Opublikowano 18 stycznia 201510 l ^ hie hie chcialbym @aux naklejka nie jest na samej okladce usk nie usk gram w gre nie w pudelko Edytowane 18 stycznia 201510 l przez dApo
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Dokładnie, doskonałe podejście a gra wybitna. Czyli ta naklejka to taki hłyt marketingowy, żeby kupować bo przecież 93 na MC.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Dzięki za dokładne foto, takiej naklejki jeszcze nie widziałem. Dobrze że na pudełku jest.
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Miałem już nic nie brać, ale przez "przypadek" wylicytowałem na allegro za 23zł
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Dodawanie demówek do gier to była rewelacyjna opcja. Nadal wystepuje przecież do Ascension dawali demo Tlou czy teraz do Wolfa dają dostęp do bety Doom'a
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Dostęp do bety, która nie wiadomo kiedy wyjdzie. Wtedy miałeś demko na płycie i jazda.
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Dodawanie demówek do gier to była rewelacyjna opcja. Nadal wystepuje przecież do Ascension dawali demo Tlou czy teraz do Wolfa dają dostęp do bety Doom'a e tam jakies digitale, ostatnie demko na plycie jako bonus z ery digital jakie posiadam hehe
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Całe 50zł dałem, szkoda tylko że pół gry przeszedłem u Masorza na streamie.
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejna Zelda do kolekcji
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kabi sie zbroi dalej, echo łożenia na next gena oddala sie coraz dalej
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Pięknie, Mario Kart, GOTY 2005 i najlepsza Zelda. Plusik zasłużony.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Gdzież bym śmiał, szanuję bardzo! Polecam kierownicę do MK, ubaw jest niezły. Edytowane 20 stycznia 201510 l przez aux
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszło kilka rzeczy: Przede wszystkim porządny pad do N64. Zamiennik, ale od Hori. Jakość wykonania na równi, bądź nawet przebijająca oryginalny kontroler. Gałka mega sztywniutka i prawdopodobnie skonstruowana ciut inaczej przez co nie wyrobi się tak jak oryginał. Dwa gameboye w kolorze limitowanym "Nintendo Person", dwie Pocketstacje - będę to gonił raczej dalej, ale jak nie będzie chętnych to zostanie w zbiorach. Clannad i Agarest Senki: Re-appearance na X360. Obie gry miałem daaawno temu, jakoś podczas ich premier, jednak byłem głupi i sprzedałem. Teraz do mnie wróciły, więc nadrobię, pewnie nadal mam gdzieś na dysku sejwy. Dwa Gyakuteny (1 i 3) na DS-a, bo sprzedałem na forumku trylogię chcąc kupić naruhodo collection na 3DSa - ponoć konwersja jest słaba, więc wracam do wersji na NDS, jeszcze tylko dwójka i będę miał całą kwadrologię. Initial D, Kingdom Hearts i Majin na PS3-jeczkę No i najważniejsze ZELDUNIA
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Miałem już kiedyś i o ile daje radę, tak nijak się ma do wersji z automatów (specjalnie brałem na premierę wersji PS3-kowej z nadzieją, że to konwersja) - zupełnie inna gra.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Initial D dobre, sam mam i pykam. Fajne zakupki ping, moze chcesz japonskiego Clannad na PS3 do kolekcji