Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paolo1986 900 Opublikowano niedziela o 15:08 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano niedziela o 15:08 Prezent na 10 urodziny dla młodego 14 5 Cytuj
oFi 2 562 Opublikowano poniedziałek o 01:00 Opublikowano poniedziałek o 01:00 Port na ps4 to kwik więc wziąłem jedyną prawilną wersję na konsolę 1 1 Cytuj
Fafensky 179 Opublikowano poniedziałek o 14:10 Opublikowano poniedziałek o 14:10 13 hours ago, oFi said: Port na ps4 to kwik więc wziąłem jedyną prawilną wersję na konsolę Myślałem, że to ta legendarna memiarska okładka ale tamta była jeszcze bardziej oczojebna. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daffy 10 814 Opublikowano poniedziałek o 17:31 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 17:31 Już zapomniałem jaka ta gra jest genialna, a trochę czasu minęło bo podstawową kampanię kończyłem jeszcze za czasów barona Vity. 11 Cytuj
Dajzner 1 028 Opublikowano poniedziałek o 18:06 Opublikowano poniedziałek o 18:06 Kampanie Specter i Shovel Knight'a były świetne, ale pozostałe 2 mocno średnie (King Knight'em pograłem może 15 minut i wyłączyłem, kompletnie nie leżały mi ruchy postaci). Zapomniałem zupełnie o wydaniu na Switch; tam chyba wszystko jest na kardzie? Bo pozostałe wersje pudełkowe miały tylko Shovel Knight mode na nośniku, resztę jako darmowy update. Cytuj
Daffy 10 814 Opublikowano poniedziałek o 19:08 Opublikowano poniedziałek o 19:08 Godzinę temu, Dajzner napisał(a): Kampanie Specter i Shovel Knight'a były świetne, ale pozostałe 2 mocno średnie (King Knight'em pograłem może 15 minut i wyłączyłem, kompletnie nie leżały mi ruchy postaci). Zapomniałem zupełnie o wydaniu na Switch; tam chyba wszystko jest na kardzie? Bo pozostałe wersje pudełkowe miały tylko Shovel Knight mode na nośniku, resztę jako darmowy update. 150mb mi pobrało patcha jak pierwszy raz wsadziłem kart 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 3 046 Opublikowano wczoraj o 17:53 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 17:53 GGS i laleczka Ryu Hayabusy z amiami bo miałem tam zachomikowane jakieś 100 zł w jenach. Okami z PerfectBlue 11 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. YETI 11 208 Opublikowano 16 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 godzin temu Kupione za 135zl na Amazonie. W prawdzie czekałem grubo ponad tydzień na gierkę, ale za to przysłali taką wersję, a w zamówieniu była zwykła. 13 Cytuj
Bowser 139 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Pierwsze azjatyckie pudełko w mojej kolekcji, thx za handlowanie takimi ciekawostkami @Chad Davski, nie wiedziałem że takie fajne wydanie istnieje 😁 3 1 Cytuj
Pierre Deck 726 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Uzywka w calkiem fajnej cenie 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 1 028 Opublikowano 6 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 godzin temu Zakupy z ostatniego tygodnia, (większość z PB): 12 Cytuj
chrno-x 986 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Pierwsze noworoczne zakupy promkowe i prezent od drugiej połówki w postaci książki od Dark Horse, której nie trzeba nikomu przedstawiać. 8 1 Cytuj
Dajzner 1 028 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Dużo złego naczytałem się o porcie YS X na NS (choć możliwe, że już trochę spatchowali) dlatego poczekam na zapowiedzianą na ten rok w Japonii, dopakowaną wersję Proud Nordics (pewnie już na Switch 2). Edytowane 3 godziny temu przez Dajzner Cytuj
chrno-x 986 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, Dajzner napisał(a): Dużo złego naczytałem się o porcie YS X na NS (choć możliwe, że już trochę spatchowali) dlatego poczekam na zapowiedzianą na ten rok w Japonii, dopakowaną wersję Proud Nordics (pewnie już na Switch 2). Masz Switcha to ściągnij sobie demo w eShopie. Poza tym zawsze możesz sprawdzić sobie filmik porównawczy od chłopaków z Digital Foundry. O ile pamiętam, to studio tym razem najpierw stawiało na Switcha a potem dochodziła reszta platform. Dla mnie jest to jak najbardziej grywalna wersja (trochę cienie kuleją, ale tak to gra się naprawdę dobrze). Edytowane 2 godziny temu przez chrno-x Cytuj
Aleks 538 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Musiałem wykorzystać bon z X-kom i padło na Księcia. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi