Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. drozdu7 3 213 Opublikowano 27 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 lutego Rozpoczęte zbiory pod S2 24 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 937 Opublikowano 27 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 lutego Kolejny fajnal do kolekcji: 14 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 3 260 Opublikowano 27 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 lutego @Chad Davski Przestań mi rodzinę prześladować Dobra pass, czekam już tylko na MGS, Legacy i Tr 3-6. 14 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Snake_Plissken 1 016 Opublikowano 27 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 lutego Nowy Łowca Potworów już w domu! Inny łowca jest wyraźnie zainteresowany. 18 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. squaresofter 292 Opublikowano 28 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 lutego Pamiętajcie, tylko preordery. 10 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 728 Opublikowano 28 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 lutego Teraz to ja sobie moge czekac w kolejce 12 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 555 Opublikowano 28 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 lutego (edytowane) Dziękuję @Chad Davskiza błyskawiczną wysyłkę. Edytowane 28 lutego przez kaz1115 13 4 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bountyhunter 141 Opublikowano 28 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 lutego Mam i ja: Już się instaluje, jeszcze tylko szybko ogarnę obowiązki domowe i sprawdzam. Hajpik lekki jest 12 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 834 Opublikowano 28 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 lutego 11 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 500 Opublikowano 28 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 lutego A hunter must hunt 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czokosz 238 Opublikowano 28 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 lutego (edytowane) Chciało się już takiej gry. Edytowane 28 lutego przez Czokosz 12 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 484 Opublikowano 28 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 lutego Steelbuczek i Vanisher 10 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ofsajd 1 149 Opublikowano 1 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 marca Polowanie zaczęte 7 8 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 10 567 Opublikowano 1 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 marca Kolejna perełka dla koneserów od PB 10 3 Cytuj
Fafensky 267 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 3 minutes ago, Shen said: Kolejna perełka dla koneserów od PB Piękna okładka Cytuj
giger_andrus 3 346 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 54 minuty temu, Shen napisał(a): Kolejna perełka dla koneserów od PB Tutaj ciekawostka bo Amazon się machnął ustalając cenę tej gry i czekam na swoją kopię za … chyba 39pln. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 686 Opublikowano 1 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 marca Wpadła perełka od wyprzedającego się kolekcjonera. Limitka EU, complete-in-box, praktycznie nówka bez przeróbek. Jeszcze pudło w protektorze To mój pierwszy sprzęt z rodziny DS i jest jaranko Solidny zestaw gierek już do mnie jedzie! 22 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 600 Opublikowano 1 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 marca Wpadł nowy Lite do kolekcji, tym razem limitka. Po odsprzedaży klucza na abo Nintendo konsolka wyszła mnie 650 zł za nówkę Przy okazji też nowe etui, te licencjonowane przez Nintendo są tragiczne jakościowo i czas na zmianę. Odkurzyłem też 3DSa i wpadł Kirby Epic Yarn w wspaniałym Hiszpańskim wydaniu no ale nówka w folii. Udało mi się tanio wylicytować Saturna, co prawda trochę wymęczony ale w pełni sprawny. Miałem tylko jedną sztukę sprowadzaną ponad 10 lat temu z Japonii ale pasuje mieć jakiś zapas jednak. Kolejny pad i karty pamięci xd 20 7 Cytuj
Shen 10 567 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 6 minut temu, jimmy napisał(a): Wpadła perełka od wyprzedającego się kolekcjonera. Limitka EU, complete-in-box, praktycznie nówka bez przeróbek. Jeszcze pudło w protektorze To mój pierwszy sprzęt z rodziny DS i jest jaranko Solidny zestaw gierek już do mnie jedzie! Najładniejszy 3ds, brałem na premiere 1 Cytuj
Czoperrr 5 538 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 16 minutes ago, jimmy said: Wpadła perełka od wyprzedającego się kolekcjonera. Limitka EU, complete-in-box, praktycznie nówka bez przeróbek. Jeszcze pudło w protektorze To mój pierwszy sprzęt z rodziny DS i jest jaranko Solidny zestaw gierek już do mnie jedzie! Jakiś numer do kolekcjonera? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 9 070 Opublikowano 1 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 marca Legusie za stówkę u czecha 13 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 10 128 Opublikowano 4 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 marca Tomb Raider I-III Remastered w wersji PS4, bo wersja PS5 nie pozwala wbić żadnej platynki, a ja chciałbym mieć taką możliwość (choć pewnie nigdy nie będę miał na tyle samozaparcia). Dwa dwupaki Star Wars od dawna chodziły mi po głowie, podobnie jak Immortals of Aveum - skoro woke Avowed mi się podoba, to może i to kolorowe badziewie mi siądzie. Koreański Deadcraft to spontaniczny zakup - natrafiłem przypadkiem, spodobało mi się, kupiłem. Zapowiedź pikselowego Terminatora sprawiła, że przypomniałem sobie o trójpaku innych gierek tego samego studia i wreszcie zdecydowałem się kupić Bitmap Bureau Collection. No i wisienka na torcie Spoiler 80zł za coś, co będzie tylko stało na półce to pojebana akcja nawet jak na mnie, ale nie mogłem się oprzeć takiej okazji (ludzie wystawiają w jakichś chorych cenach), żeby posiadać na półce artefakt typu słynne E.T. symbolizujący upadek Sony i coś, co dla mnie ma wartość historyczno-archiwalną. Wersja z czeskiego obiegu i trochę wk#rwia ta naklejka na okładce, ale przeżyję - i tak będę patrzył tylko na grzbiet. 8 1 1 3 1 Cytuj
oFi 2 652 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Chora akcja z tymi pucharkami z tej wersji ps5. W IV-Vi dali co prawda platynke ale tej wrzucili wszystkie gry do jednego wora i jest jedna zbiorcza platyna za wszystkie 3 Ten concord to w ogóle ma jakiś trening by móc w ogóle sprawdzić cokolwiek w tej grze? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 3 260 Opublikowano 4 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 marca W dniu 27.02.2025 o 19:21, iluck85 napisał(a): Dobra pass, czekam już tylko na MGS, Legacy i Tr 3-6. Dobry ten pass. Lubie zaglądać w temacik wasze kolekcje i podziwiać wieżyczkę ukiego z 200 pudełkami. Ja do 200 nie dobiję, nawet chyba do 50 nie dociągnę- mam 34 może do 40 dojdzie. Jeszcze Xeno X pod koniec miecha, Sukoiden, no coś tam wleci pewnie, może Castlevania z LR. Tym samym jednym rykoszetem dobiłem i to co chciałem to mam. Ta trylogia Dark rykoszetem wpadła, bo gdzieś mam na końcu listy te gry i miałem premierowe bez dodatków. Pogoniłem i jedno pudełko, 3 gry w full opcji. 24 2 1 Cytuj
Ukukuki 7 600 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 3 godziny temu, iluck85 napisał(a): Lubie zaglądać w temacik wasze kolekcje i podziwiać wieżyczkę ukiego z 200 pudełkami. Spoko nie ma 200, wyczyściłem ze śmiecia który kupowałem z powodów podobnych jak zbieranie Wrednego. jednak stwierdziłem ,że się robi trochę śmietnik z tej kolekcji. Została mi w kolekcji ponad lekko setka tytułów i to tylko takie w które faktycznie zagrałem i mi się spodobały. Pozostałe poszły na sprzedaż a ja wróciłem do kupowania gier tylko i wyłącznie z listy zakupowej nie patrząc na promki czy rzadkie tytuły. Więc tak jak podchodzę do zbierania na każdą inną platformę tylko Switch mi się z tego wyłamał xd Jednak przy Switch 2 się już nie dam. No ale ,że w bani nawalone to teraz podmieniam gry które ograłem na nówki sztuki no ale wiadomo ,że tego nie będę wrzucał do tego tematu xd 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi