Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, ornit napisał(a):

Widziałem, że jakieś w chuj dobre bangery w tej kolekcji. W tle lalka z SF6 do kolekcji.

Fajnie, że TAITO ciągnie te składanki, mam dwie poprzednie a tutaj dwie części Rastana Sagi są zdecydowanie do sprawdzenia.

Opublikowano
5 godzin temu, Quake96 napisał(a):

Uwaga uwaga, podbijam stawkę świątecznych prezentów! :obama:

PS2!!!!!.thumb.jpeg.5af65b759fee565ce00af69113347d0d.jpeg

Kolejne growe marzenie zostało spełnione. Zawsze chciałem mieć kompletny zestaw PS2 FAT w tym pięknym, niebieskim pudle :D Tutaj tak naprawdę do pełni kompletu brakuje tylko płytki demo, ale jakąś na stanie mam więc uzupełnię ten brak :)

W bonusie jest drugi pad, memorka i co ciekawe - oryginalny dowód zakupu z belgijskiego sklepu pod koniec 2001 roku :ohboy:

jezu co za piękności, moje marzenie do dziś, może kiedyś uda się je spełnić

• Plusik 1
Opublikowano
13 godzin temu, Quake96 napisał(a):

Uwaga uwaga, podbijam stawkę świątecznych prezentów! :obama:

PS2!!!!!.thumb.jpeg.5af65b759fee565ce00af69113347d0d.jpeg

Kolejne growe marzenie zostało spełnione. Zawsze chciałem mieć kompletny zestaw PS2 FAT w tym pięknym, niebieskim pudle :D Tutaj tak naprawdę do pełni kompletu brakuje tylko płytki demo, ale jakąś na stanie mam więc uzupełnię ten brak :)

W bonusie jest drugi pad, memorka i co ciekawe - oryginalny dowód zakupu z belgijskiego sklepu pod koniec 2001 roku :ohboy:

Najpiękniejsza obok XSX konsola ever. Nie wiem która ładniejsza, stawiam na równi. Nie zapraszam do dyskusji :)

• Plusik 1
Opublikowano
11 godzin temu, [InSaNe] napisał(a):

Ja mam PS2 z pierwszego rzutu do Polski w 2000 roku, wtedy kosztowało chyba z 2799zl :obama:

Ja zapamiętałem 2999 ale 200zł przy całej kwocie to niewielka różnica -_-
Mój sprawny egzemplarz również sobie czeka na chwile nostalgii ale pudełko niestety nie przetrwało.