Opublikowano 7 listopada 20247 lis 2 godziny temu, KOŁD napisał(a): To dziś : WALKA KURIERÓW KTÓRY BĘDZIE 1 z PS5 PRO Moja już gotowa do odbioru.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tym razem PS5 Z forumka - @easye dzięki I pozostałe
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pielęgnujcie zajawki i nie dajcie się smutnym panom
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Też dostałem. Jebać, że podstawki nie ma w zestawie, ale u mnie i tak poziomo i te nóżki nie wyglądają tak źle.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Godzinę temu, jimmy napisał(a): nie dajcie się smutnym panom a sam oddałeś się smutnym panom
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Godzinę temu, Square napisał(a): Też dostałem. Jebać, że podstawki nie ma w zestawie, ale u mnie i tak poziomo i te nóżki nie wyglądają tak źle. Stylowy obrus / narzuta.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis A dziękuję Mała aktualizacja odnośnie nóżek. Przy pierwszej próbie podpięcia pada jedną ręką, konsola się przesunęła. USB-C ma ten "klik" więc trzeba uważać. A jeżeli pamiętacie łatwe kiwanie się PS4, to tutaj jest o wiele łatwiej o to i przechył może być duży (tam w zasadzie było płasko).
Opublikowano 7 listopada 20247 lis 2 godziny temu, Square napisał(a): Też dostałem. Jebać, że podstawki nie ma w zestawie, ale u mnie i tak poziomo i te nóżki nie wyglądają tak źle. Właśnie, z napędu też już nikt nie korzysta więc niepotrzebny bajer. Ludzie bezpodstawnie hejtują (no pun intended :D)
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja. Zaraz biorę się za składanie tego potwora. Trochę śmiech przez łzy, ale rynek konsolowy stał się strasznie podobny do pecetowego. Montowanie napędy, dysku twardego, różne ustawienia graficznych parametrów.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zaraz zobaczymy czy to takie dobre
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Godzinę temu, Square napisał(a): A dziękuję Mała aktualizacja odnośnie nóżek. Przy pierwszej próbie podpięcia pada jedną ręką, konsola się przesunęła. USB-C ma ten "klik" więc trzeba uważać. A jeżeli pamiętacie łatwe kiwanie się PS4, to tutaj jest o wiele łatwiej o to i przechył może być duży (tam w zasadzie było płasko). Pewnie jak przyjdzie napęd (kiedyś) to będzie stabilniej leżeć. Ktoś potwierdzi czy to co pisze ma sens
Opublikowano 7 listopada 20247 lis 51 minut temu, Plugawy napisał(a): Zaraz zobaczymy czy to takie dobre nie mów że będziesz grał na ps4
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpadły kolejne dwa tytuły na plejstacje:
Opublikowano 7 listopada 20247 lis 12 minut temu, Pupcio napisał(a): nie mów że będziesz grał na ps4 No właśnie gram i w dodatku na amatorze. Wygląda zacnie nawet na tym sprzęcie. Z 5razy mnie we wiosce zabili na początku i już myślałem, że dam na normal, ale przeszedłem.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis 26 minut temu, MEVEK napisał(a): Pewnie jak przyjdzie napęd (kiedyś) to będzie stabilniej leżeć. Ktoś potwierdzi czy to co pisze ma sens Jeżeli będzie się opierać na tej obudowanie napędu w dwóch miejscach to tak, będzie stabilnie.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Całkiem zgrabne to PROsie.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Trochę ADHD, bo dopiero co łyknąłem Y3 digital na Xboxa, ale kontynuacje pocisnę juz na PS4 na fizyku pięknym
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Siostry Bydlęciątka. Czarna adidasiara niby szybsza, smuklejsza i z trzema paskami ale prawdziwą podjarkę to ma mój sąsiad który dostanie grubaskę i mój hype to jest pikuś..
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 16 godzin temu, Ins napisał(a): Wpadły kolejne dwa tytuły na plejstacje: Gry życia. Bede opowiadał o nich wnukom. Brakuje tylko part2 z mgs4 i peace walkerem i mgr:r.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Standardowo to co reszta. W sklepie może i nie mieli napędów ale dorzucali żel kojący. Sprzedawca mówił, że to po to, żeby klientów nie bolało tak mocno, nie wiem o co mu chodziło(może żeby uniknąć obolałych kciuków od maratonu grania w te wszystkie nowe gry w nowej jakości?) ale gratisem nie pogardzę.