Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 876 Opublikowano 21 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 września BF3 nigdy w sumie nie grałem, wskoczę sobie w kampanię i kilka rundek multi. GT5 mi zdechło (@Quake96 miał rację, że płytki BD wrażliwe na uszkodzenia, wystarczyło trochę takich kropeczek, ze 2 rysy i wywalało się w trakcie gry ), to wziąłem kolejną sztukę. No a Deusy - HR ograłem tylko na PC z zatoki, MD miałem na PS4, ale wymieniłem na coś innego. No to cyk. 9 7 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września @ProstyHekerw bf3 na starych konsolach zamkneli już serwery w tym roku, więc multi niestety nie pograsz. Tylko na PC można pograć. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września 20 minut temu, Plugawy napisał(a): @ProstyHekerw bf3 na starych konsolach zamkneli już serwery w tym roku, więc multi niestety nie pograsz. Tylko na PC można pograć. Podobno do 7 listopada na PS3 hula, ostatnio chłopak z Twittera wrzucał zdjęcie lobby i jest trochę serwerów Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Teraz, ProstyHeker napisał(a): Podobno do 7 listopada na PS3 hula, ostatnio chłopak z Twittera wrzucał zdjęcie lobby i jest trochę serwerów Logowałem się parę dni temu i bylo zero. W necie jest info, że 31 lipca zamkneli wszystkie. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Looknalem na psnprofiles i masa boostingu wiec raczej dziala, moze tylko prywatne zakladaja. 1 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września (edytowane) 24 minuty temu, Plugawy napisał(a): Logowałem się parę dni temu i bylo zero. W necie jest info, że 31 lipca zamkneli wszystkie. Ziomek wczoraj wrzucał screeny z trójki w multi. Niemniej nie odpalę, parę dni temu zdelistowali darmowy online pass dla BF3. Niby w EU miał jeszcze być (w NA usunęli parę dni temu, tak piszą na Reddit), ale już nie widzę w ogóle w store. A że kod użyty, zostaje mi kampania https://gamerant.com/battlefield-3-4-hardline-servers-shutting-down-when-ps3-xbox-360/ Yep, 7 listopada, przed ubiciem chciałem wskoczyć Edytowane 21 września przez ProstyHeker Cytuj
WisnieR 2 733 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Nadszedł czas wymiany wysłużonych Siberia 800. Pierwsze słuchawki planarne. Ciekawe doświadczenie. Chyba następne to będą Audeze Maxwell. 4 1 Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września 12 godzin temu, Plugawy napisał(a): @ProstyHekerw bf3 na starych konsolach zamkneli już serwery w tym roku, więc multi niestety nie pograsz. Tylko na PC można pograć. akurat kupiłem na wyprzedaży steam, bo bf3 to jedyny bf który mnie ominął i po ograniu całej reszty serii jest w szoku, jak dobre to jest w 2024 roku. podoba mi się chyba nawet bardziej niż bf4. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 361 Opublikowano 22 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 września A taki sobie prezent zrobiłem z okazji urodzin somsiada, bo do moich jeszcze daleko 17 3 2 2 Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września 5 godzin temu, WisnieR napisał(a): Nadszedł czas wymiany wysłużonych Siberia 800. Pierwsze słuchawki planarne. Ciekawe doświadczenie. Chyba następne to będą Audeze Maxwell. Daj znać, czy tak samo niewygodne, jak normalne PULSE i czy te śmieszne nauszniki też się wycierają i łuszczą, jak w każdych słuchawkach Sony od lat. Cytuj
Rozi 604 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Drugie podejście, może pod kocykiem lepiej zagryzie: 4 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 690 Opublikowano 23 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 września Zakupy papierowe. Miało być więcej, ale przyjdzie jeszcze poczekać. Niestety, nie udało mi się dorwać 3 i 4 tomu Persony Q i na tę chwilę nie bardzo jest gdzie... A szkoda, bo zapowiada się sympatycznie, nawet/szczególnie biorąc pod uwagę materiał źródłowy. Artbook SF pewnie najbardziej przyciąga uwagę, więc dla ciekawskich w spoilerze wrzucam kilka pikantniejszych zdjęć. Spoiler A tak serio, to bardzo fajny artbook, podobnie jak pierwszy tom. Ogólnie nie jestem jakimś szczególnym pasjonatem lore SF, ale stylistyka serii i designy postaci zawsze mi się podobały. Mam jeszcze jeden materiał od Udon zamówiony, ale ogólnie tego wyszło mnóstwo, jak się okazuje. Chciałoby się mieć wszystko, ale biorąc pod uwagę ceny, to postawiłem na konkretną, miłą dla oka tematykę. Ta książka Devil Survivor chodziła za mną od dłuższego czasu, więc w końcu się zdecydowałem. Fajna o tyle, że ma sporo materiałów z komentarzem, a także nieco info z gry, kompendium demonów, trochę ciekawostek, wywiadów itp. Spoiler Widać przy tym priorytety twórców. Aczkolwiek to już z okładki gry było oczywiste. Do tego trochę gazetek/specjali. 14 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sep 1 620 Opublikowano 24 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 września 9 lat grania na ps4 i wystarczy. Pierwotnie czekałem na prosiaka, ale jako że mnie nie przekonał to wleciała zwykła wersja. 13 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CoATI 1 051 Opublikowano 24 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 września Dziełem przypadku stałem się posiadaczem tej oto gierki. Trochę jaranko, bo lubie rail shootery 12 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 18 minut temu, Sep napisał(a): 9 lat grania na ps4 i wystarczy. Pierwotnie czekałem na prosiaka, ale jako że mnie nie przekonał to wleciała zwykła wersja. Niech Ci służy i padzik ładny kolorek do tego 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chewie 148 Opublikowano 25 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 września Nie lepiej slimkę? Z tego co widziałem ps5 to niezłe bydle. Tymczasem uzupełniam kolekcję na 360. Niektóre gry tylko dlatego, że kiedyś je zacząłem i chcę dobić acziwmenty na co pewnie nie starczy ani sił ani czasu ale hej - ambicja jest. 12 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 9 minut temu, Chewie napisał(a): Nie lepiej slimkę? Z tego co widziałem ps5 to niezłe bydle. To jest ślimka. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 953 Opublikowano 25 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 września Wrześniowy budżet na giereczki wyczerpany. 13 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pattro 226 Opublikowano 25 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 września (edytowane) Dzisiejsze zakupy + dwa paski się domaluje i będzie PRO Edytowane 25 września przez pattro 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 553 Opublikowano 25 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 września 21 godzin temu, oFi napisał(a): Niech Ci służy i padzik ładny kolorek do tego Może i ładny, ale mój już drifta łapie i Astrobocik sam zasuwa na lewo - nie wyszły Sony te analogi, zarówno w poprzedniej generacji, jak i w tej (premierowy, biały pad też już leży w szafie, bo sie grać nie da). A z innej beczki... Do premiery Silent Hill miało już nic nie być, ale ziomek sprzedawał Astro Bota, więc go uwolniłem od cieżaru Przy okazji koleś sprzedawał po niezłych cenach Ronina i Flintlocka na allegro lokalnie, a dwie niszowe nówki od jakiegoś czasu miałem na oku i wreszcie kliknąłem "kup teraz". 13 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paliodor 1 767 Opublikowano 25 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 września Trochę growych gratów jakie wpadły ostatnimi czasy. Anbernic do growej prehistorii,kolejne tytuły do uzupełnienia kolekcji na ps4 i czytadełka. 10 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bowser 116 Opublikowano 26 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 września Preorder w terminie, podziękowania dla kierownika @yaczes 13 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 194 Opublikowano 26 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 września Sony podnosi ceny gier a Nintendo dalej dorzuca kozackie gratisy 15 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 361 Opublikowano 26 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 września Świeżutkie z paczkomatu najlepsze Lego ever 12 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wrog 609 Opublikowano 26 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 września Nowe przygody Linka. 10 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi