Jontek80 253 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia W dniu 6.01.2025 o 18:11, chrno-x napisał(a): Z dobry rok/dwa nie wrzucałem tutaj moich growych zakupów, więc postanowiłem się podzielić paroma pozycjami: Widze jakas inna okladka Lost Odyssey. Moja ulubiona gra z 360. Ale widze ze to jakas wersja japonska. Gdzie to dorwalales? Cytuj
Jukka Sarasti 576 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia 3 minuty temu, Jontek80 napisał(a): Widze jakas inna okladka Lost Odyssey. Moja ulubiona gra z 360. Ale widze ze to jakas wersja japonska. Gdzie to dorwalales? Odpowiem za kolegę - przynajmniej jakiś czas temu wydanie z tą wersją okładki (która poszła chyba też na Chiny/Tajwan) było dostępne na allegro. Sam wyrwałem egzemplarz z tą grafiką, dużo ładniejszą od zachodniego wydania, za 7 czy 8 dych. Cytuj
Czoperrr 5 540 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Te wszystkie używki są w tak idealnym stanie, że warto je pakować w protektory? Sam mam dziesiątki gier kupione jako nówki 20 lat temu i normalnie trzymam na półce, nie mają ani ryski na pudełkach Te protektory IMO za drogie, ale kilka perełek typu Silenty, głównie premierowe SH2 z PS2 w stanie igła bym w to wsadził. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 487 Opublikowano 26 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 stycznia Nie jestem przekonany co do tego remaku po sprawdzeniu dema, ale z fanowskiego obowiązku i miłości do serii sprawdzi się. 15 Cytuj
Badus 308 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia "Mój stary to fanatyk Dead Rising. Pół mieszkania zajebane pudełkami z grami, najgorzej..." Cytuj
Figaro 8 485 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Smuci brak oryginalnego na X360. 2 Cytuj
chrno-x 995 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia 23 godziny temu, Jukka Sarasti napisał(a): Odpowiem za kolegę - przynajmniej jakiś czas temu wydanie z tą wersją okładki (która poszła chyba też na Chiny/Tajwan) było dostępne na allegro. Sam wyrwałem egzemplarz z tą grafiką, dużo ładniejszą od zachodniego wydania, za 7 czy 8 dych. Dokładnie, choć trzeba przyznać, że sama okładka z przodu dobitnie pokazuje, że jest to wersja NTSC-J (i w lewym rogu mamy nawet Japanese Version). Tak krzaki to chiński, nie japoński. Aczkolwiek stricte Japońskie wydanie ma dokładnie taką samą okładkę, tylko w odcieniu szarości a nie jakby z domieszką żółtego, no i nie mają tłumaczenia gry z przodu (plus znaczek kategorii wiekowej cero). Tak czy siak jedna z najładniejszych okładek dla gatunku RPGów ever 6 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 373 Opublikowano 27 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 stycznia Pierwsze zakupy w tym roku. A wszystko dlatego że wzięła mnie faza na ogranie tych gier na emulatorze pcsx2, więc uzupełniłem kolekcję od razu o wszystkie gry z tej serii. 12 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 10 136 Opublikowano 27 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 stycznia A oto moje pierwsze zakupy 2025. Wszystko przez znajomego, który przypomniał mi o The Wolf Among Us, a jak już znalazłem na allegro lokalnie to przejrzałem resztę przedmiotów sprzedającego i dorzuciłem Sniper Ghost Warrior Contracts, dwie gierki "Only for XBOX 360", oraz ostatnie dobre Alone in the Dark. 13 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 487 Opublikowano 29 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 stycznia 9 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 2 036 Opublikowano 29 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 stycznia Strach cokolwiek wrzucać, bo ostatnio na forum KONTROWERSJE. No ale za całość dałem 20zl w lumpeksie. GTA stan płyty max 3/5, ale działa spoko. Suffering miał w środku suchego pająka np. Ktoś ostatnio pytał gdzie te mityczne skarby - otóż nie w Lombardach, a lumpach 8 4 8 Cytuj
jimmy 1 694 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia lumpy to są te budy z odzieżą używaną na wagę? Cytuj
Paolo de Vesir 9 697 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 8 minut temu, jimmy napisał(a): lumpy to są te budy z odzieżą używaną na wagę? Tak 4 godziny temu, XM. napisał(a): Oj, piękny okaz. Ile dałeś? Cytuj
Mari4n 683 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Sam się w lumpach nieźle obłowiłem swego czasu. Sterty konsol i gier. Kupiłem raz pierwszego Silenta za dosłownie dwa złote. Cytuj
ProstyHeker 2 036 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 21 minut temu, jimmy napisał(a): lumpy to są te budy z odzieżą używaną na wagę? Tak, second hand. Ogólnie coraz mniej gier się trafia, ale czasem można coś znaleźć. Cytuj
Paolo de Vesir 9 697 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 28 minut temu, Mari4n napisał(a): Kupiłem raz pierwszego Silenta za dosłownie dwa złote. niepotrzebnie przeczytałem 1 Cytuj
Mari4n 683 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia To może nie będę pisał co jeszcze tam kupiłem i za ile Cytuj
Czoperrr 5 540 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 6 minutes ago, Mari4n said: To może nie będę pisał co jeszcze tam kupiłem i za ile A nie miał pająka w środku? Cytuj
Mari4n 683 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 10 minut temu, Czoperrr napisał(a): A nie miał pająka w środku? Nope Cytuj
funditto 716 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia (edytowane) 57 minut temu, ProstyHeker napisał(a): Tak, second hand. Ogólnie coraz mniej gier się trafia, ale czasem można coś znaleźć. Oj tak, kiedyś były tam żniwa. Pamiętam jak kończyła się generacja PS2/Xbox/GCN i kupowałem w jednym lumpie gry na Gacka za 10-15 złotych, a po ograniu szły na allegro za 80-150 edit: i tak nie zapomnę jak ktoś przyszedł przede mną i kupił wtedy Game Boy Color za 20 zeta… Edytowane 29 stycznia przez funditto Cytuj
Ukukuki 7 603 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Game boye to latały za grosze na allegro swego czasu. Mam do dzisiaj GBA komplet w pudle kupiony za 40 zł na licytacji. Cytuj
XM. 11 487 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Tak Oj, piękny okaz. Ile dałeś? 50pln. Cytuj
Mejm 15 636 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Godzinę temu, Mari4n napisał(a): Sam się w lumpach nieźle obłowiłem swego czasu. Sterty konsol i gier. Kupiłem raz pierwszego Silenta za dosłownie dwa złote. To byl polski lump czy uk? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi