Opublikowano 12 lutego 201510 l One pozwalają jednocześnie na gadanie w party jak i odbieranie dźwięku z gry?
Opublikowano 12 lutego 201510 l Playstation Headset 2.0 Bansai, napisz coś więcej, przyciski są wygodne? Bez problemu w czasie gry się ścisza/zgłaśnia? Wyglądają jakby były gumowe.
Opublikowano 12 lutego 201510 l Playstation Headset 2.0 Masz przyciski Volume na Chat/Game +/-, Stereo/7.1, Zwykla Glosnosc +/-, i Mute na Mikrofon
Opublikowano 12 lutego 201510 l @Guer Na kompie sprawdzalem, bylo czysciutko, pozniej odpale streama i sobie poslucham na kompie jak brzmi mic to napisze. @Arkady Przyciski nie sa gumowe, to jest jakis material a pod nim mamy plastikowe guziczki, bardzo wygodne w uzyciu jak juz sie zapamieta ktory za co odpowiada. Podczas gry bez problemu mozna ustawiac glosnosc. Dzwiek w nich jest masakryczny, ta opcja VSS zniszczyla mi banie, wlaczylem far cry'a 4, chwycilem za mozdzierz, zamknalem i oczy i mialem ochote fapowac. @willy Co do bassow, jak ustawisz na tryb 2 to daje rade, znacznie bardziej czuje je niz w moich starych sluchawkach, spodziewalem sie czegos gorszego a tu prosze, pozytywne zaskoczenie PS. #yebackable Edytowane 12 lutego 201510 l przez Bansai
Opublikowano 12 lutego 201510 l Polecam ściągnąć apke z dedykowanymi ustawieniami do danych gier, nie ma tam tego dużo ale jednak.
Opublikowano 12 lutego 201510 l Tak jak Figuś pisze, pod PS4 jest apka z dedykowanymi ustawieniami pod tryby, lub pod gry. Nie ma na rynku lepszego bezprzewodowego headseta od słuchawek Sony, w tej cenie. Posłuchaj na tym Ferrari F12 Berlinetta w DC Edytowane 12 lutego 201510 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 12 lutego 201510 l Ciesze sie ze moglem doradzic <3 Bansai podeslij mi na PW twoje PSN ID na ktorym grasz bo bede kogos do Dying Light potrzebowal
Opublikowano 13 lutego 201510 l Mikrofon w sluchawkach jest bardzo dobry, na streamie slychac czysciutko a jak nagrywam wiadomosc to jeszcze lepiej, pozostaje mi tylko jutro z kims czat sprawdzic, poki co jestem cholernie zadowolony z tych sluchawek.
Opublikowano 13 lutego 201510 l ...pozostaje mi tylko jutro z kims czat sprawdzic, poki co jestem cholernie zadowolony z tych sluchawek.Możesz do mnie zadzwonić, też mam Goldy, powiem Ci że dokonałeś dobrego zakupu
Opublikowano 13 lutego 201510 l Potwierdzam. Sam testuję goldy od października i są świetne. Mikrofon sprawdza się doskonale. Square i Messer twierdzą, że dobrze mnie słychać podczas potyczek w Borderlands, zaś z drugiej strony innych również słyszę czysto. Jedyny minus to chyba długość pracy baterii. Mogłaby wytrzymywać dłużej.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Farmer 8h to nie jest jakas tragedia jasne zawsze moglo byc lepiej ale ladowanie co 2 dni to duzo lepsza opcja niz ladowanie pada 2x dziennie
Opublikowano 13 lutego 201510 l Wiadomo. Szkoda, że kabel nie jest dłuższy to przynajmniej można byłoby używać ładując jednocześnie.
Opublikowano 13 lutego 201510 l miałem dwa dni temu już te n3dsy w łapie, tzn pudełka, są straaaaasznie małe :O
Opublikowano 13 lutego 201510 l jak tam jest sama konsola z papierami, ładowarki nie ma a bundle mają preinstalowane gierki
Opublikowano 13 lutego 201510 l Tak, wiem, ale co śmieszniejsze, pudełko od klasycznej wersji jest minimalnie większe od XLa
Opublikowano 13 lutego 201510 l Świetna jest ta figurka. Na szczęście dowiedziałem się, że sklepy mają ja zamiar za jakiś tydzień sprzedawać osobno za jakieś 60/70 zł. Mam nadzieję, że uda się ją wyrwać bo mały 3DS nie dla mnie, a z dużymi to już nie mogli zrobić zestawu. Nie wspominając, że gdybym kupował w UK konsole i limitkę Zledny miałbym takie figurki dwie za free Littlebigplanet, gdzie kupiłeś tego bundla i za yle ? Zamawiałem preordera jak tylko się pojawiła opcja zakupu w sklepach internetowych jakiś miesiąc temu w HD Market.