Pupcio 18 431 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Gierki spoko ale ta lalka niskiej jakości BIJE PO OCZACH Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Która? Jakby nie było to każdy zakup zawiera w sobie lalkę Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 317 Opublikowano 27 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 marca Najlepiej wydane 20 zł Chciałem kupić pełnowymiarową głowę T-800. Ale jej cena to zaporowe 200$ minimum. Więc jednak tani plastik sprawdza sie tak samo dobrze. Spoiler 2 9 1 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kiseki 766 Opublikowano 27 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 marca Aż wstyd się przyznać ale jakoś ominęła mnie cała trylogia S.T.R.A.C.H.u więc czas nadrobić zaległość. 19 Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Nawet nie wiedziałem że jedynka wyszła na konsole Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 953 Opublikowano 27 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 marca Na początek Princess Peach, potem będzie trudniej. 17 Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca 16 godzin temu, kiseki napisał: Aż wstyd się przyznać ale jakoś ominęła mnie cała trylogia S.T.R.A.C.H.u więc czas nadrobić zaległość. Zainstalowałem wczoraj jedynkę na PC. 4K, max detale, full wypasik... Odpaliłem, pierwsze wrażenie "kurde, nawet fajnie wygląda jak na takiego starocia" (tak to już jest na PC, rozdzielczość robi swoje). No i było fajnie, obiecująco fajnie do czasu... strzelania. Kurde, no ten element zestarzał się najgorzej niestety. Inaczej zapamiętałem, a jest "karton" niestety. Sam klimat dalej jest spoko, ale przez to strzelanie poleciało z dysku. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca A szkoda, bo fizyka, AI i destrukcja otoczenia to coś, co do dzisiaj można pokazywać innym developerom i pytać "no elo, ten staroć gniecie wasze nowe gierki, dlaczego?". 4 1 Cytuj
kiseki 766 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca @krzysiek923też kupiłem 1ke na PC ale ostatnie 20 lat grania jedynie na padzie upośledziło mój skill obsługi myszki i klawiatury. Pada z kolei nie udało mi się skonfigurować, więc wybór padł na wersję na ps3. Kosztowało to 5x tyle co na gogu no ale cóż. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Fear 1 na PS3 to tragiczny port jak coś. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Do kompletu brakuje jeszcze tylko Orange box w wersji na ps3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. drozdu7 2 792 Opublikowano 28 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 marca Jednak taka nowa zabawka 11 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 587 Opublikowano 28 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 marca 12 Cytuj
jimmy 1 274 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Czas zmierzyć się z tematem tej zabaweczki! 9 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sep 1 623 Opublikowano 29 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 marca Niewiele obecnie gier kupuje w fizycznym wydaniu, ale tytuły ze świata Yakuzy muszę mieć wszystkie w kolekcji. Lost Judgment w wersji na ps5, choć konsoli jeszcze nie posiadam . Ale to prezent od znajomej która wie co lubie 16 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Drobiazg w postaci przypinki do kurtki 2 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Kurna, kończę wkrótce abonament Plusa i mam ochotę nakupować gierek w pudełkach. Wcześniej wciąż liczyłem na prezenty w abonamencie, ale teraz mam ochotę zapełnić półkę tytułami na które mam chętkę od dawna i sięgać po nie kiedy tylko najdzie mnie ochota. Czy to rozsądne? Kupka wstydu nabierze fizycznych rozmiarów, a przypuszczam, że tylko będzie rosnąć. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 197 Opublikowano 30 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 marca 11 1 1 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Godzinę temu, GearsUp napisał: Nie wiedziałem ,że ta kolekcja powstała, zamówione Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca 16 godzin temu, Wojtq napisał: Kurna, kończę wkrótce abonament Plusa i mam ochotę nakupować gierek w pudełkach. Wcześniej wciąż liczyłem na prezenty w abonamencie, ale teraz mam ochotę zapełnić półkę tytułami na które mam chętkę od dawna i sięgać po nie kiedy tylko najdzie mnie ochota. Czy to rozsądne? Kupka wstydu nabierze fizycznych rozmiarów, a przypuszczam, że tylko będzie rosnąć. Nie wiem, jaka platforma, ale pewnie PS4. Trafiłem na film jakiegoś kolekcjonera, który mówił, że najlepszy moment na powiększenie kolekcji PS4 jest... teraz. Gry są tanie. Nim się obejrzysz, taka Yakuza collection będzie po 150, ale używana, nie nowa. Dlatego u mnie gempaas poszedł w odstawkę na rzecz fizycznej kupki gier do ogrania, tyle że na 360 i PS3. Pewnie też są jakiś czas wróci mi też zajawka na PS4. 1 Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca (edytowane) Słyszałem, że nie wszystkie mini gry z Yakuz są obecne na PC więc to jeden z argumentów za wersjami konsolowymi. Edytowane 31 marca przez GearsUp Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Pupcio jeżeli grałeś na laptopie to nie wiem nawet czy można uznać, że skończyłeś Yakuzy. Można powiedzieć, że grałeś w wersje Directors Cut Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Yakuzą z duszą i pieprzem tylko na japońskim sprzęcie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi