Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pattro 226 Opublikowano 7 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 września Kolejne zakupy 15 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 5 minut temu, pattro napisał(a): Kolejne zakupy Nie lepiej było zaczekać te 20 dni na wersję Hyrule Switcha Lite? 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 992 Opublikowano 7 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 września U mnie mocne retro. Jeden DC to właściwie skorupa ze sprawnym zasilaczem i częściami zapasowymi. Mam sprawną płytę główną więc ten DC pójdzie na modowanie jak GDEMU czy fanowski zasilacz. Drugi w pełni sprawny i kompletny w wersji PAL. Pudełko mocno wypierdziane ale szkoda wyrzucić. I wspominany w ostatniej wrzutce kabel RGB do szaraka, teraz powinno to śmigać z OSSC na Oledziku 22 6 Cytuj
pattro 226 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września @GearsUp, totalnie mi się nie podoba ta wersja Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SebaSan1981 3 584 Opublikowano 9 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 września Kolejne sprajtowe pikselki, kolejna po Sea of Stars giereczka w retro stylu jaką chciałem mieć 9 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 420 Opublikowano 11 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 września Zakup artbookowy. Nie spodziewałem się że to jest aż takie bydlę 11 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 września mam i ja 12 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 843 Opublikowano 12 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 września A u mnie najnowszy nabytek i to nawet od @yaczes aka. Perfect Blue. Serdecznie pozdrawiam i polecam 12 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 553 Opublikowano 13 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 września Kurde, w tym wszystkim zapomniałem o Quake II właśnie - muszę gdzieś poszukać, bo jedynkę z LRG mam Piszę "w tym wszystkim", bo ostatnio nadrobiłem do kolekcji kilka pozycji, które od dłuższego czasu widniały na liście (albo nagle na nią wskoczyły). Na pierwszym zdjęciu deluxowe wydania i Limited Runy - uwielbiam te wydania od Microids, nawet jak sama gra jest (podobno) ch#jowa, ale Flashback to kawał historii, więc fajnie mieć kontynuację (jedynka też stoi na półce). Tutaj trochę pospolitego szajsu, Mass Effect i Suicide Squad niestety z włoskiej dystrybucji - strasznie tego wysypało na allegro (i francuzów, ale te mi nie przeszkadzają, bo nie naklejają hologramów na okładkę). Tutaj kilka indyczków, remaster wyścigów ze Switcha (niestety wersja niemiecka, ale brałem z pełną premedytacją) i Spiderman 2, który dziwnie długo trzyma cenę, więc przestałem czekać na okazję i kupiłem już. Tomb Raidery na EVERCADE raczej zostaną w folii, bo niedługo mają wyjść w pudełku remastery, a w gierki 3D i tak gra się na tej małej konsolce ch#jowo. Infernal Hell's Vengeance to polski crap, ekskluzywny dla sprzętów Microsoftu i wreszcie udało mi się upolować kopię w naprawdę ładnym stanie. A tu wszystko razem "od dupy strony": 20 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Plackus 418 Opublikowano 13 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 września Nie będę oryginalny Miałem kupić jak ogram dragons dogme 2 i maupe Ale szary weekend stanie się kolorowy 13 3 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września 7 godzin temu, Wredny napisał(a): nawet jak sama gra jest (podobno) ch#jowa, ale Flashback to kawał historii, więc fajnie mieć kontynuację (jedynka też stoi na półce). To jest to wydanie z anniversary z nalepkami w srodku? Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września 1 minutę temu, Mejm napisał(a): To jest to wydanie z anniversary z nalepkami w srodku? Tak. Było też jakieś mieszane w pakiecie z Another World, ale nie lubię takich składaków (za wyjątkiem tych z Evercade). 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 272 Opublikowano 14 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 września Sand Land - 95 zł - Amazon.uk Cocoon - 123 zł - Empik 10 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 553 Opublikowano 14 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 września @Quake96 mi przypomniał o drugiej części kultowej strzelaniny, a że pierwszą mam na PS4 to stwierdziłem, że mimo wszystko chcę mieć obydwie z białym paskiem, mimo że przecież i tak "posiadam" obydwie cyfrowo za grosze - zboczenie pudełkowca Gierki z X360 to już emocja chwili - wszystkie mam na PS3, ale szukałem AvP, bo działa we wstecznej na XSX, a koleś sprzedawał zestaw pięciu tytułów za 60zł, wśród których były te widoczne na zdjęciu, a także pierwsze Destiny i Star Wars the Force Unleashed II - te dwie ostatnie wyjebałem na śmietnik, bo stan opłakany (tym na zdjęciu też wymieniłem pudełka na świeżutkie), a SW to już w ogóle niezłe combo - wydanie Classic, NTSC, a amerykańskie oznaczenie zaklejone jakąś naklejką, symulującą PEGI16 Space Marine kiedyś napocząłem na PS3, ale może dokończę na X360. DEFIANCE pewnie też nie działa, ale tu nie miałem serca wyrzucić, więc ze mną zostanie 20 1 Cytuj
Quake96 3 843 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września @Wredny - Cholerka, chyba też wyposażę się w jedynkę, no kusi mnie bardzo A tymczasem małe, lokalne zakupy Painkiller może i jakieś bieda wydanie, ale za dyszkę wstyd nie kupić. Za to Doom 3 na bajerze, do tego w prawilnej, pełnej polskiej wersji językowej na CD 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 992 Opublikowano 14 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 września Kolejne zakupy z ostatniego tygodnia. Na pierwszy ogień PSP, stwierdziłem ,że będzie to kolejna konsola na którą będę zbierał gry (ostatnia?). Oczywiście wszystko dawno ograne. W sumie sama klasyka z tej konsoli. Kolejna zdobycz na ukochanego Mega Drive Tym razem kultowy tytuł który zasłynął ciekawym tłumaczeniem "All your base are belong to us". Trochę akcesoriów na Dreamcasta. Kolejny pad do Saturna w tym jedna ścigałka na tę konsolę od Atlusa. No i Virtua Tennis na DC, japońskie wydanie. 14 8 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Ciężko z premierówkami na psp? Kiedyś jak szukałem kilku gierek to aukcje zalane tymi promocyjnymi obrzydlistwami Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): Ciężko z premierówkami na psp? Kiedyś jak szukałem kilku gierek to aukcje zalane tymi promocyjnymi obrzydlistwami Ciężko powiedzieć bo dopiero zaczynam szczerze mówiąc. Kupiłem od kolekcjonera z Rzeszowa który likwiduje swoją kolekcję, ma jeszcze gry w folii na PSP ale nie mam tyle kasy a dwa nienawidzę trzymać gier w foliach a kupować za kupę kasy żeby otworzyć to też nie ma sensu. W sumie te akcesoria do DC to też od niego. A ostatnie zdjęcie to od innego kolekcjonera który wystawia na allegro wszystkie swoje rzeczy na licytację, co kilka dni dosypuje do pieca. Aż sklep założył xd A ping dalej w ciemnej d z grami na Segę w retrosklepiku 1 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Pudełka do Mega Drive są wspaniałe, nawet jeśli niepotrzebnie gigantyczne. Cieszę się ze wyłapałem Sonic 2, ale boli jak niegrywalna jest ta gra w wersji PAL. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Też uwielbiam te pudełka, no i wspaniałe okładki z gierek w klimatach późnych lat 80. Moje ulubione pudełka na gry ze wszystkich konsol, no i są pancerne. Sam styl tez świetny, z tyłu zawsze kilka zrzutów z gry które pobudzały wyobraźnię za dzieciaka. No ale często okazywało się ,że i tak tego nie zobaczę bo gra za trudna Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BRY@N 1 469 Opublikowano 15 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 września Dużo pozytywnych opinii to trzeba sprawdzić czy ten Książę faktycznie taki dobry. 10 Cytuj
Mari4n 417 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Trochę stuffu z tego miesiąca Nie do końca zakupy, bo dostałem to od kumpla na urodziny. GT7 kupił w Perfect Blue. Padzik całkiem dobry, tylko miałem przez chwilę problem z wykryciem go na switchu. Kable i kabelki. RGB do Wii, i s-video do N64 plus adapter na SCART. Ten pierwszy daje radę, ale kiedyś miałem lepszy, w grubym oplocie i z pozłacanymi końcówkami, i był bardzo dobry. Teraz już takiego nie kupi niestety. Ktoś tu na forum polecał mi kupić kabel s-video, to kupiłem, ale wyszła lipa, bo obraz na nim jest spłowiały. Do tego wtyczka do konsoli ma tylko 6 pinów, a wydaje mi się że powinien być pełen zestaw. Nie jestem pewien czy to wina adaptera, czy samego kabla, ale czytałem że może być potrzebne dolutowanie rezystora. Dla pewności sprawdzę jeszcze na drugim telewizorze. Trochę szrotu na Wii. Gość od którego kupowałem kasety VHS na garażówce je miał, to wziąłem przy okazji. 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi