Opublikowano 22 stycznia 201510 l Vanquisha grałem z plus, ale teraz chciałem mieć w pudełeczku bo wiadomo Platinium Gods i Segunia SMG 2 to wiadomo najlepszy ex na poprzedniej generacji, LA Noire dla DLC bo nie ograłem i Mafie II RUS wersje bo oddzielny zestaw acziwmentów ma 8)
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Wpadły dwie nowe gierki, a raczej 3 na 3DS'a. Limtika Pokemonów i Mariany. Edytowane 8 sierpnia 20159 l przez little big planet
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Nowe zakupki Nintendo, sorry za jakosc, ale mam dupny telefon i gubi ostrość często. Fotka: summon night za ile?
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To ja też wrzucę co mi przed chwilą listonosz przyniósł a wcześniej rano kurier. PS3 Slim 120GB + gierki + TLOU na dysku.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Nie wiem czy tutaj tylko aktualne zakupy ale znazłem foto i aż żal dupe ściska, że sprzedałem za grosze :facepalmz:
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Tutaj tylko aktualne zakupy, to wątek radosny. Wątek bolesny masz tu: http://www.psxextreme.info/topic/109134-przegapione-okazje-b%C5%82%C4%99dne-decyzje-pochopna-sprzeda%C5%BC/
Opublikowano 23 stycznia 201510 l 399zł, aż żał było nie brać! Teraz stawiam obok PS4 white i do czasu killerów na PS4, rozpracowuję moją listę 41 gier których nie ograłem na 7.gen. Power! A teraz czas na plusy, Rodzino SONY. Edytowane 23 stycznia 201510 l przez Gość
Opublikowano 23 stycznia 201510 l 399zł, aż żał było nie brać! Teraz stawiam obok PS4 white i do czasu killerów na PS4, rozpracowuję moją listę 41 gier których nie ograłem na 7.gen. Power! A teraz czas na plusy, Rodzino SONY. Gdzie taka okazja? Jak nówka to też chcę wiedzieć gdzie można dorwać za taką kasę Używka, ale still 2x mniej niż gdzie indziej w necie.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Dzis u mnie wpadl: - Resident Evil HD (PS4) i motyw The Order 1886 Wyszlo, ze po odjeciu tych marnych 10% motyw mam gratis. Sam motyw jest dobry, srebro ze zlotym ladnie wspolgra, tapeta tez daje rade.