Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paolo1986 945 Opublikowano 16 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 lutego Prezent na 10 urodziny dla młodego 17 7 1 Cytuj
oFi 2 652 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Port na ps4 to kwik więc wziąłem jedyną prawilną wersję na konsolę 2 1 Cytuj
Fafensky 267 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego 13 hours ago, oFi said: Port na ps4 to kwik więc wziąłem jedyną prawilną wersję na konsolę Myślałem, że to ta legendarna memiarska okładka ale tamta była jeszcze bardziej oczojebna. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daffy 10 869 Opublikowano 17 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 lutego Już zapomniałem jaka ta gra jest genialna, a trochę czasu minęło bo podstawową kampanię kończyłem jeszcze za czasów barona Vity. 14 Cytuj
Dajzner 1 065 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Kampanie Specter i Shovel Knight'a były świetne, ale pozostałe 2 mocno średnie (King Knight'em pograłem może 15 minut i wyłączyłem, kompletnie nie leżały mi ruchy postaci). Zapomniałem zupełnie o wydaniu na Switch; tam chyba wszystko jest na kardzie? Bo pozostałe wersje pudełkowe miały tylko Shovel Knight mode na nośniku, resztę jako darmowy update. Cytuj
Daffy 10 869 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Godzinę temu, Dajzner napisał(a): Kampanie Specter i Shovel Knight'a były świetne, ale pozostałe 2 mocno średnie (King Knight'em pograłem może 15 minut i wyłączyłem, kompletnie nie leżały mi ruchy postaci). Zapomniałem zupełnie o wydaniu na Switch; tam chyba wszystko jest na kardzie? Bo pozostałe wersje pudełkowe miały tylko Shovel Knight mode na nośniku, resztę jako darmowy update. 150mb mi pobrało patcha jak pierwszy raz wsadziłem kart 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fafensky 267 Opublikowano 18 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 lutego Witamy w kolonii 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 3 125 Opublikowano 18 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 lutego GGS i laleczka Ryu Hayabusy z amiami bo miałem tam zachomikowane jakieś 100 zł w jenach. Okami z PerfectBlue 13 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. YETI 11 249 Opublikowano 19 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 lutego Kupione za 135zl na Amazonie. W prawdzie czekałem grubo ponad tydzień na gierkę, ale za to przysłali taką wersję, a w zamówieniu była zwykła. 15 1 Cytuj
Bowser 143 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego Pierwsze azjatyckie pudełko w mojej kolekcji, thx za handlowanie takimi ciekawostkami @Chad Davski, nie wiedziałem że takie fajne wydanie istnieje 😁 5 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 1 065 Opublikowano 19 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 lutego Zakupy z ostatniego tygodnia, (większość z PB): 20 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chrno-x 995 Opublikowano 19 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 lutego Pierwsze noworoczne zakupy promkowe i prezent od drugiej połówki w postaci książki od Dark Horse, której nie trzeba nikomu przedstawiać. 14 4 Cytuj
Dajzner 1 065 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego (edytowane) Dużo złego naczytałem się o porcie YS X na NS (choć możliwe, że już trochę spatchowali) dlatego poczekam na zapowiedzianą na ten rok w Japonii, dopakowaną wersję Proud Nordics (pewnie już na Switch 2). Edytowane 19 lutego przez Dajzner Cytuj
chrno-x 995 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego (edytowane) 3 godziny temu, Dajzner napisał(a): Dużo złego naczytałem się o porcie YS X na NS (choć możliwe, że już trochę spatchowali) dlatego poczekam na zapowiedzianą na ten rok w Japonii, dopakowaną wersję Proud Nordics (pewnie już na Switch 2). Masz Switcha to ściągnij sobie demo w eShopie. Poza tym zawsze możesz sprawdzić sobie filmik porównawczy od chłopaków z Digital Foundry. O ile pamiętam, to studio tym razem najpierw stawiało na Switcha a potem dochodziła reszta platform. Dla mnie jest to jak najbardziej grywalna wersja (trochę cienie kuleją, ale tak to gra się naprawdę dobrze). Edytowane 19 lutego przez chrno-x Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aleks 547 Opublikowano 19 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 lutego Musiałem wykorzystać bon z X-kom i padło na Księcia. 10 1 Cytuj
giger_andrus 3 346 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego 17 godzin temu, Bowser napisał(a): Pierwsze azjatyckie pudełko w mojej kolekcji, thx za handlowanie takimi ciekawostkami @Chad Davski, nie wiedziałem że takie fajne wydanie istnieje 😁 Istnieje nawet fajne wydanie europejskie. 4 1 Cytuj
Chad Davski 195 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego 7 minut temu, XM. napisał(a): To jest ten klon AW tylko lepszy? Ta, bardzo polecam do lokalnego multi na 4 graczy. Tylko trzeba miec tak ze 4 wolne godziny 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 10 567 Opublikowano 20 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 lutego Jeszcze FM3 i bedzie komplet. 15 2 Cytuj
jimmy 1 686 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego 2 godziny temu, giger_andrus napisał(a): Istnieje nawet fajne wydanie europejskie. Dwójka nie wyszła w pudełku solo? Mam jedynkę i fajnie by było uzupełnić kolekcję, a Ci ze zbiorczym wyskoczyli teraz Cytuj
giger_andrus 3 346 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Oj chyba nie widziałem ale trzeba poszperać na necie. Cytuj
Pierre Deck 834 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego 46 minut temu, Shen napisał(a): Jeszcze FM3 i bedzie komplet. FM3 tez mocno czekam. Swietna seria. Ja na switchu 1 i 2 kupilem sobie i tez bede polował na pudło do kompletu Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jukka Sarasti 576 Opublikowano 20 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 lutego Wpadło jako prezent. 9 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 10 128 Opublikowano 21 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 lutego @Chad Davski ostatnio pochwalił się sekcją importów z Azji, więc grzechem byłoby nie skorzystać. Wreszcie do zbiorów dołącza czwarty Devil, no i trylogia S.T.A.L.K.E.R.a, na którą już się chyba nie doczekam w europejskim wydaniu. Front Mission 2 też nie widziałem informacji, czy wyjdzie u nas, więc europejska jedynka będzie miała azjatycką siostrę na półce. No i Ender Magnolia stanie obok Lillies, które też mam w azjatyckim wydaniu. 9 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi