Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SebaSan1981 3 600 Opublikowano 7 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 sierpnia Krzysiokart bardzo spoko, mam coś podobnego na Famicoma AV ale ciut starszy model, zanim jeszcze Krzysiobalowy cart ujrzał światło dzienne. Tymczasem najdłużej wyczekiwana gra, a końcu jest! Święty Graal erpegowego gamingu, prosto od Lariana - Baldurek Boży 9 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 925 Opublikowano 8 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 sierpnia Ach te promocje 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 361 Opublikowano 8 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 sierpnia Jako że właśnie ukończyłem CS1 i od razu lecę CS2 to trzeba było zamówić zawczasu 8 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 9 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 sierpnia 11 Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 9 sierpnia Opublikowano 9 sierpnia 14 hours ago, iluck85 said: Ach te promocje RDR2 to ta lipna wznowiona edycja też na nią trafiłem i nie ma mapki w środku. Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 9 sierpnia Opublikowano 9 sierpnia 48 minut temu, Czoperrr napisał(a): RDR2 to ta lipna wznowiona edycja też na nią trafiłem i nie ma mapki w środku. Tam jest okładka po FR w ogóle. Ale nie o to chodzi. Skończyłem na premierę, ale mam ochotę połazić po tych preriach bez fabuły teraz. Cytuj
Quake96 3 865 Opublikowano 9 sierpnia Opublikowano 9 sierpnia CeX jak zwykle dowozi dobroci Oczywiście musiałem zupełnym przypadkiem wypatrzyć kolejne Dead or Alive 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Snake_Plissken 924 Opublikowano 10 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 sierpnia Nowe pozycje na Switcha - zdecydowałem się na Breath of the Wild, jako, że jest „pierwszą” częścią z tej dylogii i czymś nowym w Zeldach, a też średnio czułem się z myślą, że kupując TotK zaczynałbym od sequela. Ostatnio była też dobra promocja na słuchawki gamingowe Sony, które zbierały bardzo dobre opinie odnośnie dźwięku. Po zakupie i testowaniu jestem w szoku jak one są dobre, dźwięk jest czyściutki, głosy wyraźne - używam nie tylko do konsoli, ale i do słuchania muzyki, pięknie grają 18 1 Cytuj
Quake96 3 865 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia Trochu pamięci do niebieskiego Xboxa 360, bo już nie mogłem patrzeć na tą pustą obudowę Unreal dobrany do Smarta, bo w sumie wolałem dorzucić kilka złociszy a i tak miałem w planach zakup tej gry. Moja ulubiona odsłona serii 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 876 Opublikowano 13 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 sierpnia DJ Heker wjeżdża na pełnej! Kupiłem se DJH, póki jeszcze da się to dostać za równowartość trzech kebabów. Kabel od dongla w stanie 6/10, ale jak się rozpadnie do końca, to sobie przylutuje nowy. Od lat chciałem to dorwać, ale jakoś zawsze nie było po drodze. Celowałem w wersję X360, ale jest 2x droższa i ciężko dostępna. Dalej Flinstonowie w wersji PL - gierka na CD, śmiesznie tania i wpadła w oko żonie. Taki jakiś crapik, ale żona lubi gierki typu łatwe, dziecięce. Spuszczę jej łomot i się skończy rumakowanie! No i Flashpoint z nieprawego łoża. W pierwszego OFP i Arma 1 grałem ligowo multiplayera, świetnie wspominam te czasy. Mam Refogera na XSX, ale to już nie ten klimat małych CTF albo C&H, może Arma4 mi to da (bo póki co to same wielkie mapy). No i nie ma kampanii, a ja bardzo lubię gry wojenne, szczególnie te typu jeden strzał i po chłopie. Z tego więc powodu wziąłem Dragon Rising, a za jakiś czas dokupię też Red River. 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 361 Opublikowano 13 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 sierpnia Świeżutka dostawa z piekarni PB Jeszcze tylko zestaw Zero z RE1 i będzie wsio 8 8 Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia 10 minut temu, badzejo napisał(a): Świeżutka dostawa z piekarni PB Jeszcze tylko zestaw Zero z RE1 i będzie wsio Jakie "wsio"? A dwie części Revelations, remake czwórki, który zjada oryginał? ( o Code Veronica i Outbreakach nie wspominam, bo zakładam, że piszesz o współczesnych sprzętach) Cytuj
badzejo 361 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia 40 minut temu, Wredny napisał(a): Jakie "wsio"? A dwie części Revelations, remake czwórki, który zjada oryginał? ( o Code Veronica i Outbreakach nie wspominam, bo zakładam, że piszesz o współczesnych sprzętach) Kurła Revelations, dzięki bo zapomniałem całkowicie już dopisuje do listy remake 4 kupiłem na premierę, przeszedłem i sprzedałem ale teraz wciągnę wersje gold a Veronice (btw jedna z moich ulubionych części) mam zakupioną wersję cyfrową 1 Cytuj
Quake96 3 865 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia 6 godzin temu, ProstyHeker napisał(a): DJ Heker wjeżdża na pełnej! Kupiłem se DJH, póki jeszcze da się to dostać za równowartość trzech kebabów. Kabel od dongla w stanie 6/10, ale jak się rozpadnie do końca, to sobie przylutuje nowy. Od lat chciałem to dorwać, ale jakoś zawsze nie było po drodze. Celowałem w wersję X360, ale jest 2x droższa i ciężko dostępna. Z 7 lat temu kupiłem sobie taki sam deck i już wtedy także miał "zużyty" kabelek od dongla. To nie jest nawet kwestia zużycia, tylko w tych donglach oplot robili z mieszanki gówna i plasteliny. Także nie przejmuj się, mój deck mimo że nie używany praktycznie wcale pewnie ma kabel w podobnym stanie i jakbym to teraz wyciągnął z pudełka to bym zobaczył że oplot nie istnieje XD Swoją drogą to od dawien dawna po dziś dzień kosztuje raczej grosze. Swój pamiętam kupiłem będąc w Szczecinie za 40zł. Zestaw z grą na PS2, wszystko lux (poza tym oplotem oczywiście), nawet pudełko było, tylko brak tej kolorowej obwoluty. Myślałem, że to okazyjna cena a wyszło że to po tyle chodzi Wersja na X360 się czymś różni? Dongiel jest na USB, więc wydawałoby mi się, że będzie uniwersalny dla wszystkich konsol, a różnica jest jedynie w grze. Samą grę z kolei idzie kupić za grosze. 6 godzin temu, ProstyHeker napisał(a): Dalej Flinstonowie w wersji PL - gierka na CD, śmiesznie tania i wpadła w oko żonie. Taki jakiś crapik, ale żona lubi gierki typu łatwe, dziecięce. Spuszczę jej łomot i się skończy rumakowanie! Logo "Blast!" na okładce to wręcz "Seal of shit quality" Mimo to wierzę ci, że może się podobać jak ktoś lubi proste gierki Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia Godzinę temu, Quake96 napisał(a): Z 7 lat temu kupiłem sobie taki sam deck i już wtedy także miał "zużyty" kabelek od dongla. To nie jest nawet kwestia zużycia, tylko w tych donglach oplot robili z mieszanki gówna i plasteliny. Także nie przejmuj się, mój deck mimo że nie używany praktycznie wcale pewnie ma kabel w podobnym stanie i jakbym to teraz wyciągnął z pudełka to bym zobaczył że oplot nie istnieje XD Swoją drogą to od dawien dawna po dziś dzień kosztuje raczej grosze. Swój pamiętam kupiłem będąc w Szczecinie za 40zł. Zestaw z grą na PS2, wszystko lux (poza tym oplotem oczywiście), nawet pudełko było, tylko brak tej kolorowej obwoluty. Myślałem, że to okazyjna cena a wyszło że to po tyle chodzi Wersja na X360 się czymś różni? Dongiel jest na USB, więc wydawałoby mi się, że będzie uniwersalny dla wszystkich konsol, a różnica jest jedynie w grze. Samą grę z kolei idzie kupić za grosze. Logo "Blast!" na okładce to wręcz "Seal of shit quality" Mimo to wierzę ci, że może się podobać jak ktoś lubi proste gierki Wersja X360 różni się... guzikami! Zamiast x, kółka, kwadratu i trójkąta jest ABXY i nie są kompatybilne. Jedynie PS2 i PS3 działają z tym samym zestawem. X360 jest dużo rzadsza i po prostu mniej ludzi kupiło, stąd cena wersji PS3 oscyluje wokół 70 zł a X360 wokół 150 zł. Kabel już poprzedni user oblepił izolacją, jak padnie, to wymienię, raptem 4 żyły proste do zalutowania jest mnóstwo ogłoszeń bez tego dongla, a ludzie mogli go zostawić i w byle serwisie GSM wymienić kabel za grosze, toć to 5 min roboty, zamiast na śmietnik... Gierka fajna, choć po godzinie nadgarstek boli xD Co do Flinstonów - yep, od początku widziałem to logo. Nie odbiorę jednak żonie zajaweczki, szczególnie że jakieś 25 zeta Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Dave i C64 od Kmiota, Uncharted od OlXa he: 6 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 714 Opublikowano 14 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 sierpnia Skromne zakupy pod znakiem staroci, których w cyfrze obecnie się nie dostanie. W tym kolejny Star Trek, w którego akurat nigdy nie grałem. Ech, gdyby jeszcze jakieś fajne wydanie big boxowe Klingon Academy się trafiło... 5 4 1 Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia W Armored Core grałem ... nie wiem, chyba na PSX. Ciekawe czy mi podejdzie. 8 1 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia 52 minuty temu, Suavek napisał(a): Skromne zakupy pod znakiem staroci, których w cyfrze obecnie się nie dostanie. W tym kolejny Star Trek, w którego akurat nigdy nie grałem. Ech, gdyby jeszcze jakieś fajne wydanie big boxowe Klingon Academy się trafiło... Sławku, jak się Oni zestarzało? Mój ostatni kontakt był w podstawówce, demo z CDA, które średnio działało. Jakoś mnie ciągnęło do tego tytułu, może by człowiek na plejaka dorwał Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Prosty typ ze mnie, widze logo microprose daje plusik. 34 minuty temu, ProstyHeker napisał(a): Sławku, jak się Oni zestarzało? Mój ostatni kontakt był w podstawówce, demo z CDA, które średnio działało. Jakoś mnie ciągnęło do tego tytułu, może by człowiek na plejaka dorwał Mam dokladnie to samo doswiadczenie z Oni. Ale podskornie celowalbym teraz w wersje pc. 1 Cytuj
Suavek 4 714 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia 33 minuty temu, ProstyHeker napisał(a): Sławku, jak się Oni zestarzało? Mój ostatni kontakt był w podstawówce, demo z CDA, które średnio działało. Jakoś mnie ciągnęło do tego tytułu, może by człowiek na plejaka dorwał Ominęła mnie ta gra na premierę. Ostatnio się zainteresowałem po obejrzeniu poniższego materiału. Gość twierdzi, że tak średnio się zestarzało, ale mimo tego mnie tytuł zaintrygował. Tym bardziej, że jest jakiś community patch na PC. 1 Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia NBA do kolekcji koszykówek, Assasin był za grosze przy okazji, a Driver znaleziony na lokalnym targu za 2zl, chyba dobry deal bo gg.deals najtańszy klucz pokazuje za 913 zł Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Będąc wczoraj wieczorem w supermarkecie zobaczyłem, że mają "plastikowe trumny" w dobrej cenie. A że nie posiadam konsoli od czasów PlayStation 2, to pomyślałem, że kupię i zobaczę w co tam można zagrać. 8 1 1 Cytuj
Quake96 3 865 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia 11 godzin temu, wojtas011 napisał(a): Driver znaleziony na lokalnym targu za 2zl Ten Driver to swoją drogą bardzo dobra gra. Wielu na pewno odbiło się od Drivera po trójce, ale ta odsłona to powrót do korzeni i to naprawdę udany moim zdaniem 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi