Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mastafaker
Opublikowano

Bo nie każdy kupuje gry, żeby leżały i się ładnie prezentowały na półce  :reggie:

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Same dobroci, ale czemu Okami tylko po taniości? :(

Właśnie ze względów ekonomicznych. Black label w folii wychodzi  2 razy drożej, a w przyszłym miesiącu biorę Majorę i Tokyo Twilight Ghost Hunters na premierę (+ powoli odkładam na WiiU) 

Edytowane przez Dajzner
  • Plusik 1
Gość mastafaker
Opublikowano (edytowane)

Ty to głównie kupujesz zeby odrazu sprzedac z zyskiem wiec chyba jeszcze gorzej :reggie:

Nie kolekcjonuje gier. To w co chce zagrać to gram i sprzedaje. Nie rozumiem nagonki na Platynowe wersje. Jak ktoś nie ma kasy to sobie kupi platynowa i zagra w nią tak samo jak ten, który kupił w wydaniu premierowym. A na forum słychać co chwile, uuu platyna, eee platyna.

Edytowane przez mastafaker
  • Plusik 1
Opublikowano

Nie kolekcjonuje gier. To w co chce zagrać to gram i sprzedaje. Nie rozumiem nagonki na Platynowe wersje. Jak ktoś nie ma kasy to sobie kupi platynowa i zagra w nią tak samo jak ten, który kupił w wydaniu premierowym. A na forum słychać co chwile, uuu platyna, eee platyna.

Nie mam nic do platyn, tylko grzecznie zapytałem. Poza tym Okami warto mieć tak czy tak, a najlepiej w premierówce. Szacun dla tego tytułu musi być! :kaz:

Gość mastafaker
Opublikowano

Spoko, sorry że się uniosłem. Często czyta się właśnie, że platyna jest beeee. Jak ktoś ma ograniczony budżet to wybiera tańszą opcję.

Opublikowano

Ty to głównie kupujesz zeby odrazu sprzedac z zyskiem wiec chyba jeszcze gorzej :reggie:

Też nie rozumiem. A jak coś jest wybitne, to i tak kupuję kilka wydań.

Takie RE4 w japońskiej platynie ma dodatkową płytę z soundtrackiem. Yakuza opasłą płytę DVD z making of. Słabo? Mnie to urządza.

Opublikowano

Nie wiem moze to smiala sugestia, ale wyszedl po to żeby w niego grać?