Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 804 Opublikowano 10 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 grudnia Zakupy papierowe. Miejsca już nie mam na półkach, ale jakoś mnie to nie powstrzymuje przed wydawaniem kasy na makulaturę. Piękne i spore cegiełki. Miałem zrobić parę przykładowych fotek zawartości, ale mija się to z celem przy tym świetle (i starym telefonie). Łatwiej znaleźć sample w necie. Street Fighter, jak już kiedyś pisałem, zawsze bardziej mnie ciekawił od strony designu, niż jako sama gra. Ta Encyklopedia to fajny miks artbooka i lektury. Głównie opisy postaci, ale też trochę lore i ciekawostek. Udon ogólnie dużo wydaje materiałów o serii, ale nie sposób mieć/kupić wszystko, szczególnie, że niektóre materiały są co kilka lat aktualizowane. Persona 5 piękne bydlę. Największy artbook jaki posiadam. Wolałbym coś takiego z Personką 4, ale piątkę też na swój sposób lubię, a artstyle ma również świetny. Duża część tego co prawda to szkice, designy itp., ale wszystko w kolorze i ogólnie fajny zakup. Ultimania Archive fajne zbiory dla fanów serii, a jakieś szczególnie drogie o dziwo nie były, jak na te gabaryty. Rozważałem jeszcze przez chwilę Volume 3, ale uznałem, że chrzanić. X nie lubię, XI nie znam, XIII meh, w XIV nie grałem. Jedynie XII spoko, ale to nie ten sam sentyment, co 1-9. Ultimania Plus uległem po grze w Rebirth i przejrzeniu pierwszego tomu. Jak wydadzą, to Rebirth Ultimania również na pewno zakupię, bo jak na swoje ceny, to materiały są fajne dla miłośników gry. 17 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 273 Opublikowano 10 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 grudnia Też byłem odebrać grową makulaturę. Rowerkiem oczywiście Szkoda, że fotka nie oddaje tego jak fajnie pozłacana jest ta okładka Sea of Stars 9 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 919 Opublikowano 10 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 grudnia Zanim psy powieszą - człowiek na stare lata głupieje! Ino platyny - śledzę gościa z UK, który za cel postawił sobie uzbieranie kompletnego setu Platinum PAL na PSX i PS2. No i jako że miałem do wymiany cały set UC, bo płyty były padnięte, a te platyny spodobały mi się gdy jest ich dużo, postanowiłem w nie wejść Jedni zdobywają platyny, inni zdobywają platyny. Gdyby ktoś chciał wyrzucić platynki, to powiedzcie który śmietnik, ja to zgarnę Classic na X360 już niekoniecznie moja docelowa seria, ale to wydanie ME jest naprawdę fajne - bonusowy dysk z flimami, motyw, avatarki. Za 10zł? Kochani, super. Nawet zdążyłem przejść. W dniu 9.12.2024 o 19:21, mcp napisał(a): Kupiłem znowu oleda, bo przez ten cholerny game pass na xbonku mam syndrom pirata i tylko skaczę po gierkach żadnej nie kończąc, nigdy więcej abonamentów. Mam podobnie, kolego. Poza tym obecna cena za GPU to dość średni deal dla mnie, wolę se w tych pieniądzach kupić trochę starych śmieci, jak na foto. No i idąc za ciosem, pozbyłem się XSS na rzecz XOS. Mam Mesjasza do ogrywania współczesnych gierek, a do sypialni właśnie One. Strasznie brakowało mi napędu w XSS, a w drugorzędnej konsoli nie zależy mi na QR, SSD itp., więc jestem happy. 13 4 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia (edytowane) Sprawiłem sobie prezent na święta. Moje A50 gen2 już w ciężkim stanie, więc zasłużyły na emeryturę Edytowane 11 grudnia przez Patricko 8 1 Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia 17 godzin temu, ProstyHeker napisał(a): Zanim psy powieszą - człowiek na stare lata głupieje! Ino platyny - śledzę gościa z UK, który za cel postawił sobie uzbieranie kompletnego setu Platinum PAL na PSX i PS2. No i jako że miałem do wymiany cały set UC, bo płyty były padnięte, a te platyny spodobały mi się gdy jest ich dużo, postanowiłem w nie wejść Jedni zdobywają platyny, inni zdobywają platyny. Gdyby ktoś chciał wyrzucić platynki, to powiedzcie który śmietnik, ja to zgarnę Classic na X360 już niekoniecznie moja docelowa seria, ale to wydanie ME jest naprawdę fajne - bonusowy dysk z flimami, motyw, avatarki. Za 10zł? Kochani, super. Nawet zdążyłem przejść. Mam podobnie, kolego. Poza tym obecna cena za GPU to dość średni deal dla mnie, wolę se w tych pieniądzach kupić trochę starych śmieci, jak na foto. No i idąc za ciosem, pozbyłem się XSS na rzecz XOS. Mam Mesjasza do ogrywania współczesnych gierek, a do sypialni właśnie One. Strasznie brakowało mi napędu w XSS, a w drugorzędnej konsoli nie zależy mi na QR, SSD itp., więc jestem happy. Szanuję zajawkę i leci plusik za fajne gierki, ale dla mnie obleśne są te platinumy To już Essentials, albo PS Hits ciut lepsze, ale i tak unikam jak niemców - tylko premierowe wydanka, żadnych reedycji, chyba że GOTY. 1 Cytuj
GearsUp 273 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Te Platinumy to powinny być wyżej cenione przez graczy za nowsze patche na płytach a nie przez pryzmat samej okładki no ale jest jak jest. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Gry PS3 to mało patchy chyba miały, a i zajmowały mało. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 1 142 Opublikowano 11 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 grudnia iXsowe zakupy Totalne szaleństwo, wszystko od jednej osoby 10 3 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia No ale to nie to samo co cała połatana gra na płycie, po to też się zbiera fizyczne wydania aby mieć kompletny produkt na płycie. Te tanie reedycje zyskają na wartości jak odetną pobieranie łatek dla starych gier. 2 Cytuj
ProstyHeker 1 919 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia (edytowane) Dam przykład z Motorstorm - premiera i platyna to wersje bodajże 1.0, nie ma wibracji i nie da się zakupić DLC, bo wraz z zamknięciem online padła możliwość patchowania. Wersja essential jest już połatana i ma wibracje, daje możliwość kupna DLC. ALE! Ekipa, która wskrzesiła multiplayera Motorstorm, daje możliwość spatchowania. Trzeba zmienić DNS na scenowe i powinno zassać. Tyle że wiedzą o tym tylko mega zajawkowicze. Obiektywnie platyny są brzydkie, ale dla mnie wtedy, gdy masz jedną spośród 50 premierowych. Jak tych platyn robi się też 50, to, kurde, podoba mi się Edytowane 11 grudnia przez ProstyHeker 2 2 Cytuj
ornit 2 982 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia CFC to Japończyk. Tylko wersja EU ma kod w pudełku i kosztowałaby mnie 90 zł mniej. 7 Cytuj
nero2082 822 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Ultima złamała datę premiery fizyka, szanuję i będę korzystał częściej 8 Cytuj
Assassins_78 1 142 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia 47 minut temu, Ukukuki napisał(a): No ale to nie to samo co cała połatana gra na płycie, po to też się zbiera fizyczne wydania aby mieć kompletny produkt na płycie. Te tanie reedycje zyskają na wartości jak odetną pobieranie łatek dla starych gier. 2 x X360 do tego dyski 500GB (po 2 dla każdego) Każda gra wędruje do napędu i ściągane są wszystkie patche i ewentualne dostępne darmowe DLC Zabezpieczony troszkę jestem. A tak naprawdę mało jest gier które mają patche a ich wielkość nie jest taka jak np. PS3 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 694 Opublikowano czwartek o 12:08 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 12:08 Przyszła i moja małpa A do tego Alanek kupiony od forumowicza i remake starocia, w którego nigdy nie miałem okazji zagrać. 10 2 1 Cytuj
GearsUp 273 Opublikowano czwartek o 12:17 Opublikowano czwartek o 12:17 Przenośny 16" OLED z aliexpress pod lapka, po pracy będzie testowane. Ktoś miał do czynienia z takim produktem? 2 Cytuj
wojtas011 560 Opublikowano czwartek o 12:44 Opublikowano czwartek o 12:44 Koszykówka, live 2005 to okładka na francuski region plus najlepszy Tony Hawk 5 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano czwartek o 13:02 Opublikowano czwartek o 13:02 43 minuty temu, GearsUp napisał(a): Przenośny 16" OLED z aliexpress pod lapka, po pracy będzie testowane. Ktoś miał do czynienia z takim produktem? Ja mam Asusa Oled i używam do retro gierek + OSSC. Cytuj
GearsUp 273 Opublikowano czwartek o 13:08 Opublikowano czwartek o 13:08 3 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Ja mam Asusa Oled i używam do retro gierek + OSSC. Ja takiego wziąłem - https://pl.aliexpress.com/item/1005007906344688.html po dodaniu do koszyka wyszło 960, myślałem że będę musiał wysokie cło dopłacić ale pan listonosz tylko 4 dychy chciał Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano czwartek o 13:17 Opublikowano czwartek o 13:17 28 minut temu, wojtas011 napisał(a): Koszykówka, live 2005 to okładka na francuski region plus najlepszy Tony Hawk Fakt, że maiłem w pewnym momencie niezłą zajawkę na AND1 ale grę wspominam dobrze, gameplay był całkiem przyzwoity. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano czwartek o 15:35 Opublikowano czwartek o 15:35 2 godziny temu, GearsUp napisał(a): Ja takiego wziąłem - https://pl.aliexpress.com/item/1005007906344688.html po dodaniu do koszyka wyszło 960, myślałem że będę musiał wysokie cło dopłacić ale pan listonosz tylko 4 dychy chciał Ja za Asusa dałem 999 ale to była jakaś wakacyjna promka. Gratis dostałem stand metalowy i po złożeniu wygląda to jak normalny monitor z regulacją wysokości. Ma to tylko 60Hz więc do grania we współczesne gierki na laptopie się nie nadaje ale do retro czy steam decka idealne. W starych grach traci się trochę ekranu bo monitor ma jednak inne proporcje. Ja jestem bardzo zadowolony ale mało tego używam. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bishonen88 186 Opublikowano czwartek o 15:47 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 15:47 11 3 1 Cytuj
Assassins_78 1 142 Opublikowano czwartek o 15:52 Opublikowano czwartek o 15:52 PS4 dostało kolekcje Drake's 5 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 628 Opublikowano czwartek o 17:29 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 17:29 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 018 Opublikowano piątek o 10:44 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 10:44 @Kmioti @Szermacdziękuję za steela i BALASTRO! 12 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi