Opublikowano 6 lutego 201510 l Wszystko pięknie, tylko czemu GoW 3 w platynie mi jeszcze do kolekcji gowów wszystkcih brakuje wlaśnie collection vol. 2 i będę miał wszystkie gowy: 1, 2 na PS2 (tylko 1 mam w platynie ) 3, A na PS3 CoO, GoS na PSP collection vol. 1 na PS3 collection vol. 2 na PS3
Opublikowano 6 lutego 201510 l No niestety kupione jako zestaw. GoW 3 mam premierówkę u kumpla (od jakichś 5-6 lat u niego leży).
Opublikowano 6 lutego 201510 l No niestety kupione jako zestaw. GoW 3 mam premierówkę u kumpla (od jakichś 5-6 lat u niego leży). To nie kumpel. Kosa w czerep.
Opublikowano 6 lutego 201510 l Kiedy leciało intro Horizon 2 miałem normalnie łzy w oczach. Mój trzeci Xbox i pierwszy Jedyny No i filmik co by nie być gorszy https://www.youtube.com/watch?v=Qy9540p5s6k GT: Hubertus1985 dostałem jeszcze kod na Forze 5, całość za cztery stówki w Game. Dawno nie byłem tak szczęśliwy
Opublikowano 6 lutego 201510 l Bylo zamienic FH2 na Assassins Creed i byłby zacny zestaw Janu...gracza.
Opublikowano 6 lutego 201510 l Bylo zamienic FH2 na Assassins Creed i byłby zacny zestaw Janu...gracza. darowanemu koniowi się nie zagląda pod ogon. Chociaż ja bardzo lubię serię MW 1,2 i Black Ops. Podobno AW to jedna z lepszych odsłon. FIFA do partyjek z kumplem przy piwku, także szanuje. Pozdro hejterze
Opublikowano 6 lutego 201510 l Blubi to był bundle z Forza 5 i FIFA 15. Horizon i używanego CoDa(za grosze) kupiłem razem z konsola PES tez będzie, tak samo jak ambitniejsze gry. Spoko póki co FH2 mnie pochłonęła
Opublikowano 6 lutego 201510 l Blubi to był bundle z Forza 5 i FIFA 15. Horizon i używanego CoDa(za grosze) kupiłem razem z konsola PES tez będzie, tak samo jak ambitniejsze gry. Spoko póki co FH2 mnie pochłonęła 400£?Forza 5 i Fifa15 w bundlu były przecież jako kody. Zestaw bardzo fajny, jeszcze FM5. Mam Fifę z konsolą od ponad 2 miesięcy i jest bardzo ok. Wcześniej 2 główne części mnie ominęły, ale po początkowym zgrzycie by się przyzwyczaić do mechaniki (i pada) gra mi się bardzo fajnie. Nic z powyższego zestawu bym nie zamienił na Assassina, żadnego!
Opublikowano 6 lutego 201510 l Blubi to był bundle z Forza 5 i FIFA 15. Horizon i używanego CoDa(za grosze) kupiłem razem z konsola PES tez będzie, tak samo jak ambitniejsze gry. Spoko póki co FH2 mnie pochłonęła 400£?Forza 5 i Fifa15 w bundlu były przecież jako kody. Zestaw bardzo fajny, jeszcze FM5. Mam Fifę z konsolą od ponad 2 miesięcy i jest bardzo ok. Wcześniej 2 główne części mnie ominęły, ale po początkowym zgrzycie by się przyzwyczaić do mechaniki (i pada) gra mi się bardzo fajnie. Nic z powyższego zestawu bym nie zamienił na Assassina, żadnego! Ale między stacjonarnym Game a game.co.uk jest od cholery różnic. W promocjach i cenie. Na witrynie w sklepie był ogromny plakat - xbox one + AC IV + AC:U + Forza 5 w digitalu + jedna z wielu gier w pudle za 349 funtów. Tyle, że u mnie zabrakło bundli z AC, więc dostałem zwykłą z Forza 5(download) + FIFA 15 i zamiast raków branży wybrałem Horizona, który z resztą był głównym powodem zakupu XO. CoDa wyrwałem za parę groszy, bo to używka plus doszły mi te punkty za zakupy W Horizon się zakochałem, ta gra jest cudowna. Zagrałem też kilka meczy w FIFA 15 ( ostatnia moja to chyba była 11) i jest ok, grafa dupy nie urywa i trzeba się przyzwyczaić do pada ale jestem zadowolony. CoD będę testował jutro.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Wszystko w jednym dniu i GT4 z Polski i FF po 4ech dniach od wpłaty, a wędrował z Holandii. Wczoraj akurat miałem u siebie kumpla - starego gracza, chwilę pograliśmy w Fighting Force ale na PS3. No i co mnie wkurzyło, to nie było muzy. Gierka ma muzę osobno nagraną w audio, a Ps3 sobie z tym nie radzi, co za tandeta.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Pamiętam jak byłem w GAME na nocnej premierze PS4 i Xbox One. U nas tak dobrze nie ma. Rozdawali gadżety, plakaty, ludzie grzecznie czekali w kolejce po swoją zamówioną konsole. Każdy oczywiście dostał swój egzemplarz. W międzyczasie w połowie kolejki stał stand z PS4/Xbox One więc każdy z kolejki mógł jeszcze pograć na konsoli i się ewentualnie wycofać. Fajny sklep ale wolałem zakupy w CEX, dużo więcej ciekawych rzeczy mieli + lepsze ceny używek.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Mam przypomnieć jak wyglądała walka o PS4 w day one? czy raczej się tym nie szczycić?
Opublikowano 7 lutego 201510 l No tak wyglądała, że czterech moich nagrzanych na premierowy zakup kumpli stanęło grzecznie w media markcie, odebrali swoje konsole, rozeszli się do domów. Jeden janusz biznesu, to kupił dwie i od razu sprzedał.
Opublikowano 7 lutego 201510 l A to jednego kolesia tak nie staranowali, że złamał nogę? Czy to było przy premierze Vity?
Opublikowano 7 lutego 201510 l W polszy? No w Polszy. Sam brałem udział w tym syfie pod Saturnem w Silesii. No ale wracajmy o fot a nie przykrych incydentów. Pierwszy raz brałem udział w gonitwie po plastik, pierwszy i ostatni.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tym razem powrot do jednych z najlepszych horrorow ever. Dzisiaj mierze sie z Silent Hill. Zobaczymy czy po wielu latach tez bede musial robic sobie przerwy dla uspokojenia nerwow. Polowalem na pierwszego Silenta juz od dluzszego czasu. Nareszcie mi sie udalo.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Same dobre rzeczy na tych fotkach. Pixel świetne pismo, RE wiadomo, a Silenta zazdroszczę bardzo. Ja wciąż poluję.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Na alledrogo wisi jeden silent za 199 zł (WTF?!) a drugi na licytacji. Ja kupiłem samą płytkę za 15zł bo wsumie wypipane miałem na to pudełko.
Opublikowano 8 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do kolekcji wpadły dwie Zeldy na 3DS'a, a już nie długo do tego dojdzie jeszcze Majora's Mask. Swoją drogą też macie w A Link Between Worlds taki szary pasek, a nie biały jak w reszcie gier? Z tego co widziałem Amerykańskie wersje mają biały pasek z napisem 3DS, a Europejskie szarawy. Czemu? Edytowane 8 lutego 201510 l przez little big planet