KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 9 minut temu, drozdu7 napisał: Jako kompletny pctowy laik spytam tylko ile taki zestawik i czy mocniejszy od PS5 Pro(które jak wiemy będzie potężne;)? Siła PS5 bis będzie polegać na magii marki, jest to niepoliczalne. 2 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Zaraz będziecie mieli magię kina w 24 fps Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Mnie wkurwia w desktopach, ze nie trzeba sie pierdolic z protonami, a to najlepsza zabawa. @NemoKOF sa juz emulatory steamdecka? Ale by bylo yebania! Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Teraz, yaczes napisał: Mnie wkurwia w desktopach, ze nie trzeba sie pierdolic z protonami, a to najlepsza zabawa. No brakuje tego nie powiem, czasami fajnie sobie wgrać nowego experimentala i trochę powbijać komend na DXVK_HUD i inne przed zagraniem w ulubioną grę. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja UWAGA!!!!!!!! PRZYWRACAM DUSZĘ!!! @Pupcio 3ci kineskop , szukam idealnego. Ten, musze powiedziec, zajebiscie DUSZNY. Wyglad, sony, trinitron. Troche maly, 25 cali, ale dobrze dziala z light gunem. Mieciutki obraz, ale wciazc dosyc ostry, 60 Hz, ladne kolorki. Glosniki napierdalaja, nie jakies odtylcowe pierdziawki z OLEDa odbijajace sie od sciany 2 1 Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Albo np. zaznaczyć, że ma być Protonik Boży 9 zamiast 8 Zawsze taka zmiana zajmuje mi 3 sekundy i bawię się przednio. Czasami nawet zmieniam kilka razy między dwoma wersjami, żeby tylko ta chwila trwała dłużej 1 Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Jak tylko odnowi się reputacja dostajesz serduszko Dawid bo aż mi się duszno zrobiło jeśli mam być szczery! Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 29 minut temu, yaczes napisał: Mnie wkurwia w desktopach, ze nie trzeba sie pierdolic z protonami, a to najlepsza zabawa. @NemoKOF sa juz emulatory steamdecka? Ale by bylo yebania! Nie rozumiem pytania xd Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 33 minuty temu, yaczes napisał: Mnie wkurwia w desktopach, ze nie trzeba sie pierdolic z protonami, a to najlepsza zabawa. @NemoKOF sa juz emulatory steamdecka? Ale by bylo yebania! W sumie to prawie jak by sa. Mozesz postawic na wszystkim co spelnia wymagania pod linkiem i wtedy zabawa protonami bez limitu https://store.steampowered.com/steamos/buildyourown?l=polish 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 5 minut temu, NemoKOF napisał: Nie rozumiem pytania xd Chce odpalic na swoim pc emulator SteamOS, na ktorym mam odpalony emulator Windowsa 11, na ktorym mam odpalony emulator zhackowanego Switcha, na ktorym jest odpalony emulator Amigi 500. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja No to musisz gadać z ludźmi którzy mają taki sprzęt ;-) Ale taka incepcja... ciekawa sprawa xD Nie mam Steam Decka, nie mam mocnego PC ani mocnego laptopa :-( Nie pomogę niestety. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Ale Ficus by juz nie mial co wrzucac w statusy, jakbym zrobil cos takiego Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 48 minut temu, yaczes napisał: ale dobrze dziala z light gunem. Mieciutki obraz, ale wciazc dosyc ostry, 60 Hz, Dlatego. Mi na mojej 100ce nie dziala ;/ Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Kumaci czują wiatr zmian (pc master race przez co najmniej kolejne 1,5 generacji), a górale z Warszawy dalej chlip chlip tylko plejstejszon mam każdom od psxa kupionego na hali w Łodzi, chlip chlip kiedyś też graliśmy w 720p i nikt nie narzekał. Ha tfu, następne lata tylko pecet 3 3 4 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 11 minut temu, Mejm napisał: Dlatego. Mi na mojej 100ce nie dziala ;/ Tez sie nauczylem the hard way, kurla. Ogarnalem TRINITRONA 100 Hz, podniecony podlaczam guncon i nic. Guncon 2 - nic. Dreamcast light gun - dupa. Chwila w google i @maciucha jestesmy kwita Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 7 minut temu, maciucha napisał: Kumaci czują wiatr zmian (pc master race przez co najmniej kolejne 1,5 generacji), a górale z Warszawy dalej chlip chlip tylko plejstejszon mam każdom od psxa kupionego na hali w Łodzi, chlip chlip kiedyś też graliśmy w 720p i nikt nie narzekał. Ha tfu, następne lata tylko pecet Czezki czuje wiatr zmian w sklepie. Gdyby nie Nintendo to prywaciarze pudełkowi byliby jak Yeti, a jak wiadomo nigdy z BigN nie wiadomo czy w kolejnej generacji znowu im pyknie Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 12 minut temu, maciucha napisał: Kumaci czują wiatr zmian (pc master race przez co najmniej kolejne 1,5 generacji), a górale z Warszawy dalej chlip chlip tylko plejstejszon mam każdom od psxa kupionego na hali w Łodzi, chlip chlip kiedyś też graliśmy w 720p i nikt nie narzekał. Ha tfu, następne lata tylko pecet ale byczku, wiem ze zachlysnales sie Steamdeckiem, pewnie naprawiasz serwery czy cos, ale wyobraz sobie mordeczko: wracasz zmeczony z pracy, odpalasz SONY TRINITRON i Dreamcasta dusznego, strzela zimne piwko, ladujesz plyte z Crazy taxi do czytnika, YA YA YA YA YAAAAA i myk! Nakurwiasz z gorki 200 mil na godzine przy napierdalajacym na caly regulator OFFSPRING. Gdzie jedziemy? Pitca Hut 3 minuty temu, Daffy napisał: Czezki czuje wiatr zmian w sklepie. Gdyby nie Nintendo to prywaciarze pudełkowi byliby jak Yeti, a jak wiadomo nigdy z BigN nie wiadomo czy w kolejnej generacji znowu im pyknie Jest mozliwe, ale na samym ps4 mozna pojechac jeszcze z 7 lat , a co dopiero ps5! Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Maciucha wgrywa protona gxD 3000 żeby mu ruszył pes6 (konsolowa seria) pod kołderką 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 3 minuty temu, yaczes napisał: ale byczku, wiem ze zachlysnales sie Steamdeckiem, pewnie naprawiasz serwery czy cos, ale wyobraz sobie mordeczko: wracasz zmeczony z pracy, odpalasz SONY TRINITRON i Dreamcasta dusznego, strzela zimne piwko, ladujesz plyte z Crazy taxi do czytnika, YA YA YA YA YAAAAA i myk! Nakurwiasz z gorki 200 mil na godzine przy napierdalajacym na caly regulator OFFSPRING. Gdzie jedziemy? Pitca Hut Obudź się Dawid! W domu czekają żona z dzieckiem i po ciężkiej pracy to ty możesz tam odpalić najwyżej nową paczkę pampersów i Magiczną Słonicę Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Pucio ten laptop masz przynajmniej jakiś Sony Vaio by czuć się dalej konsolowcem czy chiniola lub tajwanczyka bez duszy? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 20 minut temu, maciucha napisał: a górale z Warszawy dalej chlip chlip tylko plejstejszon mam każdom od psxa kupionego na hali w Łodzi, chlip chlip 6 minut temu, maciucha napisał: Obudź się Dawid! W domu czekają żona z dzieckiem i po ciężkiej pracy to ty możesz tam odpalić najwyżej nową paczkę pampersów i Magiczną Słonicę Oj, Maciucha ja zawsze znajde czas na chwile przyjemnosci, bo w zyciu najwazniejsza jest rownowaga! Co ty myslisz, ze ja sie denerwuje jak przygotowuje dokumenty dla celnikow jedna reka, druga dogrywam duza premiere, trzecia walcze z problemem technicznym na serwerze, a 40letni Pan Daniel zaczyna mi opowiadac jak to wujek mu przywiozl ze stanow amige 500 na komunie? Nie! Rzucam wszystko, wzruszamy sie, dyskutujemy, smiejemy. Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Dejw jak już wygra ten cały pc to lepiej porzuć biznes bo ci ludzie to wariaci i jeszcze zatęsknisz za tym chłopem od słuchawek Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Nie no, blacharzem to ja byczku nie bede. Z calym szacunkiem oczywiscie, bo gracze musza sie szanowac! - PROSZEM PANA NIE DZIALA MI GRA NA DECKU 4. - okej, zacznijmy od poczatku - ktory proton? Napiecie proca defaultowe czy cos pan grzebal? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 4 minuty temu, yaczes napisał: Oj, Maciucha ja zawsze znajde czas na chwile przyjemnosci, bo w zyciu najwazniejsza jest rownowaga! Co ty myslisz, ze ja sie denerwuje jak przygotowuje dokumenty dla celnikow jedna reka, druga dogrywam duza premiere, trzecia walcze z problemem technicznym na serwerze, a 40letni Pan Daniel zaczyna mi opowiadac jak to wujek mu przywiozl ze stanow amige 500 na komunie? Nie! Rzucam wszystko, wzruszamy sie, dyskutujemy, smiejemy. Dawid, to niemożliwe, na pewno nie masz tyle rąk! Tak coś czuję że pana Daniela to obsługujesz czymś innym! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi