Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

No wlasnie, czlowiek glupi, ze sobie nie kupil.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

@chris

Jesteś jakimś waflem archona,że spamujesz tu co jakiś czas jego filmikami zamiast wrzucić coś swojego ? Idea tego tematu jest taka, że wrzucamy tu własne zdjęcia i filmiki,a nie filmiki z yt pochodzące od osób nie związanych z tym forumkiem.

Opublikowano

Ja na allegro kupiłem tego F3 za 50 zł z wysyłką kilka lat temu. Tylko pudełko mi zostało. Figurką bawiła się córka i nie wytrzymała tego testu :(

Opublikowano

@chris

Jesteś jakimś waflem archona,że spamujesz tu co jakiś czas jego filmikami zamiast wrzucić coś swojego ? Idea tego tematu jest taka, że wrzucamy tu własne zdjęcia i filmiki,a nie filmiki z yt pochodzące od osób nie związanych z tym forumkiem.

Po pierwsze sprawdź sobie listę forumowiczów. Po drugie nie dalej jak miesiąc temu w TYM temacie toczyła się dyskusja na temat loot crate i Arcade Block. Stąd mój nawias. Po trzecie regularnie wrzucam tutaj fotki swoich zakupów więc daruj sobie takie komentarze zwłaszcza, że w temacie 1/3 postów to spam łącznie z twoim kolego. 

20150126_210307.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

1450zł za 1-dniowego, nie odfoliowanego bundla. Lombardy? zawsze szanowałem

CSz6h2g.jpg

:banderas:

Opublikowano

Nawet nie otwieram tych kupsztajnów, od razu idą do żyda. Wyjdzie 1250zł za nówkę cuh 1116a, sounds like a pretty sweet deal to me

Opublikowano

Wciąż 1000zł za dużo. Odtwarzacz Bluray kupisz już za dwie i pół stówki :daddy:

Opublikowano

Nawet nie otwieram tych kupsztajnów, od razu idą do żyda. Wyjdzie 1250zł za nówkę cuh 1116a, sounds like a pretty sweet deal to me

Swietny deal, przynajmniej mozesz spać spokojny ze Wiedźmin w 1080p pójdzie.
Opublikowano

Wciąż 1000zł za dużo. Odtwarzacz Bluray kupisz już za dwie i pół stówki :daddy:

ale CW to w innym temacie.

Opublikowano

Ten drugi Mario to mocno popie,rdolona gierka.

Opublikowano

Najlepszy Mario w jakiego gralem, co ty bredzisz.

Opublikowano

Dziwna fizyka, wykręcone światy, psychodeliczny klimat. Nie mówię, że gra jest zła, ale dziwna.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pora na podsumowanie stycznia. Nic szczególnego w tym miesiącu, za to przyszły będzie szczególny, bo wiadomo nowy3DSik... :reggie:

Danganronpa - świetny szpil, musiałem sam się o tym przekonać, warto było kupić.

Hyperdimension Neptunia - chciałem sprawdzić co to, więc kupiłem. Jeszcze nie grałem, ale po Danganie będzie grane.

Killer is Dead wersja Premium i jej alternatywna okładka w całej okazałości. Lubię od czasu do czasu pograć w gierki od Sudy, a w KiDa jeszcze nie miałem okazji.

Star Ocean kupione w niezłej cenie od forumkowicza Guernica. Dzięki! Będzie do pogrania. :)

JoEsxy7.jpg

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Leci plus za KiD, gierki Sudy są konkretnie wykręcone ale dobrze czasem zapuścić takie klimaty by łyknąć coś innego. W zeszłym roku spędzałem święta z Killer 7 i co to było za granie :fsg:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobra lecim z koksem :D Perły w mojej kolekcji. Gry mojego życia.

ffWI0au.jpg

OZylc0t.jpg

3v82c3Y.jpg

fXCy3HD.jpg

33m3yTL.jpg

dMK0Vyw.jpg

pzw5Z6K.jpg

hRdUZI2.jpg

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

Nie no piękne , tylko cos musisz pokombinowac z boxem od pierwszego shenmue. Wiadomo ze ciezko o dobry stan ale to troche psuje bajeczny efekt ;)