Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Shox - wybitny racer od EA Big - esencja arcade.

ea big zrobiło racera? jeśli to coś na miarę criteriona i jego fpsa to musi być kosa :fsg:.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

No aż taka kosa jak Burnout to nie jest ale bardzo spoko. 

Opublikowano

dDMQpep.jpg

Mój mega drive którego kupiłem tydzien temu. 

Wczoraj mialem czas i środki wiec próbowałem go przywrócic do stanu sklepowego ;)

Mysle ze sie udało, a pad chodzi teraz lepiej niz od ps3 :D Aż dziwnie sie gra na tak technicznie wzorowo sprawnym padzie w retro gierki .

Opublikowano

Plusem czarnych konsol jest, że nie żółkną. Jak robiłem renowacje Dreamcasta i Snesa to niestety żółtych miejsc nie dało się wyczyścic. Ping pokazał mi sposób na pozbycie się tego stanu rzeczy ale to już na hardkora :sorcerer:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Genialna limitka. Genialna gra.

UoHPsDT.jpg

n3yDFBD.jpg

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

Fallout%203%20GZ_0.jpg

Swego czasu wyrwałem za dobrą cenę, kupiłem 2sztuki, jedną rozpakowałem a druga jest w folii i czeka na lepsze czasy :D

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

super ta limitka ale pasek z logo konsoi psuje design. powinno być gdzieś w rogu jeśli już w ogóle musi.

Opublikowano

Moje zdjęcie jest dodatkowo z  plastikową wkładką na którym są loga x360, samo pudełko jest bez loga

Opublikowano

Dzięki Panie Ping :kaz:

i6o2D78.jpg

Opublikowano

prawdziwy silny heteroseksualny meżczyzna nie boi się łososiowego gejmboja.

Opublikowano

prawdziwy silny heteroseksualny mężczyzna widzi tylko 3 kolory: fajny, pedalski, chu.jowy.  W przypadku gba ten jest fajny.

Opublikowano

Fallout%203%20GZ_0.jpg

Swego czasu wyrwałem za dobrą cenę, kupiłem 2sztuki, jedną rozpakowałem a druga jest w folii i czeka na lepsze czasy :D

Pamiętam że w saturnie była cała piramida tych pudełek i za 100zł. Jak mi smutno że tego nie mam. :/

Opublikowano

Fallout%203%20GZ_0.jpg

Pamiętam że w saturnie była cała piramida tych pudełek i za 100zł. Jak mi smutno że tego nie mam. :/

100 zł wyszło mi za dwie sztuki :)

Opublikowano

Sprzedaj mi jedną :D

Opublikowano

Ostatnio szukałem tego na ebayu i nieźle sobie życzą hajsu, szkoda :/

Opublikowano

Też się bałem tego różu, jednak w przypadku GBA wygląda zapipiście. Do tego fajna obudowa typu pojawiam się i znikam.

Opublikowano

Pamiętam że pełno było aukcji z samymi gadżetami. Za jakieś grosze wylicytowałem pudełko i figurkę. Pudełko do dziś mi służy jako schowek na ważne faktury :)

Opublikowano

W sklepach to właśnie chodziło za 50zł. Chyba na Ultimie.

Opublikowano

loot crate styczen 2015 od ARHN ( wiem, że temat nie teges ale może się ktoś zastanawia nad zakupem) 

Opublikowano

W sklepach to właśnie chodziło za 50zł. Chyba na Ultimie.

Limitka F3?

To było hurtowo nawet w MM wyprzedawane po 40 zł. Pamiętam jak w MM obok mnie pół kosza tego mieli.

Edytowane przez DonSterydo