SnoD 2 473 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): To jest dla mnie zagadka, gdy jedna lub dwie osoby robią jakiegoś hita. Napewno zarobili sporo siana itp. to czemu nie rozbudują zespołu;) Oni tyle na tej grze zarobili i nadal zarabiają, że nie muszą już pracować. Mogą sobie chałupniczo robić DLC czy sequel przez 10 lat i to co zarobią, to pójdzie do ich kieszeni. Cytuj
Lukas_AT 1 241 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego (edytowane) Tworca Stardew Valley to samo - za pieniadze, ktore zarobil moglby spokojnie otworzyc duze studio. Ale woli nadal samemu dlubac nad swoja kolejna gra, nawet jesli trzeba czekac latami. Edytowane 22 lutego przez Lukas_AT Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 328 Opublikowano 23 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 lutego (edytowane) W lutym zjechało kilka zamówień. Ace Combat, który trzymał od premiery cenę w granicach 260-280pln wreszcie doczekał się solidnej promocji w UK czyli ~130pln. Space Marine 2 kupiony za poleceniem foruma. Poza tym gry z LRG oraz ostatnie głośniejsze premiery. A na koniec coś przeciwsłonecznego bo wiosna się zbliża. Edytowane 23 lutego przez giger_andrus 25 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Postal 683 Opublikowano 24 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 lutego Uzupełnienie braków w kolekcji gier na Wii U. W tym roku postanowiłem przyspieszyć z pełnym setem i myślę że za miesiąc znów coś wpadnie. Obecnie na liczniku brakuje mi 37 gier do pełnego setu PAL. 20 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 387 Opublikowano 24 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 lutego Ladny ten czarny portal. Swoja droga niezle wyrosly te przenosne sonki 9 5 1 Cytuj
Czoperrr 5 535 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 1 hour ago, schabek said: Ladny ten czarny portal. Swoja droga niezle wyrosly te przenosne sonki Nie stawiałbym w jednym szeregu PSP i Portala. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 13 354 Opublikowano 25 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 lutego Nie wziąłem na premierę, pograłem w GP i stwierdziłem, że jak spadnie do stówki albo niżej to złapię do kolekcji. No i proszę, fajne wydanie za 89zł w Media Markt się trafiło: Najbardziej cieszy season pass i steelbook. Jakby co to zawartość pudla na grafice promocyjnej: Spoiler 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 3 233 Opublikowano 25 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 lutego Gdy puszcza lejce w perfect blue 25 10 Cytuj
drozdu7 3 211 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Można rzec ostanie bastiony fizyczności (wiadomo że niekiedy iluzorycznej), ale no zbiór pierwsza klasa Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 3 125 Opublikowano 25 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 lutego Z kraju Yukio Mishimy przypłynęły dziś do mnie: - lalka elfa z gry Zelda - Ender Magnolia (dzień po złożeniu przeze mnie zamówienia pojawił się preorder na PB ale w sumie wyszło tyle samo + dodali jakiś brelok) - i to na co czekałem cały rok czyli Cho Aniki Collection. Strzelanka, w której walczymy przeciwko imperatorowi krainy kulturystów, który napada inne planet by wykraść im wszelkie zasoby posiadanego białka 9 2 4 Cytuj
ornit 3 125 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Z amiami. Zamówiłem jak był jeszcze za 8500 jpg. Kiedy biorę stamtąd gry to jeszcze kupuję jakąś figurkę. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 596 Opublikowano 25 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 lutego Dawno nie wpadło nic na Switcha no ale też nic nie wychodzi w moim guście. I trochę retro. Znowu karta pamięci do Saturna, dwie do PSXa bo jednak jedna to mało. Oryginały mają śmieszną pojemność. No i gierki na Famicoma oraz kolejny pad do Mega Drive. 17 Cytuj
Mari4n 678 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Sam ostatnio kupiłem kartę pamięci do Saturna, tylko czarną. Wbudowana pamięć w konsoli wystarczy w niektórych przypadkach na save tylko z jednej gry 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mari4n 678 Opublikowano 26 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 lutego Post pod postem, ale trudno Znowu stuff do Saturna. Padzik, bo mój obecny jest tą drugą wersją, i dość zmiętoszony. Karta pamięci wiadomo do czego, i Saroo które też od niedawna może służyć jako karta pamięci. Ale wiadomo do czego to kupiłem Dzisiejsza paczka. Wziąłem udział w licytacji, i całkiem zapomniałem. Dopiero powiadomienie o wygranej mi przypomniało. Croc nie ma instrukcji i jest trochę porysowany, ale działa, natomiast nie mam SFC żeby sprawdzić F1. Za 27 złotych nie ma co narzekać. Mam w planach kupić golasa SNES bo kable i pady mam, ale wygląda na to że kupię SFC Bonus: Ciągle nie mogę znaleźć numeru 7/2001 z drugą częścią poradnika do poksów 12 1 Cytuj
BRY@N 1 991 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego mogę oddać jak chcesz tylko muszę go znaleźć w piwnicy 1 1 Cytuj
BRY@N 1 991 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Dam znać jak znajdę bo nie wiem czy mam u siebie czy starym mieszkaniu. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SebaSan1981 3 779 Opublikowano 27 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 lutego Zgodnie z planem: Henry the Second i Metal Slug Tactics. Kolejne gierki czyli Monster Hunter Dzicz i Sójko-Deny jeden i dwa remaster dołączą już niedługo. 20 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi