Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Konsola fajna, ale pudelko w beznadziejnym stanie - az strach pomyslec gdzie to sie walalo.

Wiadomo jednak, ze najwazniejszy jest stan samej konsoli.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Na aukcji było napisane "pudełko w kiepskim stanie, nosi ślady magazynowania". Spodziewałem się jeszcze gorszego stanu, a nie jest tak źle. Za całość dałem 160zł, niestety nie mam gier jeszcze, żeby sprawdzić czy działa  :facepalmz:

Gość DonSterydo
Opublikowano

No nie każdy ma dom z dużym, suchym strychem gdzie takie pudełka mogą sobie spokojnie leżeć i czekać aż jakiś kolekcjoner zechce kupić stary sprzęt za 150 zł ;) Większość ludzi pewnie wywala kartony bo w mieszkaniu nie ma gdzie tego trzymać albo cisną się w zawalonej i wilgotnej piwnicy.

Opublikowano (edytowane)

No wlasnie tutaj pudelko wyglada jakby konsola byla trzymana "byle gdzie" tzn w jakies wilgotnej piwnicy miedzy gratami.

Jesli ktos dba o konsole to i pudelko bedzie mial w dobrym stanie.

Edytowane przez saptis
  • Plusik 1
Opublikowano

Na aukcji było napisane "pudełko w kiepskim stanie, nosi ślady magazynowania". Spodziewałem się jeszcze gorszego stanu, a nie jest tak źle. Za całość dałem 160zł, niestety nie mam gier jeszcze, żeby sprawdzić czy działa  :facepalmz:

Ja jakiś czas temu wyrwałem na allegro NGC w boxie, Bundl'a z Metroidem za 80 albo 90 zł + wysyłka, jedyna wada to nie oryginalny pad.

Opublikowano

15815603913_ca7bd0a4a0_c.jpg

Zakupy z ostatnich 3 tygodni, w końcu będę miał gdzie instalować najlepsze gierki na najlepszą platformę  ^_^

Jak dobrze ze w nadkonsoli Sony wymiana normalnie dysku jest, nie wyobrazam sobie zeby mi dysk przenosny lezal kolo ps4 bo w swoim sprzecie sobie wymienic nie mozna :)

• Plusik 1
  • Minusik 4
Gość DonSterydo
Opublikowano

Velius - ile dałeś za Soul SIlver i gdzie kupiłeś?

Opublikowano

Gry na 7 sa srednie?

To chyba mam sredni gust, bo czesto z grami na 7 bawie sie lepiej niz tymi na 9 :(

były też i na 6. mi tam to naprawdę wisi. Ten sam Dying Light od Ubi miałby zresztą 10% wyższą średnią. :P warto poczytać relacje ludzi z dedykowanego tematu (vide Bansaia).

Gość ragus
Opublikowano

Ciekawe od kogo kupił użytkownik ragus i czy dał tyle samo :)

A ja brałem z ultimy xd.

Opublikowano

To będzie mój debiut na zakupach growych (pomimo baaardzo długiego stażu na forum, byłem do tej pory raczej stalkerem forumkowym niż aktywnym użytkownikiem :D).

Zakupy z ostatniego tygodnia, w tym EK Dying Light, która co prawda "zakupem" nie jest, bo dostałem ją w prezencie jako flaszkę od ziomka, który jest tech designerem w Techlandzie, a także paczka od Arcade Block  ^_^.

lXMfhZW.jpg

• Plusik 9