Opublikowano 30 stycznia 201510 l Dobra ścigała to była. Swego czasu graficznie sponiewierać potrafiła.
Opublikowano 30 stycznia 201510 l Ja nie byłem baronem pierwszego xboxa, grałem na nim sporo, ale wolałem ps2.
Opublikowano 30 stycznia 201510 l Bardzo dobrze, tylko PS2! OK, przenieśmy się do Konsolowej Tęczy. Mam jeszcze kilka pytań.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Właśnie wpadłem na kwaterę, przygotowuję odpowiednie sprawunki i biorę się za godne przyjęcie mesjasza: :banderas:
Opublikowano 31 stycznia 201510 l aux, plus poleciał za gierki (bo przecież nie za xkloca). Gun, Splinter Cell, Black, GTA, Oddworld.... miodnego grania na dłuuugie miesiące.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Dzięki, dzięki. Nawet MaZZeo dał plusika, hehe. Do Uncharted 4 daleka droga, mam więc czas by pograć na Xboxie.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Wczorajsza przesyłka Trzeba mieć w kolekcji jak gigantyczny skok zrobiło rockstar pomiedzy tym co było a jest Najlepszy spider man ever I gierka która polecili koledzy z kolorowej tęczy Świetne gry, no i ta mapka do GTA. Brakuje mi tego, że w obecnych czasach gry na stacjonarki nie są wydawane w jakichś ładniejszych pudłach jak od PSXa czy Dreamcasta, a do tego z grubą ładnie wydaną książeczką i dodatkami jak powyższa mapka. Obecnie nie dość, że są to tanie standardowe pudła dvd lub blu-ray to jeszcze max co w środku znajdziemy to jakiś pojedynczy kartonik z online passem Tylko XBOX! Po ciężkim tygodniu, taki zestaw to prawdziwy balsam na moje nerwy Jaki ten pad jest wielki, jejku. Trzymam go i mam wrażenie że jestem królem świata, epicki padzior! A to od dziś moja ulubiona okładka Zadanie wykonane, cała szósta stacjonarna w kolekcji. Konsole zadbane, w kartonach z papierami. Marzyłem o takim zestawie i w końcu mam. Wielka radość! Aux, rozwaliłeś mnie tym postem. Dłuuuugo już szukam takiego kompletu do kolekcji a Twój ma śliczny, prawie nie zniszczony karton, papiery i do tego masę gier. Szczerze gratuluję i zazdroszczę zdobyczy
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Miało już nic nie być w tym miesiącu, ale... Metroid Prime Trilogy cyfrowo zakupiony (w pudle mam już od dłuższego czasu). Trzeba wspierać zacne gry, no i czasy ładowania znacznie krótsze.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Grałbym! Mam nadzieję że prawdę piszą w recenzjach. recenzje DI są własnie średnie. jednak gracze mają w większości raczej pozytywne relacje.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Gry na 7 sa srednie? To chyba mam sredni gust, bo czesto z grami na 7 bawie sie lepiej niz tymi na 9 Edytowane 31 stycznia 201510 l przez Copper
Opublikowano 1 lutego 201510 l Witam, rodzine nintendo Tak właściwie to prezent na urodziny, ale sie pochwale Edytowane 1 lutego 201510 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 1 lutego 201510 l Wczoraj miałem niesamowitą chcicę na 3ds, na szczęście mi przeszło, poluje jednak na DSi XL, ale jako prezent bym nie narzekał.
Opublikowano 1 lutego 201510 l czym się różni double agent z xboxa od tego na xboxa360? tak się składa, że właśnie pocinam w tego drugiego. Edytowane 1 lutego 201510 l przez tk___tk
Opublikowano 1 lutego 201510 l fabuła niby ta sama, ale misje jak i poziomy wyglądają zupełnie inaczej
Opublikowano 1 lutego 201510 l Dwie inne gry i co dobre - obie wersję uwielbiałem. Z przewagą na 360tkę
Opublikowano 1 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I co panowie, pierwszy raz i trzeba będzie do wprawy dojść, tylko pytanie czy forumek daje oficjalne pozwolenie na kręcenie czy tak słabo ze lepiej zdjecia
Opublikowano 1 lutego 201510 l Leci plus za Yakuzy.Widzę,że dałeś filmik w przypadku Y2 z najlepszego side-questa w grzeXD Tak swoją drogą to jaki programik polecacie do obróbki video? Bo może też kiedyś dostanę natchnienia do nakręcenia takich wypocin.
Opublikowano 1 lutego 201510 l Tym razem skromniutko ale poczatek miesiaca dobry. Nigdy w zyciu nie bylem w lombardzie i sprobowalem szczescia w mniejszym miescie podczas wyjazdu z żoną, aleeeee sie zdziwilem. Zaczne je chyba czesciej odwiedzac. Zgarnalem dwie gierki, jedna na Nintendo DS, nie dosc ze oryginal to jeszcze wersja amerykanska ktorej mi brakowalo w kolekcji. Druga to co prawda gra w wersji EU ale nie moglem sie oprzec zarówno cenie jak i temu ze jest nowka w folii, do tego jedna z moich ulubionych serii. Kupilem tez pierwszy numer PIXEL'a. Uwazam za 14,50zl za gazetke to za duzo ale jako ze to pierwszy numer chce to sobie sprawdzic bo duzo artykułów o retro. W lombardzie za te dwie gry zostawilem 65 zlotych
Opublikowano 1 lutego 201510 l @Labtec - podobało mi się, dobra jakość obrazu, mocny, wyraźny głos - wróżę sukces Zakupy ciekawe, zazdroszczę drugiej Yakuzy.
Opublikowano 1 lutego 201510 l Dzieki, od jakiegoś czasu już chodziła pomnie ta Yakuza, a jeszcze jak usłyszałem ze nr.4 będzie w plusie, to trochę się pospieszyłem bo to nigdy nie wiadomo jak to będzie jak wszyscy sie napala na ta serie
Opublikowano 2 lutego 201510 l Dwie inne gry i co dobre - obie wersję uwielbiałem. Z przewagą na 360tkę Dziwacznie bo ta z 360 to trochę kapiszon i upadek tej serii, za to z pierwszego xboxa - miód. Świetny patent z podwójnym agentem, misje w nocy i generalnie stary dobry Fisher. Tk nie przeszkadza ci dramatyczny framerate w tej wersji na 360? Misje w śniegu ledwo grywalne.
Opublikowano 2 lutego 201510 l Double Agent na ps2 / pierwszego xboxa był dobrą grą, Double Agent na x360 miał ładną grafikę.