Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Suikosztos dotarł :banderas:

IMG_6519.jpeg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Z ciekawości - ile dałeś za no way out? Bo ceny są pojebane.

Opublikowano
26 minut temu, XM. napisał(a):

Z ciekawości - ile dałeś za no way out? Bo ceny są pojebane.

Według apki którą prowadzę kupiłem w marcu 2023 za 20zł na OLX :sadkek: Nie wiedziałem, że tak podskoczyło, mały nakład?

Opublikowano
33 minuty temu, Paolo1986 napisał(a):

@XM.A Way Out często cyfra jest w promo na psstore, tak jak teraz:)Polecam

https://www.playstation.com/pl-pl/games/a-way-out/

To to wiem, nawet sam wczoraj kupiłem na xsx za 17pln, ale cena pudel jest kosmiczna, a pamiętam czasy jak latalo w cenie paczki fajek.

Opublikowano
23 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

O co chodzi z tym Suikodenem z PSX ?

Po pracy czasem człowiek tak zajebany, ze potrzeba takiego auto-battlera z komorek.

Opublikowano

Marian z jakiegoś lomba za grosze (i do tego z niewykorzystanymi gold pointsami) , Suikoden boży z Doskonale Niebieskiego sklepu <3 

image.png.ac344d8de00aa38a3dd4b864d75db95b.png

Opublikowano
13 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

O co chodzi z tym Suikodenem z PSX ?

A o co ma chodzić? Ludzie czekali na grę którą lubią i dobrze wspominają, wyszła, kupili i wrzucają zdjęcia do tematu.

Opublikowano

Ponowny zakup tych dwóch cudownych platformówek i oczywiście obowiązkowe Tropical Freeze > Returns 

IMG_8281.jpeg

Opublikowano

Masz jeszcze Wii u? Wydawało mi się, że sprzedawałes.

Opublikowano
6 minut temu, XM. napisał(a):

Masz jeszcze Wii u? Wydawało mi się, że sprzedawałes.

Sprzedawałem dawno, ale jak zobaczyłem jak tanio chodzą gry na WiiU (idą jeszcze NSMBU i 3D World i za te trzy z Donkey Kongiem zapłaciłem łącznie 190 z wysyłką :banderas:) to pomyślałem, że prędzej czy później kupię znowu tą konsolę 

Opublikowano
7 minut temu, funditto napisał(a):

Sprzedawałem dawno, ale jak zobaczyłem jak tanio chodzą gry na WiiU (idą jeszcze NSMBU i 3D World i za te trzy z Donkey Kongiem zapłaciłem łącznie 190 z wysyłką :banderas:) to pomyślałem, że prędzej czy później kupię znowu tą konsolę 

Nieźle, ciekawe czemu takie ceny - takie sprzęty i gry lubią szybować ku górze. 

Opublikowano

Wydaje mi się, że sporo osób woli je ogrywać na Switchu, a ceny skoczą za kilka lat 

Opublikowano

Mam nadzieję że będzie fajna gerka :usmiech:

PXL_20250307_115805782.MP.jpg

Opublikowano

Czemu ma się nie włączyć, zrobi dumpa z carta na HDD, odpali Yuzu i już można grać! :nosacz3:

Opublikowano
11 minut temu, messer88 napisał(a):

Jak kupi switcha to włączy

Pupcio kupi Switcha?

image.png.d97feae60121383f6cf7389095906a03.png

Opublikowano

Nie powie bo już powiedział, że pudełeczka legancko zadziałają.

Opublikowano

Płoty były ze zadziałają ale płać panie 10 USD. Ale może w pudełeczku ktoś pupciowi dolce dorzucił 

Opublikowano

Pozwólcie, że przerwę te śmieszki i wrzucę coś grubszego bo to w końcu Zakupy growe!
Jakiś czas temu napisałem, że imponuje mi świadome, wybiórcze kolekcjonowanie retro i że sam mam taki projekt na tapecie. Otóż wymyśliłem sobie, że zgromadzę 20-30 tytułów z PSXa, które kiedyś podbiły moje serce i które ukształtowały mój gust jako gracza. Do tej pory nie zbierałem gier na Szaraka, miałem ze 3 pudełka.
Dotarła pierwsza partia pięknych boxów i co dla mnie istotne są to wydania 3xA, kompletne oraz ze stanem płyt 8-9/10. Takie było moje założenie. Jeżeli chodzi o protektory to też nie jest źle, chociaż na FF9 jest niewielkie pęknięcie.
Do tego dojechało kilka gier na PS2, które zbieram wyłącznie w mega okazjach i w tym przypadku także muszę stworzyć jakąś listę "must have". Powinno pójść łatwiej, gdyż posiadam około 30 ważnych tytułów. Na dobrą ofertę Psychonauts polowałem od dawna a spin off Shin Megami Tensei zaciekawił mnie na tyle, aby go ściągnąć.
Na koniec rzeczy aktualne czyli kontroler z ukochanych Helldiversów, jedna gra na Vitę (teraz będę polował na sezon 2 TWD) oraz Suikoden plus Split Fiction do co-opa.

8nEWqeV.jpeg

6LSbD6D.jpeg

50TevDi.jpeg

Eh5csae.jpeg

56xC3J0.jpeg

Opublikowano

Dużo dałeś za residencika? Czasem pojebane ceny na tych aukcjach są 

Opublikowano

Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie ponieważ mam znajomego w UK, który organizuje mi gry w nieosiągalnych u nas cenach plus dogaduje cenę za cały rzut.