Mejm 15 409 Opublikowano wczoraj o 14:03 Opublikowano wczoraj o 14:03 O co kaman z ta wyprzedaza Amera? Wszyscy wiedza a ja nie. Cytuj
Amer 1 388 Opublikowano wczoraj o 14:17 Opublikowano wczoraj o 14:17 (edytowane) Jakość z półtora roku temu puściłem całą kolekcję unikatów na Switcha. Wszystko zafoliowane, w protektorach, praktycznie same unikaty importowane z różnych stron świata. Jakoś około 440 sztuk tego było Edit: ooo, wygrzebałem takiego screena, ktorego zostawiłem sobie na pamiątkę z tamtego okresu. To tak w ramach tego, że "w PL w życiu nie znajdziesz chętnych na takie gierki". Edytowane 23 godziny temu przez Amer 1 1 Cytuj
Mejm 15 409 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Gierki od czerwonych to chyba troche inna klasa inwestycji, wiadomo ze bedze dobra stopa zwrotu. Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Dobrze, że The Messenger wyjdzie w marcu w normalnej dystrybucji pudełkowej, bo ceny poprzedniego wydania wywalone w kosmos. Cytuj
XM. 11 084 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 1 godzinę temu, Dajzner napisał(a): Dobrze, że The Messenger wyjdzie w marcu w normalnej dystrybucji pudełkowej, bo ceny poprzedniego wydania wywalone w kosmos. Ale wersja Special Reserved miała specjalne, dodatkowe pudełko którego nie było w limited runie i którego nie będzie w żadnej innej wersji - cena tego wydania będzie tylko większą. Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Wiem; ale są tacy, którzy chcą tylko mieć ten tytuł fizycznie w kolekcji, bez przepłacania, nieważne jakie wydanie. Cytuj
giger_andrus 3 203 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu W każdej generacji, na każdej konsoli znajdą się wydania, które zyskują na wartości. Czasem niemało. To nie muszą być nawet jakieś super limitowane indyki z USA z 2000 sztuk nakładu. Przykład: Uncharted - Nathan Drake's Collection Special Edition, aktualnie żeby wyrwać używaną sztuję 500 - 800pln. @chrno-x super, że znowu wrzucasz Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 227 Opublikowano 19 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 godzin temu Kolejny klasyk do kolekcji Zawartość pudełka. Tutaj jakaś dziwna naklejka na pudełku, pod spodem powinno być ograniczenie wiekowe. Spoiler 11 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi