SnoD 2 320 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Godzinę temu, Ukukuki napisał(a): @ping kiedy w sklepie będzie więcej Segi? Ping jakiś sklep prowadzi? Cytuj
Suavek 4 714 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia 24 minuty temu, SnoD napisał(a): Ping jakiś sklep prowadzi? https://allegro.pl/uzytkownik/_InsertCoin_ Polecam sprzedawcę. Pięć gwiazdek. 1 1 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Jak ktoś lubi popatrzeć na stare gierki, to staram się czasem coś wrzucić na Instagrama: https://www.instagram.com/InsertCoinSklep/ 4 1 Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Może w końcu przekonam się do przenośnego grania na OLEDzie bo z joyconami nie dawałem rady grać w Bayonettę 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 31 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 sierpnia Kolekcja pudełeczek na PS5 rośnie 10 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ken Marinaris 374 Opublikowano 31 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 sierpnia Nowa gra i nowa bohaterka z serii Atelier zapowiedziane, więc postanowiłem nadrobić trochę braki i zaopatrzyłem się w Atelier Ayesha (jeszcze na poczciwą Trójkę, £23.50) i Atelier Lydie & Suelle w wersji limitowanej (tu już na PS4 za £49.50). Obie z eBaya. 8 2 Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Jest i wydanie fizyczne najlepszego survivala w tej części ogródka! 5 1 Cytuj
Quake96 3 865 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Na początek skromny wstęp w postaci dwóch "nowszych" gierek Doom VFR co prawda nie cieszy się chyba super opinią, ale kolejny kąsek na PS VR zawsze mile widziany Za to Back 4 Blood to gierka która mnie zaintrygowała. Widoczne wydanie w steelbooku kosztowało w CeXie jedyne 25zł, więc zaryzykowałem z jego zakupem. Co prawda domyślnie gra nie miała trybu offline, więc nie miałbym kompletnie co tutaj szukać, ale wyczytałem, że po aktualizacji dodano takowy tryb. No i faktycznie gdy pobrałem patch większy od samej gry to oczom mym ukazała się opcja grania offline bez żadnego połączenia z internetem, nawet podczas uruchamiania gry. Nie pograłem na razie zbyt długo, ale już widzę to, że kampania wygląda niczym trzecia część mojego ukochanego Left 4 Dead. Dosłownie wszystko wygląda mi tak, jakby ktoś zrobił L4D 3 i nazwał to po prostu Back 4 Blood. Co prawda są tu jakieś bajery wciśnięte nieco na siłę, jak te "karty" z czymś w rodzaju perków, chyba, ale to tylko detal. Sama rozgrywka zapowiada się równie miodnie co w klasykach od Valve. No, ale to co wyłapałem na dziale PC nie wymaga chyba komentarza: Klasyk, sztos, cudo, perfekcja Po prostu. Mój ukochany Quake 2 w wydaniu PC. Co prawda jest to jakieś "tanie" wydanie jak widać na zdjęciu, ale ciekawostką jest iż pochodzi ono z polskiej dystrybucji od LEM i chociaż na pudełku ma polski opis. Z resztą nie pudełko się tutaj liczy tylko sama gra! 4 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września 7 hours ago, Quake96 said: Dosłownie wszystko wygląda mi tak, jakby ktoś zrobił L4D 3 i nazwał to po prostu Back 4 Blood. oryginalna ekipa która zrobiła Left 4 Dead wydała Back 4 Blood, to miał być następca tylko ze nie od Valve 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. number_nine 1 328 Opublikowano 1 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 września Niedziela wieczór i humor gituwa 13 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 876 Opublikowano 2 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 września (edytowane) Ostatnie śmiotki. Od Stranglehold już się zdążyłem odbić (temat "właśnie porzuciłem"), a Batman i Hitman to wiadomo, o co chodzi. No i THPS4. Tony bez okładki, ale za 19,90 PLN. Przy obecnie wywalonych w spejs cenach wydania na Xbox, nie mogłem nie wziąć. Może kogoś zainteresuje - miejscami na 360 dropią FPS w trybie kariery (w THPS3 nie było czegoś takiego), natomiast w single session jest spoko. Miło po wielu latach przerwy wrócić do tej części. Nie mam więcej deskorolkowych potrzeb Edit: pograłem dalej, dropi i w singlu. Niestety nie jest to najlepsza opcja na czwórkę! Edytowane 2 września przez ProstyHeker 9 1 Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 2 września Opublikowano 2 września W dniu 31.08.2024 o 17:47, SebaSan1981 napisał(a): Jest i wydanie fizyczne najlepszego survivala w tej części ogródka! Moje też dotarły. Nie mogłem się zdecydować, więc wziąłem obydwie Śmiesznie wygląda ten znaczek "XBOX Game Studios" na gierce PlayStation, podczas gdy na klockowej okładce tego nie ma 7 1 Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 2 września Opublikowano 2 września Niedawno usłyszałem o tym tytule. Zaintrygował mnie. 7 Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 2 września Opublikowano 2 września Panowie @Wredny@SebaSan1981@ornitWy te gierki bezpośrednio od złodziei z Limited Run czy przez jakiegoś pośrednika? Czekam aż te łajzy otworzą europejski oddział, ale chyba się nie doczekam Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 2 września Opublikowano 2 września Oczywiście że od Limited Run. A czemu uważasz ich za złodziei? Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 2 września Opublikowano 2 września No niestety cło, vat i wysyłka za ocean i cena już nietaniej gry idzie x2. Ale najbardziej wkurza, że robią coraz więcej ekskluzywnych deali z dużymi wydawcami, a rynek europejski mają gdzieś (mimo szumnych zapowiedzi o oddziale na naszym kontynencie). 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 2 września Opublikowano 2 września Dlatego dobrze jest zamawiać na kilka osób, jeśli się da. Aż skrobnę maila z pytaniem czy ten szwedzki oddział dojdzie do skutku. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hubert249 4 279 Opublikowano 3 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 września 7 8 1 Cytuj
Ukukuki 7 009 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września W ostatnim czasie cieszy wzrost retro wrzutek Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września Retro wrzutek albo gierek stylizowanych na retro Sea of Stars. Czaiłem się na ten tytuł aż w końcu postanowiłem go mieć. 7 1 Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września W dniu 2.09.2024 o 21:29, giger_andrus napisał(a): Dlatego dobrze jest zamawiać na kilka osób, jeśli się da. Aż skrobnę maila z pytaniem czy ten szwedzki oddział dojdzie do skutku. Daj znać jak Ci coś odpiszą Cytuj
Mari4n 427 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września 16 godzin temu, Hubert249 napisał(a): Jak żeś ty mnie zaimponował teraz 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi