Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie czekając na Gothica moje ostatnie zakupy:

Nowa buda wleciała. Już nie wracam do small form factor, świetnie to wygląda ale ograniczone możliwości rozbudowy. Co do temperatur to nie ma aż takiej różnicy. Dla porównania stara obudowa obok, ta mniejsza :reggie:

IMG_8145.thumb.jpeg.8bd93421d93859d4e96f1b8897d79fd4.jpeg

Kolekcja Divinity, złote czasy kiedy gierki były na płycie bez DRM a w pudełku kod na steam. 

IMG_8129.thumb.jpeg.0cbe9d950cd4c91ccd580cbd7fd54de4.jpegIMG_8130.thumb.jpeg.829a6071b809ae9a282fb806cd3f101e.jpeg

I dalsze uzupełnienie kolekcji na Switcha. Zamiast Gothica drewno w postaci Risen 

IMG_8128.thumb.jpeg.4952e5dc4f107f572e29c56911fbc9d0.jpeg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nowe gripy

Baldo - gierka połatana, w pełni grywalna na Switchu

Disco - musiałem to mieć na tej konsoli, tym bardziej że port też został specjalnie dopieszczony

95avCxs.jpg

Opublikowano

Przeca Bloodstained już połatane do grania na Switchu ponoć.

Opublikowano

Nom, sam mam wersję na XSX bo chodzi w pełnym 4k w przeciwieństwie do PS5, która ma zwykły port z PS4 Pro chyba, że był jakiś upgrade od tamtego czasu

Opublikowano
22 godziny temu, Ukukuki napisał:

Nie czekając na Gothica moje ostatnie zakupy:

Nowa buda wleciała. Już nie wracam do small form factor, świetnie to wygląda ale ograniczone możliwości rozbudowy. Co do temperatur to nie ma aż takiej różnicy. Dla porównania stara obudowa obok, ta mniejsza :reggie:

IMG_8145.thumb.jpeg.8bd93421d93859d4e96f1b8897d79fd4.jpeg

Kolekcja Divinity, złote czasy kiedy gierki były na płycie bez DRM a w pudełku kod na steam. 

I dalsze uzupełnienie kolekcji na Switcha. Zamiast Gothica drewno w postaci Risen 

Jakbym miał brać tę obudowę, to zdecydowanie wybrałbym czarną, no ale wiadomo jak to jest ;)

81MOGI316gL._AC_UF10001000_QL80_.thumb.jpg.46bdde55a55e957b4cce92e0882febd7.jpg

Opublikowano

Jest i on. Ubi jak to Ubi, z gierkami bywa różnie, ale kolekcjonerki :obama:

20231004_222430.thumb.jpg.e39e3a2a0464c17ca8528a8df03b2abe.jpg

Opublikowano

Miałem kupować już A500 mini ale poczekam na przeceny. Wpadło za to Neo Geo mini. Powiem tak - nie spodziewałem się że będzie się grało na tym tak dobrze :)

IMG_3601.jpeg

Opublikowano
9 godzin temu, Postal napisał:

Wpadło za to Neo Geo mini.

Gdzie i za ilę? Bo żałuę okrutnie, że nie kupiłem, jak schodziło swego czasu poniżej 300zł. Teraz chyba najtaniej ok. 350zł na Amazonie, ale od prywatnego sprzedawcy.

Opublikowano
2 godziny temu, Suavek napisał:

Gdzie i za ilę?

Na allegro od games4you. Cena taka jak mówisz ale zdecydowałem się już, bo coś czuje że więcej już tego nie będzie. Nakład się kończy.

Opublikowano

I do sonki i do xboxa w sam raz. Jak za 137 euro to kosmos. W takim CoD lepiej słychać kroki i kto gdzie jest niż w arctis 7p które mi padły. 

20231006_093832.jpg

Opublikowano
W dniu 4.10.2023 o 22:46, Postal napisał:

Miałem kupować już A500 mini ale poczekam na przeceny. Wpadło za to Neo Geo mini. Powiem tak - nie spodziewałem się że będzie się grało na tym tak dobrze :)

IMG_3601.jpeg

Również polecam, zaskakująco dobry sprzęt. 

Opublikowano

PS3 już czeka wyciągnięte z piwnicy 

IMG_20231008_100330.jpg

Opublikowano

Pierwszy Motorstorm to mój ulubiony arcade racer ever, no może na równi z Road Rash. Później sprzedałem PS3 bo studia i więcej w żadną odsłonę nie zagrałem :sapek:

Opublikowano

Pacific Rift zmiata bez problemu pierwszego Motorstorma pod każdym względem. Najlepsze wyścigi ever.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ukukuki napisał:

to mój ulubiony arcade racer ever, no może na równi z Road Rash :sapek:

Są gusta i guściki, nie dzwonię do Weroniki ale palenie dopalaczy to kiepski pomysł, bo później wysnuwa się takie opinie, że Motor Sport jest tak samo dobry jak Road Rush

Opublikowano

Odebrałem właśnie od kuriera :banderas: Coś pieknego :obama:

iGIYSks.jpgpqMq5CW.jpg

Opublikowano

IMG_5075.thumb.jpeg.17bbed7184bec2c547d5d31b728ccf45.jpeg

Te jesienne wieczory zapowiadaja sie :banderas:

Opublikowano

Ładne te obudowy z lamelami - nie powiem, że nie.

Moje PS4 nadal w tej samej budzie Silentium PC i nadal ultra-cichuteńko, jak przerabiałem chłodzenie to myślałem, że to zdechnie przy byle ruszaniu, a konsola przetrwała od tamtej pory  trzy przeprowadzki.

Uzupełniłem moją kolekcję gier na PS4 i PS5 o Wipeouta Omega Collection - o jak to wygląda na OLED :banderas:

spacer.png

Opublikowano

IMG_20231010_131259.jpg