Jontek80 250 Opublikowano sobota o 20:57 Opublikowano sobota o 20:57 W dniu 6.01.2025 o 18:11, chrno-x napisał(a): Z dobry rok/dwa nie wrzucałem tutaj moich growych zakupów, więc postanowiłem się podzielić paroma pozycjami: Widze jakas inna okladka Lost Odyssey. Moja ulubiona gra z 360. Ale widze ze to jakas wersja japonska. Gdzie to dorwalales? Cytuj
Jukka Sarasti 472 Opublikowano sobota o 21:02 Opublikowano sobota o 21:02 3 minuty temu, Jontek80 napisał(a): Widze jakas inna okladka Lost Odyssey. Moja ulubiona gra z 360. Ale widze ze to jakas wersja japonska. Gdzie to dorwalales? Odpowiem za kolegę - przynajmniej jakiś czas temu wydanie z tą wersją okładki (która poszła chyba też na Chiny/Tajwan) było dostępne na allegro. Sam wyrwałem egzemplarz z tą grafiką, dużo ładniejszą od zachodniego wydania, za 7 czy 8 dych. Cytuj
Czoperrr 5 352 Opublikowano sobota o 21:18 Opublikowano sobota o 21:18 Te wszystkie używki są w tak idealnym stanie, że warto je pakować w protektory? Sam mam dziesiątki gier kupione jako nówki 20 lat temu i normalnie trzymam na półce, nie mają ani ryski na pudełkach Te protektory IMO za drogie, ale kilka perełek typu Silenty, głównie premierowe SH2 z PS2 w stanie igła bym w to wsadził. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 189 Opublikowano niedziela o 10:49 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano niedziela o 10:49 Nie jestem przekonany co do tego remaku po sprawdzeniu dema, ale z fanowskiego obowiązku i miłości do serii sprawdzi się. 14 Cytuj
Badus 288 Opublikowano niedziela o 12:46 Opublikowano niedziela o 12:46 "Mój stary to fanatyk Dead Rising. Pół mieszkania zajebane pudełkami z grami, najgorzej..." Cytuj
Figaro 8 373 Opublikowano niedziela o 13:08 Opublikowano niedziela o 13:08 Smuci brak oryginalnego na X360. 2 Cytuj
chrno-x 974 Opublikowano niedziela o 20:43 Opublikowano niedziela o 20:43 23 godziny temu, Jukka Sarasti napisał(a): Odpowiem za kolegę - przynajmniej jakiś czas temu wydanie z tą wersją okładki (która poszła chyba też na Chiny/Tajwan) było dostępne na allegro. Sam wyrwałem egzemplarz z tą grafiką, dużo ładniejszą od zachodniego wydania, za 7 czy 8 dych. Dokładnie, choć trzeba przyznać, że sama okładka z przodu dobitnie pokazuje, że jest to wersja NTSC-J (i w lewym rogu mamy nawet Japanese Version). Tak krzaki to chiński, nie japoński. Aczkolwiek stricte Japońskie wydanie ma dokładnie taką samą okładkę, tylko w odcieniu szarości a nie jakby z domieszką żółtego, no i nie mają tłumaczenia gry z przodu (plus znaczek kategorii wiekowej cero). Tak czy siak jedna z najładniejszych okładek dla gatunku RPGów ever 4 Cytuj
Ken Adams 345 Opublikowano poniedziałek o 14:29 Opublikowano poniedziałek o 14:29 Chce wierzyc, ze bedzie 6 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 365 Opublikowano poniedziałek o 15:39 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 15:39 Pierwsze zakupy w tym roku. A wszystko dlatego że wzięła mnie faza na ogranie tych gier na emulatorze pcsx2, więc uzupełniłem kolekcję od razu o wszystkie gry z tej serii. 12 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 838 Opublikowano poniedziałek o 15:45 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 15:45 A oto moje pierwsze zakupy 2025. Wszystko przez znajomego, który przypomniał mi o The Wolf Among Us, a jak już znalazłem na allegro lokalnie to przejrzałem resztę przedmiotów sprzedającego i dorzuciłem Sniper Ghost Warrior Contracts, dwie gierki "Only for XBOX 360", oraz ostatnie dobre Alone in the Dark. 11 2 Cytuj
Ukukuki 7 345 Opublikowano poniedziałek o 17:21 Opublikowano poniedziałek o 17:21 Dead Rising na 360 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 956 Opublikowano wczoraj o 16:16 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 16:16 Strach cokolwiek wrzucać, bo ostatnio na forum KONTROWERSJE. No ale za całość dałem 20zl w lumpeksie. GTA stan płyty max 3/5, ale działa spoko. Suffering miał w środku suchego pająka np. Ktoś ostatnio pytał gdzie te mityczne skarby - otóż nie w Lombardach, a lumpach 5 3 7 Cytuj
jimmy 1 455 Opublikowano wczoraj o 19:48 Opublikowano wczoraj o 19:48 lumpy to są te budy z odzieżą używaną na wagę? Cytuj
Paolo de Vesir 9 427 Opublikowano wczoraj o 19:58 Opublikowano wczoraj o 19:58 8 minut temu, jimmy napisał(a): lumpy to są te budy z odzieżą używaną na wagę? Tak 4 godziny temu, XM. napisał(a): Oj, piękny okaz. Ile dałeś? Cytuj
Mari4n 541 Opublikowano wczoraj o 20:08 Opublikowano wczoraj o 20:08 Sam się w lumpach nieźle obłowiłem swego czasu. Sterty konsol i gier. Kupiłem raz pierwszego Silenta za dosłownie dwa złote. Cytuj
ProstyHeker 1 956 Opublikowano wczoraj o 20:11 Opublikowano wczoraj o 20:11 21 minut temu, jimmy napisał(a): lumpy to są te budy z odzieżą używaną na wagę? Tak, second hand. Ogólnie coraz mniej gier się trafia, ale czasem można coś znaleźć. Cytuj
Paolo de Vesir 9 427 Opublikowano wczoraj o 20:39 Opublikowano wczoraj o 20:39 28 minut temu, Mari4n napisał(a): Kupiłem raz pierwszego Silenta za dosłownie dwa złote. niepotrzebnie przeczytałem 1 Cytuj
Mari4n 541 Opublikowano wczoraj o 20:41 Opublikowano wczoraj o 20:41 To może nie będę pisał co jeszcze tam kupiłem i za ile Cytuj
Czoperrr 5 352 Opublikowano wczoraj o 20:48 Opublikowano wczoraj o 20:48 6 minutes ago, Mari4n said: To może nie będę pisał co jeszcze tam kupiłem i za ile A nie miał pająka w środku? Cytuj
Mari4n 541 Opublikowano wczoraj o 20:58 Opublikowano wczoraj o 20:58 10 minut temu, Czoperrr napisał(a): A nie miał pająka w środku? Nope Cytuj
funditto 677 Opublikowano wczoraj o 21:08 Opublikowano wczoraj o 21:08 (edytowane) 57 minut temu, ProstyHeker napisał(a): Tak, second hand. Ogólnie coraz mniej gier się trafia, ale czasem można coś znaleźć. Oj tak, kiedyś były tam żniwa. Pamiętam jak kończyła się generacja PS2/Xbox/GCN i kupowałem w jednym lumpie gry na Gacka za 10-15 złotych, a po ograniu szły na allegro za 80-150 edit: i tak nie zapomnę jak ktoś przyszedł przede mną i kupił wtedy Game Boy Color za 20 zeta… Edytowane wczoraj o 21:09 przez funditto Cytuj
Ukukuki 7 345 Opublikowano wczoraj o 21:22 Opublikowano wczoraj o 21:22 Game boye to latały za grosze na allegro swego czasu. Mam do dzisiaj GBA komplet w pudle kupiony za 40 zł na licytacji. Cytuj
XM. 11 189 Opublikowano wczoraj o 21:22 Opublikowano wczoraj o 21:22 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Tak Oj, piękny okaz. Ile dałeś? 50pln. Cytuj
Mejm 15 459 Opublikowano wczoraj o 21:26 Opublikowano wczoraj o 21:26 Godzinę temu, Mari4n napisał(a): Sam się w lumpach nieźle obłowiłem swego czasu. Sterty konsol i gier. Kupiłem raz pierwszego Silenta za dosłownie dwa złote. To byl polski lump czy uk? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi