Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sedrak 829 Opublikowano 31 grudnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 grudnia 2024 (edytowane) Nie do końca zakupy, bo moja mama znalazła w piwnicy taki o to skarb. Okazało się, że w najemca mieszkania, które mama wynajmowała wiele wiele lat temu rozstał się z dziewczyną i każde z nich poszło w swoją stroną nie płacąc czynszu, ale zostawili np. to co na zdjęciu. Po tylu latach najpierw ją wyczyścić w środku i dopiero włączyć czy jak uważacie? Edytowane 31 grudnia 2024 przez Sedrak 9 6 Cytuj
Mejm 15 401 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Wlacz i sprawdz bez czyszczenia najpierw. 1 Cytuj
czapa 678 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Pójdzie od strzała pewnie, inna sprawa że laser pewnie upalony na tych piratach. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 4 082 Opublikowano 31 grudnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 grudnia 2024 No to zbiorcze foto ostatnich zakupów w tym growym roku THPS 3 na GC, bo w sumie jest to moja ulubiona (wraz z 4) odsłona i przy okazji innych zakupów postanowiłem wzbogacić mój bardzo skromny zbiór na GameCube o ten tytuł. Shrek 2 na PC to ciekawa gra. Wersja PCtowa jest zupełnie inna niż (wspólna) wersja na konsole. Ta konsolowa jakoś mi nie może podejść, a wersję PC ograłem już lata temu i chętnie powrócę. Robotę robi głupkowaty dubbing PL na poziomie tego z animacji kinowej Counter-Strike na Xboxa to kolejny "zamiennik" do zbioru. Tu podobnie jak ostatnio z San Andreas na PS2, posiadałem już swój egzemplarz, ale płyta od samego początku była "średnia" i stwierdziłem, że warto ją wymienić na lepszą. Nawet pudełko zostawiłem poprzednie, bo to z nowego egzemplarza było z wydania "Classics". O dziwo płyta jest "premierowa", więc nawet wszystko do siebie pasuje Def Jam Vendetta na PS2, czyli zakup do kompletu z posiadanym już przeze mnie Fight For New York. Obiegowa opinia głosi coś, że Vendetta jako poprzednik FFNY jest od niego nieco gorsza, ale nadal całkiem okej. No na pewno będzie lepsza niż "kultowy" Def Jam Icon z PS3 Dwie części przygód Crasha również na PlayStation 2. Coś mnie tknęło aby zapoznać się z odsłonami na drugiego plejaka, bo jak do tej pory grałem głównie w gry z PSXa i odświeżoną trylogię wraz równie odgrzanym CTR. Wrath of Cortex wydaje się być kontynuacją fabuły i rozwiązań znanych z Warped! na szaraka, więc myślę, że będę się dobrze bawił. Jakoś mam ochotę na takiego typowego liniowego platformera. Co do Nitro Cart to sprawa jest niemal identyczna. NC to przeniesienie gameplayu z mojego ukochanego Crash Team Racing, bez żadnego zbędnego platformowania jak w Tag Team Racing. Coś czuję, że i z tym Crashem spędzę sporo czasu No i na koniec taki mały, eksperymentalny zakup. Virtua Fighter 4 Evolution na PS2 to dla mnie spotkanie z zupełnie nieznaną mi serią. Może "zażre" i będzie grane w inne części. Dobrych mordoklepek nigdy za wiele Dobra to ten tego, będę leciał, bo jak widać mam co "testować", z resztą idzie nowy rok więc jak prawdziwy gracz, będę grał w grę! 12 2 Cytuj
Chewie 181 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Counter Strike na xboxa Myślałem, że tylko CS:GO wyszło na 360 a tu prosze. Cytuj
Quake96 4 082 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 (edytowane) Nie nie, ten "klasyczek" był chyba pierwszym konsolowym wydaniem Osobiście nigdy nie byłem wielkim "prosem" w żadnego Counter-Strike'a. Zawsze lamiłem jak ostatni bot, ale to właśnie z BOTami lubiłem sobie pograć. W tej postaci CSa poznałem już kilkanaście lat temu, jeszcze w wersji 1.3, później 1.6 i Source, oraz przelotnie Condition-Zero. Online nigdy za wiele nie grałem i nie aspirowałem nawet do miana gracza sieciowego. Czasem odpaliłem sobie 1.6 przez neta, ale to jednak nie moja "liga" growa. Z resztą ta tona "dodatków" na serwerach tylko psuje odbiór tej gry. Jak dla mnie CS zawsze będzie po prostu przyjemną gierką do popykania offline w domowym zaciszu. Ewentualnie, jak za starych dobrych lat, po lokalnej sieci na kilku sprzętach z kumplami w jednym mieszkaniu Ten Xboxowy to właśnie taki mix 1.6, CZ i trochę Source. Nie wiem na którym silniku to bazuje, ale skoro Xbox dostał też HL2, to pewnie na Source. Gra się w to całkiem przyjemnie, w sam raz do "pomęczenia" z botami dla odskoczni od innych gierek Edytowane 31 grudnia 2024 przez Quake96 Cytuj
Chewie 181 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Grałem dość dużo w CS:GO i tutaj pamijając cheaterów tryb rankingowy był bardzo przyjemny. Trochę żałuję straconych godzin i nerwów ale to chyba jedyna gra esportowa, w której miałem jakieś parcie na szlifowanie skilla. Oglądałem wszystkie turnieje itd. Na konsoli to wiadomo bardziej ciekawostka. Na xboxie się grało w Halo 3, niestety ominął mnie pierwszy xbox i fenomen Halo 1 i 2 na multi. Cytuj
Quake96 4 082 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 2 minuty temu, Chewie napisał(a): niestety ominął mnie pierwszy xbox i fenomen Halo 1 i 2 na multi. Ja pierwszego Xboxa poznałem długo po tym jak w ogóle online na nim zdechło. Z resztą od zawsze miałem problemy z łączem internetowym i nie miałem nawet większych możliwości do pogrania online. Dla mnie lepszym substytutem było granie z kumplami na chacie, gdy udało mi się skołować jakiś drugi PC do podłączenia po LANie. Niestety jak online na Xboxie podobno nawet odżył, tak takich LANów z kumplami jak kiedyś to ja już chyba nie zrobię. Sprzętu u mnie teraz fura, można by to pospinać w sieć i byłoby w co i na czym pograć, tylko nie ma z kim Cytuj
Mari4n 506 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Tak, przywrócili XBL na OG Xboxie, czasem sobie gram w PSO, albo robię eventy w Rallisport Challenge 2. Obecnie jest beta Halo 2 Cytuj
czapa 678 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Potwierdzam online na xbox classic działa za sprawą Insignia, ale mam wrażenie że ogólnie mało osób gra mimo wszystko Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dante 471 Opublikowano 31 grudnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 grudnia 2024 Front Mission 1st Remake w wersji limitowanej, bo jest steelbook plus to pudełko w stylu dawnych boxów od PC mi się mega podoba. Do tego jeszcze Front Mission2 Remake w pudełku, bo w cyfrze już miałem. Liczę. że w 2025 pojawi się remake 3 i może za ciosem pójdą z pozostałymi odsłonami. 13 Cytuj
Mantis 1 173 Opublikowano wczoraj o 11:05 Opublikowano wczoraj o 11:05 Mój ostatni zakup w 2024 roku: Muszę przyznać, że gra bardzo fajna i wygląda zacnie Długo wczoraj nie pograłem, bo jeszcze dochodziłem do siebie po sylwestrze. Czuję, że zabawa będzie dobra. Pytanie dla tych co grali - co tutaj się wyczynia z kolizją obiektów? Są momenty w których ona jest wyłączona i przechodzi się przez inne postacie jakby ich nie było. Trochę wybija mnie to z immersji. 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yoshu 127 Opublikowano 14 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 godzin temu Mikołaj dostarczył w tym roku 10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi