Opublikowano 26 stycznia 201510 l @chrisJesteś jakimś waflem archona,że spamujesz tu co jakiś czas jego filmikami zamiast wrzucić coś swojego ? Idea tego tematu jest taka, że wrzucamy tu własne zdjęcia i filmiki,a nie filmiki z yt pochodzące od osób nie związanych z tym forumkiem.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Ja na allegro kupiłem tego F3 za 50 zł z wysyłką kilka lat temu. Tylko pudełko mi zostało. Figurką bawiła się córka i nie wytrzymała tego testu
Opublikowano 26 stycznia 201510 l @chris Jesteś jakimś waflem archona,że spamujesz tu co jakiś czas jego filmikami zamiast wrzucić coś swojego ? Idea tego tematu jest taka, że wrzucamy tu własne zdjęcia i filmiki,a nie filmiki z yt pochodzące od osób nie związanych z tym forumkiem. Po pierwsze sprawdź sobie listę forumowiczów. Po drugie nie dalej jak miesiąc temu w TYM temacie toczyła się dyskusja na temat loot crate i Arcade Block. Stąd mój nawias. Po trzecie regularnie wrzucam tutaj fotki swoich zakupów więc daruj sobie takie komentarze zwłaszcza, że w temacie 1/3 postów to spam łącznie z twoim kolego. Edytowane 26 stycznia 201510 l przez chris85
Opublikowano 27 stycznia 201510 l 1450zł za 1-dniowego, nie odfoliowanego bundla. Lombardy? zawsze szanowałem
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Nawet nie otwieram tych kupsztajnów, od razu idą do żyda. Wyjdzie 1250zł za nówkę cuh 1116a, sounds like a pretty sweet deal to me
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Wciąż 1000zł za dużo. Odtwarzacz Bluray kupisz już za dwie i pół stówki
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Nawet nie otwieram tych kupsztajnów, od razu idą do żyda. Wyjdzie 1250zł za nówkę cuh 1116a, sounds like a pretty sweet deal to meSwietny deal, przynajmniej mozesz spać spokojny ze Wiedźmin w 1080p pójdzie.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Wciąż 1000zł za dużo. Odtwarzacz Bluray kupisz już za dwie i pół stówki ale CW to w innym temacie.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Dziwna fizyka, wykręcone światy, psychodeliczny klimat. Nie mówię, że gra jest zła, ale dziwna.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pora na podsumowanie stycznia. Nic szczególnego w tym miesiącu, za to przyszły będzie szczególny, bo wiadomo nowy3DSik... Danganronpa - świetny szpil, musiałem sam się o tym przekonać, warto było kupić. Hyperdimension Neptunia - chciałem sprawdzić co to, więc kupiłem. Jeszcze nie grałem, ale po Danganie będzie grane. Killer is Dead wersja Premium i jej alternatywna okładka w całej okazałości. Lubię od czasu do czasu pograć w gierki od Sudy, a w KiDa jeszcze nie miałem okazji. Star Ocean kupione w niezłej cenie od forumkowicza Guernica. Dzięki! Będzie do pogrania. Edytowane 27 stycznia 201510 l przez ireniqs
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Leci plus za KiD, gierki Sudy są konkretnie wykręcone ale dobrze czasem zapuścić takie klimaty by łyknąć coś innego. W zeszłym roku spędzałem święta z Killer 7 i co to było za granie
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra lecim z koksem Perły w mojej kolekcji. Gry mojego życia. Edytowane 27 stycznia 201510 l przez REZOK
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Nie no piękne , tylko cos musisz pokombinowac z boxem od pierwszego shenmue. Wiadomo ze ciezko o dobry stan ale to troche psuje bajeczny efekt