Opublikowano 21 maja 202421 maj 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Piękna selekcja. Nioszek z PB, tak? Dzięki. Tego slave zero chyba będę męczyć na Arcade Sticku xd Nioch nioch od Games4You
Opublikowano 21 maja 202421 maj 8 minut temu, Dr.Czekolada napisał(a): Dzięki. Tego slave zero chyba będę męczyć na Arcade Sticku xd Też wziąłem ale na Switchu to podobno źle chodzi, ja poczekam z ograniem na Switcha 2.
Opublikowano 22 maja 202422 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sprawdzimy teraz ekran Oled
Opublikowano 22 maja 202422 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miła niespodzianka w paczkomacie. Spodziewałem się dostawy w przyszłym miesiącu.
Opublikowano 22 maja 202422 maj 2 godziny temu, iluck85 napisał(a): Sprawdzimy teraz ekran Oled Ty to też jesteś ładny szajbus ze sprzętem
Opublikowano 22 maja 202422 maj Moje 2 nowe nabytki. Jakoś się zepsuła nie wiem czemu tego zdjęcia ;/. Edytowane 22 maja 202422 maj przez Whisper_of_Ice
Opublikowano 23 maja 202423 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Startujemy z Paper Mario. Do tej pory przeszedłem jedynie Origami King więc apetyt na tę "zdecydowanie lepszą" odsłonę jest spory. World of Horror to o ile dobrze kojarzę produkcja rodzima i jednoosobowa, do tego niezłe recki i więcej nie trzeba żebym zamawiał i ogrywał. Zakupy dopełnia Dead Space w promo za 79pln oraz Eiyuden (wersja kickstarterowa) i tutaj myślałem, że twórcy się trochę wysilą i coś tam dorzucą miłego dla wpłacających... dupa bo nie dorzucili nic.
Opublikowano 23 maja 202423 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas na NS ponoć nigdy nie jest za późno
Opublikowano 23 maja 202423 maj Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a): Ten rządek z dołu wyjebać. Ale gry na górze Masz przed sobą dużo dobrej zabawy
Opublikowano 23 maja 202423 maj Gamefinity, nie wiem czy jeszcze mają ale pakowanie klasa, duży płaski kwadratowy karton. Nie ma szans żeby cokolwiek się zgniotło.
Opublikowano 23 maja 202423 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marzenie z dzieciństwa spełnione. Marzenie o Spoiler homoseksualizmie. Nie no, trzecia konsola Nintendo to się zeruje. Dziękuję pan @ping
Opublikowano 23 maja 202423 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przed wyruszeniem w drogę...
Opublikowano 24 maja 202424 maj 12 godzin temu, creatinfreak napisał(a): Ten rządek z dołu wyjebać. Ale gry na górze Masz przed sobą dużo dobrej zabawy Akurat Kangurek to przyjemna platformówka
Opublikowano 24 maja 202424 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzeci Baldur utknął w transporcie na niemieckiej ziemi, więc wrzutka będzie mniej okazała, niż zakładałem:
Opublikowano 25 maja 202425 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gdzieś pół roku posiadam pstryka i dopiero teraz wjechała gra, głównie dla której kupiłem konsolę. Jaram się jak małe dziecko
Opublikowano 25 maja 202425 maj Wrzutka po wrzutce ale w soboty Inpost też dowozi a kolekcja sama się nie uzupełni
Opublikowano 25 maja 202425 maj 5 minut temu, Ukukuki napisał(a): Widzę ,że ci się gry do kupienia kończą na liście życzeń xd Nadal twarda selekcja
Opublikowano 25 maja 202425 maj W dniu 23.05.2024 o 15:31, Assassins_78 napisał(a): Czas na NS ponoć nigdy nie jest za późno Jakieś 300-400h w zapasie by ograc te sztosy?