Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):Ten Mario RPG staniał do 115 zł za nówkę anglika więc warto spróbować. Nowy PoP wydaje się fajnym tytułem na majówkę a dwa pozostałe tytuły na razie na półkę gdzie poczekają na swoją kolej.Pod koniec maja wyjdzie Ultimate Edition tych żółwi w pegi
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 12 minut temu, GearsUp napisał(a):Pod koniec maja wyjdzie Ultimate Edition tych żółwi w pegiNo ale nie za 109 zł.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 41 minut temu, GearsUp napisał(a):Pod koniec maja wyjdzie Ultimate Edition tych żółwi w pegiDzięki za info. Muszę sprawdzić jaką mam wersję. Może pójdzie wymiana.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wpadł mi w łapy japoniec 32GB z wrzuconym europejskim softem. Bardzo dobry stan, mało rys, szkoda tylko że zamiast ori ładowarki do tableta jest zwykły kabel.