Czoperrr 5 111 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu On 11/16/2024 at 2:12 PM, SpacierShark123 said: Jako że odłożone pieniądze na ps5pro( Wiemy jaki kasztan z tego wyszedł ale pewnie i tak kupie jak będą bundle z napędem) chciałem gdzieś ulokować to przesiadłem się pierwszy raz z Intela na AMD, posiadałem już 3 platformy Intela i zawsze coś było nie tak a obecna 12900k grzała się do ponad 100c i komputer był niestabilny więc mam liczę że 9800x3d z moim 4090 pozwoli na lepszą kulturę pracy i spokój na jakiś czas. Natomiast wciąż jestem konsolowym betonem i gram w większości na konsoli więc musiałem nadrobić ostatnie 2-3 miesiące plus znalazłem pare gier do kolekcji dzięki czemu uzupełniłem w pełni King's Field-a. Prawilnie Outlaws używka za 40% ceny początkowej by nie wspierać Ubi plus Naruto nówka za 15e szkoda było nie brać. Masz 4090 a w większości grasz na konsoli? Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 22 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Masz 4090 a w większości grasz na konsoli? Ta, jestem konsolowcem ale mam bzika na punkcie ulepszania kompa i raz na jakiś czas jakiś RTX sztos graficzny ogrywam na PC np. Cyberpunk. Obecnie ogrywam na konsoli ale teraz wymieniłem platformę i mam zamiar przeskoczyć na PC do czego popchnęła mnie premiera PS5PRO i to w jaką stronę idzie branża. Cytuj
jar3czek 473 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Kilka tytułów do uzupełnienia fizycznej kolekcji i/lub kupki wstydu. No i do tego chińskie bajki. 9 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi