Opublikowano 20 marca 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Patrzcie jakie cudo kupiłem pewnie jedna z ostatnich gier na PC na płycie bez DRM.
Opublikowano 21 marca 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taka miła niespodzianka. Zamówiłem se PC boksa, skoro go puścili, a tu przychodzi limitka Płyta z grą (o dziwo faktycznie wypchana po brzegi 8GB), oczywiście klucz do Steama, płyta z soundtrackiem, parę stron concept artów, a to wszystko w pudełku w twardej oprawie a'la książka
Opublikowano 21 marca 20241 r Mi się zachciało pograć w Soulsy, ale nie mogłem się zdecydować która cześć, więc kupiłem wszystkie jakie były w sklepie
Opublikowano 21 marca 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skromny update biblioteki o gry, w które zagram w nieokreślonym czasie. Poza Gollumem. Tego wariata odpalę w weekend bo jestem ciekaw co poszło nie tak.
Opublikowano 22 marca 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcowe multikulti jedzie jeszcze Bayo 3 z Amazona za 7 dyszek
Opublikowano 22 marca 20241 r Ostatnio głównie dystrybucja cyfrowa, ale kilka fizycznych sztuk przez parę miesięcy się uzbierało. Nie wiem, czy odpalę red faction, ale było za jakieś 10 zł.
Opublikowano 22 marca 20241 r 6 godzin temu, Bzduras napisał: Jajoneta dwójeczka, co to jest za gierka lepsza od jedynki? 1 taka dobra że 2x przejdę, zdecydowanie moje backlogowe Goty ogrywane Spoiler w najlepszej przenośnej wersji na konsolce STEAMDECK
Opublikowano 22 marca 20241 r Remaster starocia, reboot starocia i sequel starocia - taki już żywot staruszka, że kupuje rzeczy nastrajające go sentymentalnie
Opublikowano 23 marca 20241 r ¡Allí está! ¡Es el forastero! Wjeżdża Gold w wersji na PS4. Uzupełnienie kolekcji obok premierowej PS5. Dziś rwę nockę
Opublikowano 23 marca 20241 r 38 minut temu, darkos napisał: ¡Allí está! ¡Es el forastero! Wjeżdża Gold w wersji na PS4. Uzupełnienie kolekcji obok premierowej PS5. Dziś rwę nockę zmienili chociaż grafike płytki czy już za dużo roboty?
Opublikowano 23 marca 20241 r Tam na płycie nie ma DLC i nawet łatek do gry, to jest kurwa dokładnie ten sam tłok co premierowa edycja
Opublikowano 24 marca 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne CRT do kolekcji. Poprzedni maluszek spalił się na Dniu Kultury Japońskiej rok temu, ten Grundig wybiera się na następną edycję. Jak jesteście z Łodzi lub okolic, zapraszamy trzynastego kwietnia na imprezę - rozstawimy kilka konsol oraz zorganizujemy kilka konkursów. Na foto testowany telewizorek na Pawa Puro 2. Wcześniej strzelaliśmy w The House of the Dead 2 na DC i potwierdziliśmy, że pistolet musi iść do naprawy :-(
Opublikowano 27 marca 20241 r Kolejny nabytek, na razie gra się fajnie takie Nioh połączone z Ghost of Tsushima i okraszone lekko sekiro. Spoiler Kapcie w gratisie xD