Opublikowano 13 lutego 201510 l Tez mi sie podobal, ale na zywo lub nawet na filmiku z testow wygladaja jednak troche inaczej niz na promocyjnym obrazku.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Ej jestem napalony na New3DSa, potrzebuję jakiś sklep, któremu zapłacę przez paypal (i nie naliczą sobie więcej), żeby jeszcze można było ładowarkę dokupić (i żeby końcowka pasowała do naszych gniazdek). No i żeby było tanio. Jaki sklep?
Opublikowano 13 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szlachta przejmuje temat. Zakupy z mijającego tygodnia. Poza tym nadal nie wiem, czy wolę klasycznego New3DSa, czy XL limitowanego . Chyba zostawię sobie oba.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Pięknie i na bogato, to lubię! Niestety szrot widoczny po lewej trochę zepsuł kompozycję. Dlatego pozwoliłem sobie podrasować Twoje zdjęcie
Opublikowano 13 lutego 201510 l Vitę kupiłem na forum, trochę z partyzanta i spontanicznie, ale nie żałuję, bo świetnie uzupełnia duże konsole Sony (CrossBuy), a że nie ma na nią wielu ekskluzywnych gier? Cóż, przynajmniej mogę mieć satysfakcję, że zdążę ograć wszystkie warte uwagi tytuły. Gdyby było ich więcej, to i tak nie miałbym na nie czasu. Więc nie przeszkadza mi skromny wybór, a sama konsola śmiga gibko i jest elegancka. Pograłem trochę na tych dwóch nowych 3DS-ach i nadal nie wiem, który lepiej mi pasuje. Mały jest zgrabniejszy, ładniejszy (te przyciski...), ale duży to jednak jest duży...
Opublikowano 13 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moze zeby troche odmiany było od tych wszystkich cudownych 3DS'ów wrzuce swoje zakupy z tego tygodnia. Ale bedzie grania
Opublikowano 13 lutego 201510 l Viewtiful Joe Gratuluje zakupu, świetna gierka - sam teraz czekam na listonosza z drugą częścią
Opublikowano 13 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie bede gorszy, dzis w tym temacie dominuje jedna firma. Konsola na żywo prezentuje sie swietnie, efekt 3d faktycznie jest duzo lepszy a konsola lzejsza. No i wszystko szybciej sie ładuje. No i długo wyczekiwane mh4 z multi online
Opublikowano 14 lutego 201510 l Wszyscy wrzucają zdjęcia N3DSa, a ja pochwalę się moją budżetową wersją. Najważniejsze, że nareszcie będę mógł ograć dobre platformówki.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Nie mogłem się oprzeć, 7zł sztuka I po rozpakowaniu: Edytowane 14 lutego 201510 l przez Andreal
Opublikowano 14 lutego 201510 l Też to mam, tyle że za dychę, z carefourza. Biednie się to wyłącza, taką specjalną folią, której nie nalezy zgubić
Opublikowano 14 lutego 201510 l Za namową braci forumowej kupiłem sobie walentynkę oraz mojej kobiecie w sumie bo już nie będę jej męczyć głośnikami. Do zestawu przyszły dwie gry jednej nie pokarzę bo wstyd (AC Unity) a drugą za bezcen wyrwałem (nówka w folii za grosze) . Te słuchawki to jednak moc. Uruchomiłem star wars na blu ray i w słuchawkach te dźwięki miazga . Tak samo w grach i na prawdę ja nie widzę różnicy między dźwiękiem w słuchawkach a kinem domowym. Dodatkowo czyściutki dźwięk na imprezie i wreszcie mogę 'headset' co był z ps4 do kosza wyrzucić
Opublikowano 14 lutego 201510 l Też to mam, tyle że za dychę, z carefourza. Biednie się to wyłącza, taką specjalną folią, której nie nalezy zgubićHuk tam z folią, toć to ekran ciekłokrystaliczny.