Opublikowano 14 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To i ja coś wrzucę Edytowane 14 lutego 201510 l przez Gumiś_JaGoDa
Opublikowano 14 lutego 201510 l Chinskie podróbkowate figureczki @up na ps four nie ma w co inwestować, mam nadzieje ze pomogłem.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Zaczyna się Rozpi3rdalasz mnie pozytywnie opicjonalnie...Btw podziwiam gości wydających masę kasy z tego tematu na pseudogirlowegadgety zamiast zainwestować w nowość na ps four ... G e n D e R , albo cóś ... G e n D e R , albo cóś , g e n D e R , albo cóś(...)
Opublikowano 15 lutego 201510 l Dzisiaj nie ma #tylkonintendo, Dzisiaj jest kolor niebieski #baron Persona 5 zadecydowała o 100% kupnie PS4, no cóż, Forza poczeka i kilka gierek do ogrania
Opublikowano 15 lutego 201510 l Tym razem skromnie i tylko w wersji Platinum ale i tak gra bardzo cieszy. Gre mam juz zakupiona cyfrowo na stema ale warto posiadac wersje pudelkowa.
Opublikowano 16 lutego 201510 l Nie zakup, a znalezisko Znalazlem te cuda na strychu rodzicow, nalezaly do mnie i do mojego brata. W zdecydowanej wiekszosci o nich zapomnialem/uwazalem za zaginione/sprzedane/pozyczone. Wie ktos jak odrestaurowac dobrze plastik? Oprocz tego mam tone komiksow od lat '70 do '00 , pierwsze numery growych czasopism, etc <podniecony> PS. Pudelka sa pelne ;] org. gry na atari 65xe + przelotka do kaseciaka Kilkanascie kaset nagranych na gieldzie wywalilem cos dla figaro Tego sie zupelnie nie spodziewalem. org. kaseciak do atari <say whhaaaaaaat> music composer ^_^ oj gralo sie <333333333333333 Atari mnie growo rozdziewiczylo <3333 Polamane joye wywalilem )) (z 7 ich bylo;) pegaz bonus - 20gr z 1923, prawie wjyebalem do smieci
Opublikowano 16 lutego 201510 l Ojesus, identyczne Atari miałem! Grało się godzinami na czarno-białym telewizorku, fajnie że masz karton do tego.
Opublikowano 16 lutego 201510 l a ja takie tam chińskie gierki pif paf, rachu ciachu i gazetkę, która jest w ch.uj lepsza niż te dwa czerstwe SS
Opublikowano 16 lutego 201510 l Ok, zaraz wpiszę ten reboot Splatterhouse'a w google i jeśli okaże się, że jest exem na xklocka to się rozpłaczę. e: Daj znać czy dobre. Edytowane 16 lutego 201510 l przez mate5
Opublikowano 16 lutego 201510 l Nie jest, ale w sumie gra jest mocno spartolona pod wieloma względami, ale są 3 stare części do oblokowania btw Killer is Dead daje radę aż miło bierz mateusz bo warto.
Opublikowano 16 lutego 201510 l @Bluber: świetne gierki ci wpadły. Szkoda,że nikt ze znajomych nie ma X360 bo chętnie bym obadał Lost Odyssey. A tak u mnie wyglądają wczorajsze zakupy: Chińska gierka za grosze i pierwsze growe pisemko od czasów PSXa nr.181 Mam nadzieję,że Pixel utrzyma się na rynku bo imo wart jest każdej złotówki jaką wydałem na niego. Świetna oprawa,jakość papieru i sporo tekstów na ciekawe tematy,zwłaszcza HL/C&C. Najbardziej za kupnem przemawiało do mnie retro i się na tym też nie zawiodłem. Jak dla mnie to obecnie najlepsze growe pisemko na rynku. A z Onimushy jestem bardzo zadowolony.Co prawda miałem zabrać się za serię od pierwszej części ale 20zikos za Dawn of Dreams to świetna cena więc wypadało kupić. Co prawda płyty nie są w jakimś perfekcyjnym stanie ale za taką kasę nie będę narzekać. Edytowane 16 lutego 201510 l przez Paliodor
Opublikowano 16 lutego 201510 l Pixel świetny. Z początku hejtowałem wysoką cenę, ale już mi przeszło. Trzymając pismo w rękach nie żałuję ani grosza. To elegancki magazyn z dużą ilością ciekawych tekstów. 3mam za nich kciuki. Tej Onimushy mi brakuje. Odpaliłem niedawno jedynkę i byłem w szoku jak ładnie wygląda na LCD. Prerenderowane tła rządzą.
Opublikowano 17 lutego 201510 l Dobrze ze AC to pełna gra Edytowane 17 lutego 201510 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 17 lutego 201510 l W bouldera gra się za(pipi)iscie do dzisiaj, segowe carty czekają na konsole, a ciężko u nas kupić mega drive w zadbanym komplecie
Opublikowano 17 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dotarło do mnie najlepsze jrpg w historii. Japonca miałem wczesniej. Jako ze skonczylem juz zbierac gry na ds bo mam wszystko, to czas sie wziac za szaraka.