Ukukuki 6 990 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Mocno przycina na Switchu jak się więcej dzieje na ekranie. Ja odpadłem po 3 godzinach i skończyłem na innej platformie. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego zapewne szybciej zapowiedzą nowego GoWa niż zagram w Ragnarok no ale... 3 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. suteq 183 Opublikowano 28 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 lutego PS3 Slim 320GB w bdb stanie z oryginalnym padem. Dwa 'hity' których nie miałem okazji sprawdzić, w tym HALO KILLER. Kolejne gierki w drodze. 6 4 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Ps3? Beka wnusiu, kto na tym gra. Od razu mowie, ze sony zje.balo na koniec i wypuscilo w jednym z ostatnich updateow babola, ktory lekko rozwala ui kiedy w opcjach wyswietlania ustawione jest 16:9. Dzisiaj byl kolejny update. Czy naprawili? Zostawiam was z tym pytaniem do wlasnorecznego sprawdzenia. Haze ku.rwa, no powodzenia zycze w przechodzeniu tego balasa. Nie ma gorszego fps na swiecie. 6 minut temu, suteq napisał: w tym HALO KILLER Gdzie na zdjeciu widzisz killozne 1? 9 Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego 14 godzin temu, Badus napisał: @Suavek, bardzo dobry ruch. Imo pełnowymiarowe artbooki to jedyny warty uwagi dodatkowy zakup do ulubionej/wyczekiwanej gry. A już na pewno lepsze to niż kupowanie jakichś przekombinowanych limitek W ogóle byłem zdziwiony, jaki to duży format, bo spodziewałem się czegoś nieco mniejszego, jak Nier World Guide. I tak, też polubiłem oficjalne artbooki. Zarówno, żeby kolorowe obrazki pooglądać na dobrej jakości papierze, jak i czasem poczytać jakieś ciekawostki. Te rzekome "artbooki" dodawane do kolekcjonerek to często takie broszurki. Jedyny konkretny jaki posiadam, to z pierwszej kolekcjonerki oryginalnej Persona 5, ale i on obszernością nie grzeszył na tle tych sprzedawanych osobno. Oczywiście kolekcjonerki również super sprawa, ale w przypadku Rebirth uznałem, że nie warto dopłacać +/- 200zł do tego, co oferuje Deluxe. Tymczasem Amazon akurat miał jakąś promocję na Ultimanię, a hajp się udzielił. Ultimanie Rebirth już zapowiedzieli i pewnie też zakupię. Wiem, że jest jeszcze drugi tom dla Remake Intergrade, ale skupia się on głównie na Yuffie i jej epizodzie, to na razie mi nie zależy. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dominalien 263 Opublikowano 28 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 lutego Macie wysyłkowcy, schlachta się już bawi. Spoiler Nawet nie skończyłem jeszcze pierwszej części 17 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego 20 minut temu, dominalien napisał: Pokaż ukrytą zawartość Nawet nie skończyłem jeszcze pierwszej części Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. WisnieR 2 736 Opublikowano 28 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 lutego No siema. 12 3 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Jaki sprzedawca? Widzę aukcje za 298zł i opcja kup do 18:00 - dostawa jutro. To może ten xD Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 619 Opublikowano 28 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 lutego 15 5 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Do mnie bez problemu dwupak dotarł 7 2 Cytuj
Ryuk 1 479 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Nowa klawiatura do grania, MelGeek Mojo84 z TTC Gold Pink 2 1 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Co za wiocha. Jeszcze może rgb w budzie? 3 Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego 13 godzin temu, Kalel napisał: Do mnie bez problemu dwupak dotarł Dawno nie widziałem tak brzydkiej/leniwej okładki, jak ta VIII... 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 29 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 lutego Dwa deluxy się spotkały. Jeden gruby, drugi grubszy. 11 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 462 Opublikowano 29 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 lutego (edytowane) PerfectBlue?Zawsze szanowałem+osobny steelbook Edytowane 29 lutego przez kaz1115 11 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 888 Opublikowano 29 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 lutego Foto z ff i porównaniem do innych pudeł z serii. 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 274 Opublikowano 29 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 lutego Gruuubo 11 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. smoo 2 256 Opublikowano 29 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 lutego Jedziemy! 7 6 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Fani playstation same deluxe kupuja 1 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Chłopie skończ tą agitację bo kolejny temat spierdolisz Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego 6 godzin temu, giger_andrus napisał: Dwa deluxy się spotkały. Jeden gruby, drugi grubszy. ..... mini soundtrack? Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego No, ten Deluxe to dno totalne. Za 500 to by już dali pełny i dwa krążki…. W zwykłej wersji jest też podwójna okładka? Bo ta umieszczona normalnie za folia wygląda słabo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi