iluck85 3 195 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Ja uzbierałem tylko te stricte N. Wszystkie Zeldy, Mario- oprócz RPG i Maker, bo to nie moja bajka. Pikminów nie mam. Mam Metroidy, FE, Xeno, odpały typu Włóczykij, Another Code. Może do 40 dobiję. Liczę że przy Switchu 2 zachowają wszystko, tylko grzbiet zmieni kolor. Kolekcjonować będzie można dalej, odróżni się tylko kolorem grzbietu na półce. Co byłoby chyba najlepszym rozwiązaniem. Coś jak PS4/PS5. Cytuj
Ukukuki 7 545 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 3 minuty temu, iluck85 napisał(a): Ja uzbierałem tylko te stricte N. Wszystkie Zeldy, Mario- oprócz RPG i Maker, bo to nie moja bajka. Pikminów nie mam. Mam Metroidy, FE, Xeno, odpały typu Włóczykij, Another Code. Może do 40 dobiję. Liczę że przy Switchu 2 zachowają wszystko, tylko grzbiet zmieni kolor. Kolekcjonować będzie można dalej, odróżni się tylko kolorem grzbietu na półce. Co byłoby chyba najlepszym rozwiązaniem. Coś jak PS4/PS5. Maker bardzo spoko nawet jak chcesz ograć tylko te poziomy przygotowane przez Nintendo. Oczywiście jak lubi się platformówki. RPG też nie moja bajka ale umówmy się, wiele wspólnego z tym gatunkiem nie ma. Xeno to z kolei nie moja bajka, Smash też mnie nie bawi. Całą resztę mam chyba ,że jest to kupa jak Mario Tennis. Z mniej znanych eksów (dzisiaj, bo na początku był szał) to polecam Golf Story. Króliki są też dobre ale jeszcze nie grałem. Ja z kolei mam nadzieję na powrót pudełek rozmiarowo podobnych do tych z DSa lub 3DSa. Te Switchowe po otwarciu smutne strasznie z tym małym kartridżem. No ale ,że konsola ma 2 w nazwie to pudełka będą pewnie prawie takie same. Cytuj
iluck85 3 195 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Na radarze miga mi Yoshi, ale ponoć kupa. Szkoda że nic z Wario nie wypuścili. Cytuj
giger_andrus 3 320 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca @Wredny czyli TR w wersji PS4 ma trzy komplety dzbanków a w wersji PS5 jeden zbiorczy ? Cytuj
krzysiek923 1 846 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca świadomie i celowo wybrać gorszą wersję gry, bo pucharki nie takie dali niezła choroba Cytuj
Wredny 10 041 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca 38 minut temu, giger_andrus napisał(a): @Wredny czyli TR w wersji PS4 ma trzy komplety dzbanków a w wersji PS5 jeden zbiorczy ? Tak - PS4 każdy z tytułów osobno i platynka na każdy komplet, a wersja PS5 ma tylko zbiorczy zestaw pucharków bez żadnej platynki w ogóle (jak xboxowy calak). Drugi zestaw remasterów podobnie, choć wersja PS5 tym razem dostała jeden platynowy pucharek na zbiór trzech gierek. To samo jest z Soul Reaverami - dwie platynki na PS4 vs jedna platynka i druga gra, jako pucharki z DLC na PS5. 2 minuty temu, krzysiek923 napisał(a): świadomie i celowo wybrać gorszą wersję gry, bo pucharki nie takie dali niezła choroba Ależ wersję na PS5 też posiadam Zresztą jak odpalę tę "gorszą" na PS5 to pewnie i tak żadnej różnicy nie zauważę. Cytuj
giger_andrus 3 320 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Totalnie nie rozumiem czemu zrobili taką zmianę. Cytuj
Wredny 10 041 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Mystic ostatnio coś w swoim video o tym opowiadał, że Sony na PS5 pozwala tylko na jeden zestaw trofeów per kafelek w menu i też się zastanawiał, jaki jest tego powód. Cytuj
Dante 493 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Romancing Saga 2. Oryginalna wersja była super i bardzo mnie ciekawił ten remake. Na premierę przegapiłem bo za dużo gier wychodziło, ale w lutym sobie w końcu sprawiłem kopię na PS5. 9 Cytuj
WisnieR 2 799 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Chodził za mną od piątku, chodził, i wychodził. Wyjątkowo szczeciński prywaciarz ma nawet angielską okładkę. 7 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 410 Opublikowano 5 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 marca 8 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 995 Opublikowano 5 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 marca (edytowane) Ostatnie nabytki: PS3 Slim - wgrałem CFW, świeża pasta, działa git. 360E RGH - pasty nie ruszałem, bo w sumie cicho i handlarz niby zmieniał. Obudowa obrzydliwa, jak każdego E, ale w wolnej chwili zrobię lifting. Wrzuciłem sobie fejkowe Blades na FSD3. 360 Jasper RGH - trafił się przypadkiem od forumowego cumpla C-boya. Wleciała nowa pasta, wyszorowalem pady, będę grzebał z softem, żeby też było blades Grzybki w padach 360 tymczasowo czarne, bo skończyły mi się szare. Gry to zbieranina różnych zakupów i podarunków. Od cumpla @CoATI dostałem na urodziny Lollipop Chainsaw NTSCJ (jest ENG) - kolejny tytuł, o którym marzyłem, wylądował w kolekcji z NTSCJ jeszcze My Summer Vacation. To właściwie tylko do stania na półkę, bo jest tłumaczenie ENG scenowe. Albo sam se zripuję i spatchuję dla IMMERSJI. Piękna jest ta okladka, no idealna. Reszta to uzupełnianie złomu i sztosów (Blur, FH). Uwielbiam platyny, jakby ktoś chciał wyrzucać, to ja wezmę. Edytowane 5 marca przez ProstyHeker 17 6 Cytuj
jimmy 1 677 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 22 minuty temu, ProstyHeker napisał(a): Uwielbiam platyny, jakby ktoś chciał wyrzucać, to ja wezmę. 1 Cytuj
Chewie 200 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 30 minut temu, ProstyHeker napisał(a): ten stary dashboard piękne czasy Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 830 Opublikowano 5 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 marca Klasycznie nieco niebieskiego (białego) oraz zielonego dobra skąpanego w czerwieni. 4 hit combo. Doskonały rimejk kapitalnej gry. Mam już wersję na PS4, ale jako miłośnik RE2 nie odmówiłbym sobie tego zakupu. Final do kolekcji. Bedzie niebawem ogrywany. Kuter w klimatach Lovecrafta. Suikoden II - obok takich gier jak: Castlevania: SotN, Front Mission 3, SFZ 3, Tekken 3, RE2 - jedna z moich ulubionych gier na Szaraka. Dodatkowo znakomita jedynka. 19 6 1 Cytuj
drozdu7 3 157 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca @Sylvan Wielki kiedy wrzucisz zdjęcie całej ściany?;) Btw. Tyle podcastów ostatnio oyebał Phil Spencer i dosłownie nikt go nie zapytał czy spokojnie można sobie kupować płyty i odpalić je na kolejnej generacji. Bo jak wiemy w sprzedaży są płyty i jednocześnie tylko konsole bez napędów xd Cytuj
Czoperrr 5 488 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 43 minutes ago, drozdu7 said: @Sylvan Wielki kiedy wrzucisz zdjęcie całej ściany?;) Btw. Tyle podcastów ostatnio oyebał Phil Spencer i dosłownie nikt go nie zapytał czy spokojnie można sobie kupować płyty i odpalić je na kolejnej generacji. Bo jak wiemy w sprzedaży są płyty i jednocześnie tylko konsole bez napędów xd Phil prawdy ci nie powie więc nie ma sensu pytać Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 10 391 Opublikowano czwartek o 08:55 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 08:55 Mesjasz wylądował 12 3 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 539 Opublikowano czwartek o 11:07 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 11:07 Mam i ja 13 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jukka Sarasti 527 Opublikowano czwartek o 12:20 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 12:20 Niestety bez oryginalnego pudełka, ale kupiłem za grosze. Z jRPG, które utknęły na tamtej generacji i mnie jakoś ciekawią to mi chyba już tylko Infinite Undiscovery zostało. 11 1 Cytuj
Shen 10 391 Opublikowano czwartek o 12:24 Opublikowano czwartek o 12:24 4 minuty temu, Jukka Sarasti napisał(a): Niestety bez oryginalnego pudełka, ale kupiłem za grosze. Z jRPG, które utknęły na tamtej generacji i mnie jakoś ciekawią to mi chyba już tylko Infinite Undiscovery zostało. Wersja na ps3 jest lepsza. https://eternalsonata.fandom.com/wiki/Eternal_Sonata/Xbox_360_and_PlayStation_3_version_differences 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 3 090 Opublikowano czwartek o 14:47 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 14:47 PerfectBlue nie zawodzi. Bedziedzisiajgrane 12 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SebaSan1981 3 747 Opublikowano czwartek o 15:13 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 15:13 Słowo się rzekło. Dzicz i SójkoDen! Wojownicza pannica szczuje cycem dla poprawy zasięgów 😉 11 3 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 677 Opublikowano czwartek o 16:04 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 16:04 Suikodeny i suikodeny, a przecież dzisiaj GOTY wjechało Dla Hazelight można z czystym sumieniem dać trzy i pół bomby, ale cholera oni chcą tylko dwie... i jeszcze dorzucają friend passa Jak to powiedział Fares: "no DLC, no microtransactions, no bullshit" 11 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi