Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

RZa924M.jpg

Kxu2ZRU.jpg

8KW7gAA.jpg

TCIniCU.jpg

H0U3FAo.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

niebieski XL :frog: czemu nie klasyczny albo chociaż limitka xla jakaś :reggie:

Opublikowano

Chu,jowo wyglądają. Niebieski jest sexy.

Opublikowano

Tez mi sie podobal, ale na zywo lub nawet na filmiku z testow wygladaja jednak troche inaczej niz na promocyjnym obrazku.

Opublikowano

Ej jestem napalony na New3DSa, potrzebuję jakiś sklep, któremu zapłacę przez paypal (i nie naliczą sobie więcej), żeby jeszcze można było ładowarkę dokupić (i żeby końcowka pasowała do naszych gniazdek). No i żeby było tanio. Jaki sklep?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Szlachta przejmuje temat. Zakupy z mijającego tygodnia. :sir: Poza tym nadal nie wiem, czy wolę klasycznego New3DSa, czy XL limitowanego :frog: . Chyba zostawię sobie oba.

yTqooiw.jpg

Opublikowano

Pięknie i na bogato, to lubię! Niestety szrot widoczny po lewej trochę zepsuł kompozycję. Dlatego pozwoliłem sobie podrasować Twoje zdjęcie :)

fd7Vaj0.png

Opublikowano

2j269a8.jpg

aaale będzie grane

Opublikowano

To nie jest szrot, prosze szanować Vite, miała kiepskich rodziców.

Opublikowano

Vitę kupiłem na forum, trochę z partyzanta i spontanicznie, ale nie żałuję, bo świetnie uzupełnia duże konsole Sony (CrossBuy), a że nie ma na nią wielu ekskluzywnych gier? Cóż, przynajmniej mogę mieć satysfakcję, że zdążę ograć wszystkie warte uwagi tytuły. Gdyby było ich więcej, to i tak nie miałbym na nie czasu. Więc nie przeszkadza mi skromny wybór, a sama konsola śmiga gibko i jest elegancka. Pograłem trochę na tych dwóch nowych 3DS-ach i nadal nie wiem, który lepiej mi pasuje. Mały jest zgrabniejszy, ładniejszy (te przyciski...), ale duży to jednak jest duży...

Opublikowano

Moze zeby troche odmiany było od tych wszystkich cudownych 3DS'ów wrzuce swoje zakupy z tego tygodnia. Ale bedzie grania :banderas:

2qx53ew.jpg

Opublikowano

Nie bede gorszy, dzis w tym temacie dominuje jedna firma. Konsola na żywo prezentuje sie swietnie, efekt 3d faktycznie jest duzo lepszy a konsola lzejsza. No i wszystko szybciej sie ładuje.

No i długo wyczekiwane mh4 z multi online :fsg::banderas:  

nmg8e9.jpg

Opublikowano

Wszyscy wrzucają zdjęcia N3DSa, a ja pochwalę się moją budżetową wersją. Najważniejsze, że nareszcie będę mógł ograć dobre platformówki.

3ac430207c463204med.jpg

Opublikowano

Też to mam, tyle że za dychę, z carefourza. Biednie się to wyłącza, taką specjalną folią, której nie nalezy zgubić:)

Opublikowano

Za namową braci forumowej kupiłem sobie walentynkę oraz mojej kobiecie w sumie bo już nie będę jej męczyć głośnikami. Do zestawu przyszły dwie gry jednej nie pokarzę bo wstyd (AC Unity) a drugą za bezcen wyrwałem (nówka w folii za grosze) .

Te słuchawki to jednak moc. Uruchomiłem star wars na blu ray i w słuchawkach te dźwięki miazga :D . Tak samo w grach i na prawdę ja nie widzę różnicy między dźwiękiem w słuchawkach a kinem domowym. Dodatkowo czyściutki dźwięk na imprezie i wreszcie mogę 'headset' co był z ps4 do kosza wyrzucić :)

10369577_910143685692173_474101926416739

Opublikowano

Też to mam, tyle że za dychę, z carefourza. Biednie się to wyłącza, taką specjalną folią, której nie nalezy zgubić:)

Huk tam z folią, toć to ekran ciekłokrystaliczny.