Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Coś tam do kolekcji wpadło.

Odrobina japończyzny na soniaka:

TZwz0Hr.jpeg

Czas nadrobić Armored Core, bo mocne FOMO wjechało. Finala dziabnąłem już ze 3h i jestem zauroczony. W ten weekend może dam szansę Unicornowi - Final pewnie zabierze mi ze dwa miesiące, to nie ma co czekać.

Z retro natomiast sporo więcej:

245Xo4d.jpeg

Famicomowa Bozia dała mi dwie części Megamana, do tego Kamen no Ninja i Taru-kun - super zabawa w skakanie po platformach, czyli to czym pachnie mi 8-bit.

Uzupełniłem też trochę PSP:

vXaVyNE.jpeg

Co ciekawe Finale są w pełni po angielsku. Ken to Mahou Gakuen Mono to uczta dla fanów gier Wizardry-podobnych, a Ikki Tousen to typowa napierdzielanka ze świetnymi sprite'ami.

OV0fbpA.jpeg

Bardzo fajnie udało mi się upolować Tonego na Gamecube. Pudełko wprawdzie do wymiany ale cieszę się, bo w gry z tej serii na kostce jeszcze nie grałem. 

Ciąg dalszy budowania arcade raju - shmupiki, brakujące gry na guna, czy mordoklepy na Dreamcasta... Takiego Soul Calibura mam od dobrych 20 lat w PALu ale czemu by nie łyknąć japończyka? Był kiedyś taki cykl w Neo Plusie, Omega Boost za frajera. Ja swojego PAL Omega Boosta pogoniłem za półdarmo, więc frajerem stałem się ja - teraz odkupiłem japońca. Twórcy Gran Turismo i strzelanie mechami? Jedziem z tym.

0yt6UFd.jpeg

3CwqPRA.jpeg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

IMG-20240311-170009.jpg

IMG-20240311-185500.jpg

IMG-20240311-185525.jpg

Opublikowano
W dniu 7.03.2024 o 19:31, Starh napisał:

Za namową dziewczyny po wielu latach złożyliśmy pcta :banderas:

Pieseł niezadowolony, stary mógł kupić za to wory smaczków 

spacer.png

A tutaj już złożony cały setup. Długo zastanawiałem się nad monitorem, ale oled to jednak oled :banderas: kolory lepsze niż w moim 65CX.  Długa droga jeszcze abym setup ulepszył - kabelki lepiej pochował, ramię do monitora, plakaty magnetyczne powiesił, ambi zamontował z tyłu, ale wstępnie jestem mega zadowlony i podjarany 
spacer.png

stoi mi :gayos:

Opublikowano

UANK7ys.jpeg

Kolejny dropik. Kto nie grał w World of Horror to polecam, zrobił to facet z mojego miasta i jestem pełen podziwu jak dobrze wyszło. Mix jRPG, arcade, slasherów i metroidvanii. Jedynie Shin-chan to typowy relaksator, gdzie śmiga się bez celu - lubię serię bokunatsu, to i tu będę się dobrze bawił. Triggerheart Exelica cieszy, bo nie złapałem żadnego retro pudełka z tą grą, może kiedyś się uda.

Opublikowano

Ale zazdro shin chana. Są tam jakieś dodatkowe fanty że takie duże to pudło?

Opublikowano
29 minut temu, Pupcio napisał:

Ale zazdro shin chana. Są tam jakieś dodatkowe fanty że takie duże to pudło?

Soundtrack i mini-artbook, czyli idealnie. Inne limitki to nie dla mnie są, dla mnie nie.

Opublikowano
4 godziny temu, ping napisał:

UANK7ys.jpeg

Kolejny dropik. Kto nie grał w World of Horror to polecam, zrobił to facet z mojego miasta i jestem pełen podziwu jak dobrze wyszło. Mix jRPG, arcade, slasherów i metroidvanii. Jedynie Shin-chan to typowy relaksator, gdzie śmiga się bez celu - lubię serię bokunatsu, to i tu będę się dobrze bawił. Triggerheart Exelica cieszy, bo nie złapałem żadnego retro pudełka z tą grą, może kiedyś się uda.

No grubo, widzę, że na X'a też jest tylko w game preview. Trudno uwierzyć, że to polska produkcja:

Opublikowano

FFVII Rebirth jest tak zajebiste, że grając czuję się jakbym przechodził perełki z czasów PSX/PS2. Dlatego dokupiłem sobie steelbooka by sobie stał na półeczce.

20240314_172210.thumb.jpg.ce1c8aa3a8dae3592362c719c8b8dd73.jpg

20240314_172254.thumb.jpg.5722328879601851907048cfad60951d.jpg

20240314_172309.thumb.jpg.3726aee45e980de4cb5c7396b29a2864.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Czarna okładka git, bo te pierwotna, to nie wiem kompletnie co autor tego miał na myśli. Jedna z gorszych okładek wg mnie. 

Opublikowano

Piękny konsolowy eks i książki z naszej branży.

IMG_8997.thumb.jpeg.91e9f4926c401b41ac065e9669473b95.jpeg

Opublikowano

Sprawiłem sobie znowu PS5, nie trudno powiedzieć dlaczego 

IMG_20240314_105430.jpg

Opublikowano

IMG-4261.jpgKupiłem najbardziej „rasistowską” grę na Switcha :cool2:

Opublikowano

Zbiór moich zakupków giereczkowych od początku roku. Dość skromnie.

1. PS4 Pro znalazłem w lombardzie :obama: 400 zl. Ale musiałem wymienic pasty i termopady bo okazalo sie ze mocno sie grzeje i glosno pracuje. Więc na ten zestaw serwisowy wydalem dodatkowe 75 zl :( Jednak juz po zmianie pasty i dokladnym odkurzeniu wnętrza konsola pracuje super cicho. 
  2. Dysk 1tb do Prosiaka bo w standardzie siedzi talerz. I giereczki super szybko się wczytuja.
  3. Planowalem zmienic Fanateca na mocniejszy model ale niemiecka firma miala problemy i ostatecznie zakup przełożyłem na grudzien. Wiec GT DD Pro kupilem ponownie. .... Swoją poprzednią baze sprzedalem i to byl poważny błąd bo przez to nie grałem w wyścigi ponad pol roku czekajac na nową baze  :/ Dodatkowo do kierownicy kupilem nowy system quick release. Jest sztywniej ciszej szybciej przy zmianie kierownic. :cool2:
  4. VR2 nówka sztuka prosto ze sklepu. Moje poprzednie gogle kupione na olx niestety miały wadę i musialem sie ich pozbyć. Co jakis czas desynchronizowal mi sie obraz wiec często musialem je resetowac. Ale teraz mam nowy egzemplarz. Gralem juz pół nocy i żadnych desynchronizacji nie miałem ^^ Gran Turismo 7 królem ścigałek  gdy gramy na VR

To tyle na dzis :hi:

20240316-091634.jpg

Opublikowano

Bendem grau w gre! 99 zydli w Mediaexpert. Po tyle grzechem było tego nie siorbnąć...

IMG_20240315_161352128.jpg

Opublikowano
W dniu 12.03.2024 o 17:24, ping napisał:

Oooo, superancko, zazdro tego Shin-Chana. Przez chwilę myślałem, że to ten nowy i się zdziwiłem, że wyszedł też na PS4! Czaję się na wydanie amerykańskie póki jeszcze jest na Amazonie ale ciągle coś ciekawszego wpada w oko...

W dniu 9.03.2024 o 16:14, ping napisał:

Uzupełniłem też trochę PSP:

Co ciekawe Finale są w pełni po angielsku. Ken to Mahou Gakuen Mono to uczta dla fanów gier Wizardry-podobnych, a Ikki Tousen to typowa napierdzielanka ze świetnymi sprite'ami.

Ciąg dalszy budowania arcade raju - shmupiki, brakujące gry na guna, czy mordoklepy na Dreamcasta... Takiego Soul Calibura mam od dobrych 20 lat w PALu ale czemu by nie łyknąć japończyka? Był kiedyś taki cykl w Neo Plusie, Omega Boost za frajera. Ja swojego PAL Omega Boosta pogoniłem za półdarmo, więc frajerem stałem się ja - teraz odkupiłem japońca. Twórcy Gran Turismo i strzelanie mechami? Jedziem z tym.

Panie, Ikkitousen! Mój pierwszy kontakt z fan service... A ten zbiór gier na PS1/DC - sam miodek. Szalejesz!

Opublikowano

17107821487085679601161580502587.thumb.jpg.3abe097bafeeba491f6a7dcacce388e5.jpg

Pewnie prędko nie zagram, bo Wii leży zakopane głęboko w piwnicy, ale coś mnie naszło i kupiłem:) w przeszłości ukończyłem dwa razy, genialna gra

Opublikowano

Kolejny bardzo wysoko oceniany exik na Switcha. Trzeba sprawdzić.

image.thumb.jpeg.a8da1bd1a28431571fc397460309fa60.jpeg

Tym bardziej, że vibe mocno ostatniej Zeldy.

Te chłopki

image.jpeg.21392b852b613f32b6d19e27c86a42a3.jpeg

Albo ten bossik zupełnie jak w Zeldzie ten w kraterze wulkanu

image.jpeg.6bf08a391279e6670645fa3063b1fe35.jpeg

@KrYcHu_89

#SwitchBezGierw2024

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
8 godzin temu, czapa napisał:

Mapka jest? :D

IMG_20240319_184453.thumb.jpg.f28aae0b57861c4d77e5f71a0074d2f9.jpg

Oczywiście :)

Opublikowano

20240320_170003.thumb.jpg.7122831faccd17c922e7f06893bbddb1.jpg

No i jest! Yakuzę7 Like a Dragon uwielbiam więc Infinite Wealth bedzie ciorane z taką samą przyjemnością :cool2: