Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Niestety tylko yakuza 7 i ostatni spinoff na laktosie, reszta na kombajnie ze stajni SONY

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał:

Słyszałem, że nie wszystkie mini gry z Yakuz są obecne na PC więc to jeden z argumentów za wersjami konsolowymi.

Spokojnie, remastery na konsolach też mają ucięty content typu minigierki, jakieś muzyczki i tak dalej. Na PC takie rzeczy załatwia się pliczkiem kopiuj-wklej, na konsoli chyba nie.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Spokojnie, remastery na konsolach też mają ucięty content typu minigierki, jakieś muzyczki i tak dalej. Na PC takie rzeczy załatwia się pliczkiem kopiuj-wklej, na konsoli chyba nie.

Ale jak skopiować coś czego nigdy nie było?

Opublikowano
39 minut temu, Bzduras napisał:

O czym mówisz? O tym na przykład?

https://www.nexusmods.com/yakuza3remastered/mods/5

Normalnie, klikasz prawy przycisk myszy, wybierasz Kopiuj, wchodzisz do odpowiedniego folderu, klikasz prawy przycisk myszy, wybierasz Wklej.

Nie no video i muzykę to wiadomo, że łatwo. Ja mówię o tych wyciętach grach w grze ale nie będę się upierał przy swoim bo tylko słyszałem o tym, że wersja pecetowa jest okrojona o to.

Opublikowano

A to też są na to przywracacze, ale teraz przecież nie będę tego szukać. Te gierki zazwyczaj są w plikach gry, tylko wyłączone dla gracza więc modery i inne takie dużo roboty nie mają.

Opublikowano
W dniu 31.03.2024 o 12:08, Bzduras napisał:

Oryginalne wydania na konsole też miały poucinaną zawartość u nas - wtedy najbardziej trójkę okroili.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kolekcjonerka Phantom Liberty przyszła tylko 6 miesięcy za późno :problem:

20240402_161638.thumb.jpg.b7f517bb654f33c556226609104fc03e.jpg

Opublikowano

Uznałem, że nie doczekam się Rain Code na inne platformy, więc wpadło pudło na niedomagającą konsolkę. Czyli znając moje szczęście, jak już grę kupiłem, to za tydzień zapowiedzą wersję PC.

Bayonettka na lepsze czasy i Wario na rozluźnienie i rozruszanie kręgosłupa.

sw.thumb.jpg.3c3990e47dcbef4f0c700a81a1f0ce12.jpg

Plus jeszcze efekt nakręcenia się FFVII:R, gra o chęci zabicia Chaosa z wyprzedaży, i nieplanowane poszerzenie kolekcji Super Robot Wars za grosze. Na tę chwilę moja jedyna/pierwsza oryginalna gra na DC.

ps.thumb.jpg.b9a1bdc2275edf567b2162d09af94b85.jpg

Opublikowano

Może nie jest to rzeka zakupów jak w poprzednim roku kalendarzowym ale coś tam dobrego kapie.

yCIJzbt.jpeg

TtpVXuX.jpeg

Opublikowano

Pacific Drive w ładnym wydaniu i Forwoken - to drugie za niespełna 50zł, normalnie angol, nie żadne italiano, więc można wreszcie sprawdzić ten szajs na własnej skórze :niki:
PacificDriveiForspoken.thumb.jpg.fe788e06caea6734a1e63bd3be4e2afa.jpg

Opublikowano
8 minut temu, messer88 napisał:

Skąd ten PD tak wcześnie? 

Jakiś czas temu ziomek na fb wrzucał swoje zakupy gierkowe i wygląda na to, że na allegro normalnie już mają i wysyłają, bo też się zdziwiłem.
Chyba, że to tylko ten konkretny jegomość - w opisie ma ciągle info o przedsprzedaży, ale normalnie wysyła:

Spoiler

Zrzutekranu2024-04-03164120.thumb.png.a1fb13b502934148249b7dc655a78244.png

Opublikowano

Taki prezencik z okazji święta, które odbędzie się 25 kwietnia o 23:59:59 :Coolface:

20240403_175319.jpg

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Książka, a właściwie album. Całkiem fajny ale brakuje często zdjęcia płyty głównej od tej właściwej strony. Szczególnie w przypadku konsolek przenośnych. Oraz kolekcja pctowych indyków w zbiorczych wydaniach bez DRM. 

IMG_9041.thumb.jpeg.b15e29c542b15b9ce79fa3b5f06ff3ec.jpeg

No i coś na moją ulubioną konsolkę przenośną.

IMG_9042.thumb.jpeg.3bcc6093858bf0593b0afb39b7f8a27e.jpeg

No i mamy Steam Decka w domu. 

IMG_9043.thumb.jpeg.98496c8f741804e4d21de856bdab39c8.jpeg

IMG_9044.thumb.jpeg.754c6176267a43f35686ac2a69f7012c.jpeg

IMG_9045.thumb.jpeg.92e6a976178c202cfc9b2796de5eed34.jpeg

Porównanie do Asus Rog Ally. 

Spoiler

IMG_9048.thumb.jpeg.7fbfd0ff3447d845ed45de17da1fa4ea.jpeg

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał:

więc można wreszcie sprawdzić ten szajs na własnej skórze

Moze zostawic sobie w folii w kolekcji a poczekac na ps+?

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

To ładna inwestycja, bo już na Allegro śmigają po 3.5 bomby. :sadkek:

I tak lepiej niż 1200 zł za jedną część na GBA :pawel:

Opublikowano

Rimejku Splintera się nie doczekam, więc nie pozostało mi nic, jak ponowne ogranie 1, 2 i 3 (wkrótce). Do tego coś, czego nie miałem, a mieć chciałem. Od roku w szafce czekały pistolety i grucha (:kekw:), ażeby w końcu zestaw skompletować.

Jeszcze druga sztuka, Time Crisis, THOTD i mam normalnie arcade w domu. Tylko po to kupiłem, uwielbiamy z żoną szynowe strzelanki.

PXL_20240404_120723188.jpg

Opublikowano

DOOMek za 38zl z wysyłką grzech nie brać. Platyna w jedynce, tutaj raczej odpuszczę. 

IMG_20240405_115715.thumb.jpg.7f87a7b0046451eaf79653e58c6e568f.jpg