Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

jakos wygodniej mi sie go trzyma od malego 3dsa

Opublikowano

Całe 50zł dałem, szkoda tylko że pół gry przeszedłem u Masorza na streamie.

30jo5ch.jpg

50zł? Gdzie takie okazje? :)

Opublikowano

Bylem w empiku, koleś chciał sprzedać do tego ich skupu. Mieli jakis problem z system i nie przyjeli, zapytalem goscia ile chce, zawolal 50zl, nawet sie nie targowalem. Janusz chyba jakis bo mowil ze nuda i grafika (pipi)owa.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Oni w tym empiku i tak chyba slabo placa? Plus slyszalem ze nie daja kasy tylko bony na zakupy u nich?

Opublikowano

GOTY 2012 znowu u mnie.

1ynrx1W.jpg

Odświeżę sobie na New 3DSie :banderas:

Opublikowano

GOTY 2012 znowu u mnie.

1ynrx1W.jpg

Odświeżę sobie na New 3DSie :banderas:

Kid icarus GOTY gra, tylko szkoda, że nie zdecydowali się na celowanie drugą gałką po podłączeniu CPP :/ 

Opublikowano

Na dwóch gałkach gra byłaby nie do ogarnięcia przez swoje tempo rozgrywki na poziomie trudności wyższym niź 4,0. Tylko touchscreen. Na myszce też by było ok. A, no i na wiilocie też oczywiście. Ale na gałce? Nie-e.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

GOTY roku, któregoś tam :obama:

KBGO1R9.jpg

kdHjgU9.jpg

bIgFEs4.jpg

X4JF20C.jpg

A w to był zawinięty mesjasz.

YO1D7C0.jpg

Edytowane przez mastafaker

Opublikowano

Za(pipi)iste pudełko od tego Shifta, ale Doom 3 IMO nie był taki udany ;) Rok 2004. Chociaż samo wydanie świetne!

Opublikowano

No żartowałem z tym GOTY. Chociaż mi się bardzo podobał w tamtych czasach bo nie wierzyłem, że wyjdzie na Xboxa z taka grafiką jak na PC a nie było tak źle.

To opakowanie od Shifta już bratu obiecałem a chciałem oddac tu komuś na forum.

Opublikowano

Oni w tym empiku i tak chyba slabo placa? Plus slyszalem ze nie daja kasy tylko bony na zakupy u nich?

No raczej słabo na ich stronie są cenniki do pobrania i tak dają kartę z kwotą sprzedaży i możesz sobie u nich kupic co chcesz i ewentualnie dopłacić 

Opublikowano

Długo wyczekiwana paczka juz przyszła ;)

Wszyscy znaja pewnie zawartosc więc nie będe sie bawić w uboxingi pózniej wrzuce fote dla porownania wszyskich kolorów :P

DSC_0087.jpg

DSC_0088.jpg

DSC_0089.jpg

DSC_0090.jpg

DSC_0091.jpg

Jedna jest na pchlim gdyby ktos był zainteresowany (druga zostaje <3)

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Skąd Wy to bierzecie?

Opublikowano

Sa kraje gdzie rzucili tego na tyle duzo ze mozna kupic za okolo 3.5k juz z wysylka.

Opublikowano

2.5k zarobku na jednej? Po Polsku jakies tam instrukcje widac.

Opublikowano
2exr1ab.jpg

zaje.bista giera, podczas developingu sunset overdrive chyba sporo w to ciorali :).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nowe zakupki Nintendo, sorry za jakosc, ale mam dupny telefon i gubi ostrość często.

Fotka:

j5b9nc.jpg

Opublikowano

Dobry pomysł żeby dać foto i filmik. Nie zawsze jest czas żeby obejrzeć video, a fotka zawsze na propsie jak to mówią.

Zakupki piękne, w końcu Nintendo. Co prawda nie znoszę amerykańskich pudełek, ale Ty zdaje się tylko takie uznajesz więc spoksik. Plusik leci za pierwszego Residenta. Doskonały port, na ekranie DSa gra wygląda tak jak powinna. Czasem sobie gram na kibelku, oczywiście w tryb klasyczny.

Opublikowano

Fotka nie pokazuje wszystkiego, tylko czesc. Reszta na filmiku ale nie chcialo mi sie juz robic zdjec dodatkom.

Opublikowano

W takim razie cofam plusika, foch!