósł, że już musiałem uzupełnić go o ostatnią "dużą" odsłonę, którą męczyłem lata temu - Generation of C.E.. Świetna cel-shadingowa grafika, jak na PS2. Gra ma fajny koncept i niecodzienny zbiór mechów, choć raczej tylko dla fanów Gundam (Seed). Na Namco X Capcom długo się czaiłem, ale skoro już zacząłem zamykać kolekcję PS2, to musiałem gierkę w końcu nabyć. Gra z patchem angielskim wgrana na Steam Decka i mam zamiar zrobić do niej podejście. Mam tylko obawy co do krytyki, że z czasem system zaczyna nużyć. No zobaczymy. W końcu cała "seria" jeszcze przede mną. W ogóle mini-kolekcja crossoverów od Namco/Capcom/(Sega) mi się całkiem ładnie tym samym zamyka: Swoją drogą, intro NxC jest super. Chyba mój ulubiony OP z jakiejkolwiek gry. Xiaomu best waifu. 14 2 Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 79zł za fałszywego mesjasza to uczciwa cena. 4 1 Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Tak na ten natłok premier wrześniowo-październikowych 4 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 17 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 września 2023 Podsumowanie kilku fantów, które wpadły podczas wakacji. NFS ładnie zafoliowany przez użytkownika tego forum ale przyznam się, że jeszcze nie zaglądałem czy cart jest w środku -_- Warto wspomnieć o dwupłytowym albumie winylowym z gry Cuphead - gry w moim odczuciu wybitnej, przy której spędziłem wiele godzin. Muzyka w postaci łatwo przyswajalnego i rytmicznego jazzu idealnie się komponuje z rozgrywką. 24 1 Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 W dniu 4.09.2023 o 07:52, smoo napisał: 200zł, jest niemiecka okładka, ale mi to nie przeszkadza. No ceny potrafią być wysokie tej gierki, podobnie z resztą jak PvZ. O cholipka. Hahaha. Ta gra jest faktycznie tyle warta? Kupiłem to dawno temu i do dzisiaj nie ukończyłem, bo się okazało, że nie moje klimaty. W sumie nawet nie wiem co mną kierowało, że to kupiłem 3 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 2 godziny temu, Emtebe napisał: O cholipka. Hahaha. Ta gra jest faktycznie tyle warta? Kupiłem to dawno temu i do dzisiaj nie ukończyłem, bo się okazało, że nie moje klimaty. W sumie nawet nie wiem co mną kierowało, że to kupiłem Ano jest https://www.pricecharting.com/search-products?type=prices&q=lollipop+chainsaw Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yap 2 794 Opublikowano 20 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 września 2023 Zaskakujaco konsola byla drozsza od MGS TTS o cale 59p. Kolejne zakupy na GaCka w przyszlym miesiacu. Ten kabelek A/V idie od razu za okno. Mam stosowne na ta okazje HDMI. 18 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 20 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 września 2023 Miałem gacka w takim właśnie kolorze. Cudeńko. Dzisiaj przyszła paczuszka z nowym sprzęcikiem do grania pod kołderką: Wersja 64GB. Jutro powinien dojść dysk 512GB i będzie montowanie Do tej pory nie widziałem sprzętu na żywo. Prezentuje się świetnie i nie jest wcale taki duży. No i świetnie trzyma się go w łapach. 15 5 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Siedzę właśnie w Korei Południowej i o ile z retro jest tu bardzo słabo (mało, drogo), o tyle nowsze tytuły jeszcze soł soł. Zelda typu małe ludziki biegają wyszła mnie równowartość około 90 naszych złotych za używaną. Na pokładzie jest ENG, więc nie będzie w języku kimchi. Może jeszcze coś online zamówię z dostawą do hotelu, bo niektóre tytuły na switcha mają przyjemne ceny. No i traktuję to raczej jako pamiątkę 8 1 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 14 minut temu, ProstyHeker napisał: Siedzę właśnie w Korei Południowej i o ile z retro jest tu bardzo słabo (mało, drogo), o tyle nowsze tytuły jeszcze soł soł. Zelda typu małe ludziki biegają wyszła mnie równowartość około 90 naszych złotych za używaną. Na pokładzie jest ENG, więc nie będzie w języku kimchi. Korea Południowa to była swego czasu Mekka PCtowego grania. Pewnie dlatego jest tam mało retro konsolowego. Sporo gierek PCtowych zostało wydane w pudle tylko tam. Kolekcja metal slug przykładowo, składanka gierek capcom. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 1 minutę temu, Ukukuki napisał: Korea Południowa to była swego czasu Mekka PCtowego grania. Pewnie dlatego jest tam mało retro konsolowego. Sporo gierek PCtowych zostało wydane w pudle tylko tam. Kolekcja metal slug przykładowo, składanka gierek capcom. Dokładnie, do tej pory w tych elektromarketach piętra pecetowe są obładowane gratami - stoją np. wagony RTX-ów. Czytałem, że podczas COVID sprzedaż Nintendo tutaj wystrzeliła, więc oni i Sonka mają tu mocną pozycję. Gry na Xboxa w homeopatycznych ilościach. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SebaSan1981 3 582 Opublikowano 22 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 września 2023 Kupiłem sobie ekhem.. Forzę na Plajstajszon. Od czasów GranTurismo2 i Colina2 nie grałem w żadną grę wyścigową. Spodobały mi się recki i gameplaye no i tropikalny hawajski setting to wziąłem 10 Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 23 września 2023 Opublikowano 23 września 2023 W dniu 17.09.2023 o 18:21, giger_andrus napisał: Podsumowanie kilku fantów, które wpadły podczas wakacji. NFS ładnie zafoliowany przez użytkownika tego forum ale przyznam się, że jeszcze nie zaglądałem czy cart jest w środku -_- Warto wspomnieć o dwupłytowym albumie winylowym z gry Cuphead - gry w moim odczuciu wybitnej, przy której spędziłem wiele godzin. Muzyka w postaci łatwo przyswajalnego i rytmicznego jazzu idealnie się komponuje z rozgrywką. Nie no cart napewno jest, nie ma lipy 1 Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 23 września 2023 Opublikowano 23 września 2023 (edytowane) Mały update kolekcji PS3 dostały komplet (okładka + instrukcja, papierologia ogólna o ile była) Edytowane 23 września 2023 przez Assassins_78 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi