Opublikowano 26 stycznia 201510 l Shox - wybitny racer od EA Big - esencja arcade. ea big zrobiło racera? jeśli to coś na miarę criteriona i jego fpsa to musi być kosa . Edytowane 26 stycznia 201510 l przez tk___tk
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Mój mega drive którego kupiłem tydzien temu. Wczoraj mialem czas i środki wiec próbowałem go przywrócic do stanu sklepowego Mysle ze sie udało, a pad chodzi teraz lepiej niz od ps3 Aż dziwnie sie gra na tak technicznie wzorowo sprawnym padzie w retro gierki .
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Plusem czarnych konsol jest, że nie żółkną. Jak robiłem renowacje Dreamcasta i Snesa to niestety żółtych miejsc nie dało się wyczyścic. Ping pokazał mi sposób na pozbycie się tego stanu rzeczy ale to już na hardkora
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Genialna limitka. Genialna gra. Edytowane 26 stycznia 201510 l przez REZOK
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Z takim pudełkiem śniadaniowym bym zrobił swego czasu furorę... A co w nim jest poza grą?
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Swego czasu wyrwałem za dobrą cenę, kupiłem 2sztuki, jedną rozpakowałem a druga jest w folii i czeka na lepsze czasy Edytowane 26 stycznia 201510 l przez REZOK
Opublikowano 26 stycznia 201510 l super ta limitka ale pasek z logo konsoi psuje design. powinno być gdzieś w rogu jeśli już w ogóle musi.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Moje zdjęcie jest dodatkowo z plastikową wkładką na którym są loga x360, samo pudełko jest bez loga
Opublikowano 26 stycznia 201510 l prawdziwy silny heteroseksualny meżczyzna nie boi się łososiowego gejmboja.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l prawdziwy silny heteroseksualny mężczyzna widzi tylko 3 kolory: fajny, pedalski, chu.jowy. W przypadku gba ten jest fajny.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Swego czasu wyrwałem za dobrą cenę, kupiłem 2sztuki, jedną rozpakowałem a druga jest w folii i czeka na lepsze czasy Pamiętam że w saturnie była cała piramida tych pudełek i za 100zł. Jak mi smutno że tego nie mam.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Swego czasu wyrwałem za dobrą cenę, kupiłem 2sztuki, jedną rozpakowałem a druga jest w folii i czeka na lepsze czasy Pamiętam że w saturnie była cała piramida tych pudełek i za 100zł. Jak mi smutno że tego nie mam. 100 zł wyszło mi za dwie sztuki
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Też się bałem tego różu, jednak w przypadku GBA wygląda zapipiście. Do tego fajna obudowa typu pojawiam się i znikam.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Najlepsze jest to że jak kupowałem Xboxa w 2009 to takie zafoliowane sprzedawali za 50zł, jaki ja (pipi)a gupi byłem ze tego nie kupilem wtedy - a wsumie nie wiem dlaczego tak tanio to wtedy bylo
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Pamiętam że pełno było aukcji z samymi gadżetami. Za jakieś grosze wylicytowałem pudełko i figurkę. Pudełko do dziś mi służy jako schowek na ważne faktury
Opublikowano 26 stycznia 201510 l loot crate styczen 2015 od ARHN ( wiem, że temat nie teges ale może się ktoś zastanawia nad zakupem)
Opublikowano 26 stycznia 201510 l W sklepach to właśnie chodziło za 50zł. Chyba na Ultimie. Limitka F3? To było hurtowo nawet w MM wyprzedawane po 40 zł. Pamiętam jak w MM obok mnie pół kosza tego mieli. Edytowane 26 stycznia 201510 l przez DonSterydo