Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 274 Opublikowano 14 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 kwietnia Na PS3 wpadła edycja specjalna Buzz Quiz TV + 4 bezprzewodowe buzzery + Buzz Polskie Łamigłówki + Buzz Świat Quizów. Wszystko w polskiej wersji językowej, razem chyba około 15 tysięcy pytań. Liczę na dobrą imprezówkę! 12 6 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 57 minut temu, jimmyyy8 napisał: Na PS3 wpadła edycja specjalna Buzz Quiz TV + 4 bezprzewodowe buzzery + Buzz Polskie Łamigłówki + Buzz Świat Quizów. Wszystko w polskiej wersji językowej, razem chyba około 15 tysięcy pytań. Liczę na dobrą imprezówkę! Ile taka przyjemność wynosi? Cytuj
jimmy 1 274 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 55 minut temu, oFi napisał: Ile taka przyjemność wynosi? Niestety w ch*j, a z tego co obserwowałem jest i będzie coraz drożej ze 3 preorderki by za to były Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia Koło tysiąca pewnie ale tak...będzie już tylko drożej Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia 14 godzin temu, jimmyyy8 napisał: Na PS3 wpadła edycja specjalna Buzz Quiz TV + 4 bezprzewodowe buzzery + Buzz Polskie Łamigłówki + Buzz Świat Quizów. Wszystko w polskiej wersji językowej, razem chyba około 15 tysięcy pytań. Liczę na dobrą imprezówkę! czy to działa na PS5? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia Kurwa, drejka to chyba ze 3 razy już remasterowali, ale jedną z najlepszych party gier ever to nie ma komu odnowić 2 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 828 Opublikowano 15 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 kwietnia PlayStation 5 po raz trzeci. Teraz spider a zaraz stellar blade wpadnie 14 4 Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia 8 godzin temu, MaZZeo napisał: Kurwa, drejka to chyba ze 3 razy już remasterowali, ale jedną z najlepszych party gier ever to nie ma komu odnowić Te jełopy nawet nie mogą updata zrobić do appek do gierek z playlinka. Jak chcieliśmy pograć w wiedzą to potęga czy to jesteś ty to musieliśmy ściągać apk z jakiegoś apkpure jak zwierzęta bo android za nowy. Cytuj
kiseki 766 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Haze - nigdy nie miałem okazji ograć Halo killera. Podobno warte nie więcej niż 20 złotych,które dałem. Stranglehold - zawsze chciałem zagrać i nie wyszło. Czas nadrobić. God of War Collection - było tanie, więc wziąłem. Milion Szczurów - kupione z sentymentu do kolekcji. Cereza - od tej części chcę zacząć przechodzić całą serię. 9 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Liznąłem trochę emulacji na telefonie (m.in. PSP, PS2, Gamecube) i uznałem, że przyda się kontroler. Za nieco ponad 200 zł wyrwałem taki oto model z analogami z efektem Halla. 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 361 Opublikowano 16 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 kwietnia Świeże zakupy Star Wars Rudy Ocalał w jedynce bawiłem się przednio, wpadła platynka więc nadeszła pora ograć kontynuację, przeglądając temat na forumku cieszę się że nie kupiłem tego na premierę tylko teraz już połataną Na Dredge czaiłem się już od dłuższego czasu. Łowienie, popylanie stateczkiem, tajemnica i wszystko w sosie Lovecrafta, mniam no i nowy padzior bo mój roczny się zesrał, oba analogi zaczęły żyć własnym życiem 12 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Ale słaba ta okładka od jedi. Wygląda jakby dziecko wycinanki powklejalo na białą kartkę od bloku szkolnego. 1 Cytuj
badzejo 361 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia To fakt, okładka jest tragiczna, na szczęście na półce tylko grzbiet widzę Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Jak dla mnie zajebista okładeczka - ja mam premierową, ale ta podoba mi się dużo bardziej. A u mnie dwa zestawy staroci z Limited Run, kupione od znajomego handlarza: Fajnie, że wskrzeszają takie starocie i że ktoś wydaje to fizycznie - chciałbym więcej takich inicjatyw w dzisiejszych czasach, przeżartych cyfrozo-abonamentozą. 5 2 Cytuj
badzejo 361 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Jurassic Park Collection mam na liście, w tym roku na bank wpadnie do kolekcji Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 696 Opublikowano 18 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 kwietnia Zakupy papierowe. Z tym fajnalem to trochę mi się Rebirth udzielił, jak i wpisy @smoo... Nigdy wcześniej bym nie pomyślał się tak zagłębiać w cokolwiek poza samą grą... No ale może umili to nieco oczekiwanie na ostatnią odsłonę. Nie sądziłem, że np. Kyrie czy Leslie z Remaku to postacie właśnie z książki o Turkach. 12 3 Cytuj
kaz1115 462 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Perfectblue?Najwspanialszy sklep z Najlepszym kierownikiem. 4 3 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LiŚciu 1 330 Opublikowano 19 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 kwietnia Kupione żeby sprawdzić czy to ma sens. Po tygodniu zabawy zdecydowanie ma 11 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mugen 1 955 Opublikowano 19 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 kwietnia MAMY TO! 7 3 Cytuj
SebaSan1981 3 589 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Gdzie wynypałeś gierkę trzy dni wcześniej? Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Perfect Blue? Najlepszy sklep w Galaktyce, a możliwe że również w Polsce. Pan Prezes osobiście i rzutem na taśmę dopilnował, abym mógł się cieszyć grą przed weekendem. Dziękuję i polecam. 7 1 Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia 37 minut temu, SebaSan1981 napisał: Gdzie wynypałeś gierkę trzy dni wcześniej? Jak koledzy wyżej i niżej piszą, u Pana Czezkiego który dobrze rozumie potrzeby suikodenowiczów. Cytuj
SebaSan1981 3 589 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia A no przecież! O coś u Czezkiego sam kiedyś pytałem. W sumie mam kilka slużb od pojutrza więc pogram sobie w Stellara i Ijudena troszkę później. Niemniej gratsy że możecie giercować już teraz Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 635 Opublikowano 19 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 kwietnia Jak sklep to tylko Perfect Blue, jak konsola to tylko Sonka. 8 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi