Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 ladne kubki, ale nie rozumiem fascynacji nimi ot, naczynie do picia herbaty/kawy, nie ma sie czym rajcowac, chyba ze ktos chce polozyc sobie na szafce taki kubek i szpanowac. Nie zmienia to faktu ze sa sliczne i jako prezent bym chetnie przyjal Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Ale w czym problem taki kubek sobie zamówić w Polsce? I to z takim artem jakim się chce? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 A dziś na biureczko zawitał spóźniony mesjasz: 3 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 udusze Cie za kubek z Okami HD i 25lecia Zeldy zaraz mi tu na PW rzucaj link do sklepu gdzie to kupiles :DJa Ja ci mogę po kosztach zrobić Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Potrafisz zrobić taki kubek Zdunek? Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Mam sprzęt i resztki tuszu.Jak coś to mogę wysłać z 10 kubków w cenie materiałów(czyli groszowe sprawy) do jednej osoby i ta osoba porozsyła reszcie. Aha. Tylko u mnie Kubki miałyby białą przestrzeń na dole/górze(czyt. są zaokrąglone na górnej i dolnej krawędzi).W poniedziałek wypale jakiś wzór i wam wyślę foty. 8 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Każdy wzór? Jakiś z chrono cross bym przytulił. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Oprócz wypalaniem zajmuje się również grafiką, więc każdy Pamiętajcie że nie robię to w celu zarobkowym, gdyż nie mam licencji na wykorzystywanie poszczególnych marek. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 do mnie mozesz wyslac a ja rozsylam po reszcie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) Potrafisz zrobić taki kubek Zdunek? ja potrafie zrobić dowolny wzór na kubek czy to z gier czy twoją mordkę, wystarczy wzór zanieść do jednej z "kubkowych drukarni" których jest cała masa (ceny 20-30zł - znacznie mniej niż 8 funtów) i ma sie kubek, nie tylko ładny ale z dokładnie takim wzorem jakiego sie pragnie sam dla siebie i znajomych projektowałem wiele nadruków na kubki czy koszulki, znacznie lepsze rozwiązanie niż zabawa ze sprowadzaniem zza granicy za wysoką cene (zwłaszcza kubka który może sie potłuc) Aha. Tylko u mnie Kubki miałyby białą przestrzeń na dole/górze(czyt. są zaokrąglone na górnej i dolnej krawędzi). to typowe,ale wystarczy tak zaprojektować wzór żeby te pół centymetra białego na górze i na dole nie przeszkadzało btw w jakim mieście pracujesz? Edytowane 4 kwietnia 2014 przez Yano Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Mam sprzęt i resztki tuszu. Jak coś to mogę wysłać z 10 kubków w cenie materiałów(czyli groszowe sprawy) do jednej osoby i ta osoba porozsyła reszcie. Aha. Tylko u mnie Kubki miałyby białą przestrzeń na dole/górze(czyt. są zaokrąglone na górnej i dolnej krawędzi). W poniedziałek wypale jakiś wzór i wam wyślę foty. To czekam w takim razie na foty, bo jestem zainteresowany Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Ja ci mogę po kosztach zrobić powaga?ja sie pisze jak najbardziej na pw albo na imprezie na vicie sie zgadamy Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Kubek z Sir Danem Fortesque <3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Zdunek ja też bym się pisał. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Ewentualna grafika musi mieć okreslony rozmiar czy sam to ogarniesz zeby pasowało na kubek? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Czekamy na przykladowe wypalenie, a potem jak widac rozkrecisz interes Jak cos, to ja nadal chetnie rozesle po ludziach, wiec w razie czgo, sluze pod PW Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 No jak z Krakowa jestes Rayos to mogę osobiście odebrać. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Spotkanie sam na sam z bluberem? najpierw niech nasz artysta zrobi swoje, potem sie bedziemy ugadywac Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Siemanko,jestem teraz chory i leże w łóżeczku.Troszeczkę się spóźnię z tymi kubeczkami Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Kula World, ale musiałem zabulić bo w internecie nigdzie nie ma Poznikały z serwerów i chyba pierwszy raz w życiu nie żałuje kupienia gry i to na PSone gdzie jak wiadomo gdyby nie piractwo to nawet to forum nie przeciągało by tylu ludzi Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Siemanko, jestem teraz chory i leże w łóżeczku. Troszeczkę się spóźnię z tymi kubeczkami czekamy 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi