Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze, że exploit działa. Sam śmigam w SMTIV na nieamerykańskiej konsoli :fsg:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Wiem, i tak zagram za 10 lat.

Opublikowano

Bylo to smt za 18dolarow na vgp ale jal sie zdecydowalem to bylo po promocji :/

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

@aux, masz plusa za xboksowy zestaw oraz... panele i kolor ściany :D

Do mnie dzisiaj przyszło trochę tytułów z backloga.

nRt1e6d.jpg

Opublikowano

Last Remnant ehh, szkoda ze nie wyszlo na ps3. A w residenta 5 chetnie bym pogral w co-opie, no ale...

Opublikowano

Ui4Uz1Y.jpg

Opublikowano

Konsola fajna, ale pudelko w beznadziejnym stanie - az strach pomyslec gdzie to sie walalo.

Wiadomo jednak, ze najwazniejszy jest stan samej konsoli.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Na aukcji było napisane "pudełko w kiepskim stanie, nosi ślady magazynowania". Spodziewałem się jeszcze gorszego stanu, a nie jest tak źle. Za całość dałem 160zł, niestety nie mam gier jeszcze, żeby sprawdzić czy działa  :facepalmz:

Opublikowano

No nie każdy ma dom z dużym, suchym strychem gdzie takie pudełka mogą sobie spokojnie leżeć i czekać aż jakiś kolekcjoner zechce kupić stary sprzęt za 150 zł ;) Większość ludzi pewnie wywala kartony bo w mieszkaniu nie ma gdzie tego trzymać albo cisną się w zawalonej i wilgotnej piwnicy.

Opublikowano

No wlasnie tutaj pudelko wyglada jakby konsola byla trzymana "byle gdzie" tzn w jakies wilgotnej piwnicy miedzy gratami.

Jesli ktos dba o konsole to i pudelko bedzie mial w dobrym stanie.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Na aukcji było napisane "pudełko w kiepskim stanie, nosi ślady magazynowania". Spodziewałem się jeszcze gorszego stanu, a nie jest tak źle. Za całość dałem 160zł, niestety nie mam gier jeszcze, żeby sprawdzić czy działa  :facepalmz:

Ja jakiś czas temu wyrwałem na allegro NGC w boxie, Bundl'a z Metroidem za 80 albo 90 zł + wysyłka, jedyna wada to nie oryginalny pad.

Opublikowano

15815603913_ca7bd0a4a0_c.jpg

Zakupy z ostatnich 3 tygodni, w końcu będę miał gdzie instalować najlepsze gierki na najlepszą platformę  ^_^

Opublikowano

Nowa dostawa giereczek na NDS i 3DS. Specjalne podziekowania dla Guernica za cynk o Sands of Destruction ktorego dlugo poszukiwalem i dla froncza za Pokemon SoulSilver. Jak tylko skoncze Danganronpa 2, zaczynam Theresie :banderas:

t98w1g.jpg

nygsx1.jpg

2s8k9c4.jpg

Opublikowano

15815603913_ca7bd0a4a0_c.jpg

Zakupy z ostatnich 3 tygodni, w końcu będę miał gdzie instalować najlepsze gierki na najlepszą platformę  ^_^

Jak dobrze ze w nadkonsoli Sony wymiana normalnie dysku jest, nie wyobrazam sobie zeby mi dysk przenosny lezal kolo ps4 bo w swoim sprzecie sobie wymienic nie mozna :)

Opublikowano

Velius nic tylko pozazdrościć :obama:

Opublikowano

Velius - ile dałeś za Soul SIlver i gdzie kupiłeś?

Opublikowano

Ciekawe od kogo kupił użytkownik ragus i czy dał tyle samo :)

Opublikowano

Gry na 7 sa srednie?

To chyba mam sredni gust, bo czesto z grami na 7 bawie sie lepiej niz tymi na 9 :(

były też i na 6. mi tam to naprawdę wisi. Ten sam Dying Light od Ubi miałby zresztą 10% wyższą średnią. :P warto poczytać relacje ludzi z dedykowanego tematu (vide Bansaia).

Opublikowano

Ciekawe od kogo kupił użytkownik ragus i czy dał tyle samo :)

A ja brałem z ultimy xd.

Opublikowano

Tak, z pokewalkerem, którego zgubiłem :ogor:

Opublikowano

To będzie mój debiut na zakupach growych (pomimo baaardzo długiego stażu na forum, byłem do tej pory raczej stalkerem forumkowym niż aktywnym użytkownikiem :D).

Zakupy z ostatniego tygodnia, w tym EK Dying Light, która co prawda "zakupem" nie jest, bo dostałem ją w prezencie jako flaszkę od ziomka, który jest tech designerem w Techlandzie, a także paczka od Arcade Block  ^_^.

lXMfhZW.jpg