drozdu7 3 195 Opublikowano piątek o 10:25 Opublikowano piątek o 10:25 Przepięknie komponuje się ta zieleń i czerwień. Będzie świetną ozdobą półeczki. Oczywiście plusik leci 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 483 Opublikowano piątek o 14:33 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 14:33 PB ? Polecam 14 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 659 Opublikowano piątek o 16:46 Opublikowano piątek o 16:46 W dniu 20.03.2025 o 14:34, Paolo de Vesir napisał(a): Kiedyś przeczytałem takie mądre zdanie, że lepiej inwestować w pudełkowe złoto niż cyfrowy złom. Chociaż dzisiejszej grze z racji ceny i dostępności bliżej jest do srebra to wciąż mnie ona cieszy, bo jest to pierwsza oryginalna gra na DSa którą kupiłem od bardzo dawien dawnam, a jednocześnie mój pierwszy kontakt z tą legendarną w pewnych kręgach serią. Miło patrzy się na te solidne plastikowe pudełko, komplet instrukcji (nawet niezdrapane sreberko na zdrapce!) i malutkie DS-owe kartridże. Rośnie powolutku moja kolekcja gier na konsole przenośne, a konkretnie PSP i od teraz DS, a ja przy okazji trzymam się konsolowych postanowień na 2025. edit: jutro UPDATE Jest i obiecany update. Wielki shoutout dla kolegi @stoodio i pani z CEX Gdynia która bez problemów wymieniła cartridge. Wg. znaków na niebie i ziemi powinien być oryginalny - ten sam 4 znakowy kod z przodu i z tyłu, dobrej jakości wydruk etykietki, okrągły znaczek obok logo Nintendo z tylu i co w sumie najważniejsze - działa z konsolą xD Myslalem, że mam niedziałający czytnik po prostu, a tu nie tylko kart wchodzi bez zająknięcia (a wczorajszy lekko przycinał mechanizm) to jeszcze działa. Jeszcze raz dzięki Stoodio i będę bardziej uważny przy zakupach. 3 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 3 118 Opublikowano piątek o 18:43 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 18:43 Z PerfectBlue. Xeno sobie odpalę bo Suikodena 1 skończyłem. 15 4 Cytuj
darkos 4 371 Opublikowano piątek o 19:28 Opublikowano piątek o 19:28 Już 3 godziny za mną w tym raku branży gier i jestem zachwycony. 7 1 1 1 10 Cytuj
Sven Froost 504 Opublikowano wczoraj o 05:45 Opublikowano wczoraj o 05:45 Od pol roku chodzil mi po glowie ten pad, w koncu go kupilem. Przyciagnal mnie design, high tech i hall effect 2 Cytuj
iluck85 3 231 Opublikowano wczoraj o 07:07 Opublikowano wczoraj o 07:07 Podziel się wrażeniami gdzieś w temacie o padach do X. Rok temu też go oglądałem i byłem bliski zakupu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 9 066 Opublikowano wczoraj o 07:23 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 07:23 u mnie ostatnio tylko PS3, więc i kolekcję trochę uzupełniłem 11 10 Cytuj
giger_andrus 3 327 Opublikowano wczoraj o 08:58 Opublikowano wczoraj o 08:58 Pacific Rift… ileż to godzin człowiek spędził w tym sztosie i jaka satysfakcjonująca platyna, co nie @Emet ? 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 13 322 Opublikowano wczoraj o 11:49 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 11:49 Kolejne pudełko na jedyną obecnie konsolową konsolę typu "wkładasz i grasz" 12 Cytuj
Emet 1 121 Opublikowano wczoraj o 12:23 Opublikowano wczoraj o 12:23 3 godziny temu, giger_andrus napisał(a): Pacific Rift… ileż to godzin człowiek spędził w tym sztosie i jaka satysfakcjonująca platyna, co nie @Emet ? Oj tak Piękne czasy wkurwiania się na przeciwników i wyśrubowane time triale, ale satysfakcja później była Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grabek 2 804 Opublikowano wczoraj o 12:23 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 12:23 Mechy od kutasiarza Czeza i konkursowy Suikoden od Pana Kmiota. 12 Cytuj
drozdu7 3 195 Opublikowano wczoraj o 14:28 Opublikowano wczoraj o 14:28 2 godziny temu, Bzduras napisał(a): Kolejne pudełko na jedyną obecnie konsolową konsolę typu "wkładasz i grasz" A to dobre jest wogóle? Cytuj
Bzduras 13 322 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Nie grałem jeszcze, nie wiem - podobno krzyżówka Bayo z Okami o niskim poziomie trudności. Ja jestem bajonetozjebem więc jak zobaczyłem za stówkę nówkę w folii to uznałem, że refund z Amazona za FH2 to znak od niebios i kupiłem I tak bym wziął, bo marka. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czapa 708 Opublikowano 21 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) W dniu 20.03.2025 o 21:50, Dajzner napisał(a): Wyszły w EU, podziwiałem je na półce Empiku,. ale u nas kosztowały więcej niż na Zachodzie. Ceny gier na DSa z oficjalnej dystrybucji w PL (austriacki Stadlbauer) wahały się od 159zl do nawet 250zł w MM. Tymczasem w USA/Kanadzie ok. 30-40$ na premierę; starsze tytuły 15-20$, a używane po 5-10$. Dlatego ok. 2008 przełamałem się i zacząłem kupować z zagranicy. Przy bardzo mocnej złotówce (kurs USD ok. 2.50-2.80PLN; CAD ok. 2.00-2,50 PLN) wychodziło co najmniej o połowę taniej niż w Polsce. DSowe Laytony nadal są tanie; za dużo egzemplarzy w obiegu (oczywiście mówię o Zachodzie, bo u nas to wiadomo). Jeśli ktoś ma dobrych znajomych w UK, to mu ogarną komplet z tamtejszego Cexa, ewentualnie można sprowadzić przez ebay trochę drożej. Jestem obecnie na wycieczce w UK. To tylko część fantów i tylko z dzisiaj, chory kraj jeśli chodzi o gierki (Spacer channel 5 był tańszy) Edytowane 21 godzin temu przez czapa 13 3 Cytuj
Ins 5 932 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Gry nie kupiłem ale wspieram biedną korporację kupujac skarpeteczki. Ubisoft może spać spokojnie. Tak naprawde GTA5 na półeczkę, a reszta dobrana by kupon zniżkowy wszedł. 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 808 Opublikowano 16 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 godzin temu 10 1 Cytuj
messer88 6 982 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu W dniu 20.03.2025 o 14:18, GearsUp napisał(a): @jimmy wrzucisz tu figurkę jak odpakujesz? czekamy Cytuj
Czoperrr 5 528 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 20 hours ago, Bzduras said: Nie grałem jeszcze, nie wiem - podobno krzyżówka Bayo z Okami o niskim poziomie trudności. Ja jestem bajonetozjebem więc jak zobaczyłem za stówkę nówkę w folii to uznałem, że refund z Amazona za FH2 to znak od niebios i kupiłem I tak bym wziął, bo marka. Czemu poszedł refund? Cytuj
Bzduras 13 322 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pan Bezos mi oddał, czemu? Nie wiem Gra dawno aktywowana na koncie i nic więcej nie robiłem, a tu nagle powiadomienie z aplikacji bankowej, że zwrócono na kartę od Amazona 21.19$. Cytuj
Moldar 2 332 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Bo część kodów nie działało i zrobili pewnie wszystkim refund. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi