Opublikowano wczoraj o 11:42 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Długo zwlekałem z tą grą ze względu na to jak Persona 5 mnie wymęczyła na premierę ale po obejrzeniu anime Dan Da Dan i niedosycie ze względu na niepełne zakończenie pierwszego sezonu stwierdziłem, że nadszedł właśnie czas.
Opublikowano wczoraj o 13:19 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skoro o switchuniu 2 można na chwilę obecną pomarzyć to trzeba się jakoś pocieszyć
Opublikowano wczoraj o 18:37 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 10.04.2025 o 05:00, ornit napisał(a):PS W ogóle ciekawa opcja. Tym razem w Stanach szło DHLem. Następnie przyleciało do Holandii, a po pojawieniu się w Polsce, przesyłkę przejął Inpost a stamtąd już szybka droga do paczkomatu. Poprzednimi razy paczki z LGR dostarczał mi DHL ale wolę Inpost.Też ostatnio się zdziwiłem, ale mega pasuje mi ta zmiana, bo normalnie jak człowiek mogłem z paczkomatu wyjąć, a nie zamawiać do pracy, bo cholera wie, kiedy kurier się pojawi.W ogóle to przepiękne te okładeczki - coś k#rwa przezajebistego Szkoda, że nie wypuścili tego na inne konsole Na pocieszenie mam dwa spermiarskie tytuły od Czezky'ego i naklejkę, którą złośliwy ch#jek dorzucił mi do kompletu - poczułem się trochę jak Pupcio Swoją drogą to ciekawe, w co ewoluowała ta seria bijatyk - pierwszego tytułu to nawet CLZ Games nie miało w spisie, więc musiałem ręcznie dorzucić
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najświeższe nabytki do kolekcji switcha...
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsze zakupy u @ping usia bożego i od razu z GRUBEJ RURY.Naklejki oczywiście nakleje na moje nintendo 2 żeby każdy mi zazdrościł
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. The Messenger to już Switchowy klasyk, Hadesa nie trzeba przedstawiać natomiast Bakeru to zakup po zachwalaniu tej gierki na podcast Rozgrywka. Sprawdziłem inne recenzje, rozgrywkę na yt i kurcze super to wygląda. Taka platformówka połączona z chodzoną nawalanką. Jest też jak coś na steam. Gierka podobno bardzo łatwa i relaksująca.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Zainteresowałeś mnie tym Bakeru. To jakiś limitowany print że ma usk i pegi na coverze?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 22 godziny temu, Wredny napisał(a):Na pocieszenie mam dwa spermiarskie tytuły od Czezky'ego i naklejkę, którą złośliwy ch#jek dorzucił mi do kompletu - poczułem się trochę jak Pupcio Swoją drogą to ciekawe, w co ewoluowała ta seria bijatyk - pierwszego tytułu to nawet CLZ Games nie miało w spisie, więc musiałem ręcznie dorzucićLipa, że trzeba mieć konto na Azje, żeby dlc kupować, tak mi kolega mówił.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 33 minuty temu, ping napisał(a):Zainteresowałeś mnie tym Bakeru. To jakiś limitowany print że ma usk i pegi na coverze?Nie, normalna dystrybucja na zachód. Gierka już jakiś czas temu wyszła w JAP i dopiero teraz na zachodzie. Kupione w PB, jest kilka ofert na allegro w tym jedna bez tego znacza USK ale nie ryzykowałem zwłaszcza ,że w PB jest delikatnie przeceniona.