Pupcio 18 430 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Niestety tylko yakuza 7 i ostatni spinoff na laktosie, reszta na kombajnie ze stajni SONY Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca 1 godzinę temu, GearsUp napisał: Słyszałem, że nie wszystkie mini gry z Yakuz są obecne na PC więc to jeden z argumentów za wersjami konsolowymi. Spokojnie, remastery na konsolach też mają ucięty content typu minigierki, jakieś muzyczki i tak dalej. Na PC takie rzeczy załatwia się pliczkiem kopiuj-wklej, na konsoli chyba nie. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca 1 minutę temu, Bzduras napisał: Spokojnie, remastery na konsolach też mają ucięty content typu minigierki, jakieś muzyczki i tak dalej. Na PC takie rzeczy załatwia się pliczkiem kopiuj-wklej, na konsoli chyba nie. Ale jak skopiować coś czego nigdy nie było? Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca O czym mówisz? O tym na przykład? https://www.nexusmods.com/yakuza3remastered/mods/5 Normalnie, klikasz prawy przycisk myszy, wybierasz Kopiuj, wchodzisz do odpowiedniego folderu, klikasz prawy przycisk myszy, wybierasz Wklej. 2 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca 39 minut temu, Bzduras napisał: O czym mówisz? O tym na przykład? https://www.nexusmods.com/yakuza3remastered/mods/5 Normalnie, klikasz prawy przycisk myszy, wybierasz Kopiuj, wchodzisz do odpowiedniego folderu, klikasz prawy przycisk myszy, wybierasz Wklej. Nie no video i muzykę to wiadomo, że łatwo. Ja mówię o tych wyciętach grach w grze ale nie będę się upierał przy swoim bo tylko słyszałem o tym, że wersja pecetowa jest okrojona o to. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca A to też są na to przywracacze, ale teraz przecież nie będę tego szukać. Te gierki zazwyczaj są w plikach gry, tylko wyłączone dla gracza więc modery i inne takie dużo roboty nie mają. Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia W dniu 31.03.2024 o 12:08, Bzduras napisał: Spokojnie, remastery na konsolach też mają ucięty content typu minigierki, jakieś muzyczki i tak dalej. Na PC takie rzeczy załatwia się pliczkiem kopiuj-wklej, na konsoli chyba nie. Oryginalne wydania na konsole też miały poucinaną zawartość u nas - wtedy najbardziej trójkę okroili. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 273 Opublikowano 2 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 kwietnia Kolekcjonerka Phantom Liberty przyszła tylko 6 miesięcy za późno 13 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 695 Opublikowano 2 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 kwietnia Uznałem, że nie doczekam się Rain Code na inne platformy, więc wpadło pudło na niedomagającą konsolkę. Czyli znając moje szczęście, jak już grę kupiłem, to za tydzień zapowiedzą wersję PC. Bayonettka na lepsze czasy i Wario na rozluźnienie i rozruszanie kręgosłupa. Plus jeszcze efekt nakręcenia się FFVII:R, gra o chęci zabicia Chaosa z wyprzedaży, i nieplanowane poszerzenie kolekcji Super Robot Wars za grosze. Na tę chwilę moja jedyna/pierwsza oryginalna gra na DC. 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 2 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 kwietnia Może nie jest to rzeka zakupów jak w poprzednim roku kalendarzowym ale coś tam dobrego kapie. 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 556 Opublikowano 3 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 kwietnia Pacific Drive w ładnym wydaniu i Forwoken - to drugie za niespełna 50zł, normalnie angol, nie żadne italiano, więc można wreszcie sprawdzić ten szajs na własnej skórze 13 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia 8 minut temu, messer88 napisał: Skąd ten PD tak wcześnie? Jakiś czas temu ziomek na fb wrzucał swoje zakupy gierkowe i wygląda na to, że na allegro normalnie już mają i wysyłają, bo też się zdziwiłem. Chyba, że to tylko ten konkretny jegomość - w opisie ma ciągle info o przedsprzedaży, ale normalnie wysyła: Spoiler Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia (edytowane) Taki prezencik z okazji święta, które odbędzie się 25 kwietnia o 23:59:59 Edytowane 3 kwietnia przez Szermac 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 990 Opublikowano 3 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 kwietnia Książka, a właściwie album. Całkiem fajny ale brakuje często zdjęcia płyty głównej od tej właściwej strony. Szczególnie w przypadku konsolek przenośnych. Oraz kolekcja pctowych indyków w zbiorczych wydaniach bez DRM. No i coś na moją ulubioną konsolkę przenośną. No i mamy Steam Decka w domu. Porównanie do Asus Rog Ally. Spoiler 11 2 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia 2 godziny temu, Wredny napisał: więc można wreszcie sprawdzić ten szajs na własnej skórze Moze zostawic sobie w folii w kolekcji a poczekac na ps+? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia @Ukukuki daj koniecznie znać jak wypada ten nitro deck. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia 2 godziny temu, Ukukuki napisał: Ta cudowna kolekcja bezpośrednio od LRG czy resell? Jeszcze ta okładka. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia @creatinfreak Gram teraz w Bayo to dam znać ale nie chce pochopnie pisać po chwili zabawy. Na razie wrażenia bardzo pozytywne. @Paolo de Vesir Kupiłem w Ultimie 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia To ładna inwestycja, bo już na Allegro śmigają po 3.5 bomby. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: To ładna inwestycja, bo już na Allegro śmigają po 3.5 bomby. I tak lepiej niż 1200 zł za jedną część na GBA Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Rimejku Splintera się nie doczekam, więc nie pozostało mi nic, jak ponowne ogranie 1, 2 i 3 (wkrótce). Do tego coś, czego nie miałem, a mieć chciałem. Od roku w szafce czekały pistolety i grucha (), ażeby w końcu zestaw skompletować. Jeszcze druga sztuka, Time Crisis, THOTD i mam normalnie arcade w domu. Tylko po to kupiłem, uwielbiamy z żoną szynowe strzelanki. 8 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia DOOMek za 38zl z wysyłką grzech nie brać. Platyna w jedynce, tutaj raczej odpuszczę. 8 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi