Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 hours ago, oFi said:

Port na ps4 to kwik więc wziąłem jedyną prawilną wersję na konsolę :banderas:

IMG_20250215_185947.jpg

Myślałem, że to ta legendarna memiarska okładka ale tamta była jeszcze bardziej oczojebna. :D

ps3_batman_arkham_city_game_of_yea-110214-3084129823.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Kampanie Specter i Shovel Knight'a były świetne, ale pozostałe 2 mocno średnie (King Knight'em pograłem może 15 minut i wyłączyłem, kompletnie nie leżały mi ruchy postaci). Zapomniałem zupełnie o wydaniu na Switch; tam chyba wszystko jest na kardzie? Bo pozostałe wersje pudełkowe miały tylko Shovel Knight mode na nośniku, resztę jako darmowy update.

Opublikowano
Godzinę temu, Dajzner napisał(a):

Kampanie Specter i Shovel Knight'a były świetne, ale pozostałe 2 mocno średnie (King Knight'em pograłem może 15 minut i wyłączyłem, kompletnie nie leżały mi ruchy postaci). Zapomniałem zupełnie o wydaniu na Switch; tam chyba wszystko jest na kardzie? Bo pozostałe wersje pudełkowe miały tylko Shovel Knight mode na nośniku, resztę jako darmowy update.

150mb mi pobrało patcha jak pierwszy raz wsadziłem kart

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Dużo złego naczytałem się o porcie YS X na NS (choć możliwe, że już trochę spatchowali)  dlatego poczekam na  zapowiedzianą na ten rok w Japonii, dopakowaną wersję Proud Nordics (pewnie już na Switch 2).

Edytowane przez Dajzner
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Dajzner napisał(a):

Dużo złego naczytałem się o porcie YS X na NS (choć możliwe, że już trochę spatchowali)  dlatego poczekam na  zapowiedzianą na ten rok w Japonii, dopakowaną wersję Proud Nordics (pewnie już na Switch 2).

Masz Switcha to ściągnij sobie demo w eShopie. Poza tym zawsze możesz sprawdzić sobie filmik porównawczy od chłopaków z Digital Foundry. O ile pamiętam, to studio tym razem najpierw stawiało na Switcha a potem dochodziła reszta platform. Dla mnie jest to jak najbardziej grywalna wersja (trochę cienie kuleją, ale tak to gra się naprawdę dobrze). :thumbsup:

Edytowane przez chrno-x