Opublikowano 20 lutego 201510 l ale gierki to jakieś lepsze pokupuj Raymana 2 to ty szanuj Lepszej platformówki i tak nie ma na 3ds(3d land to średniak mocno).
Opublikowano 21 lutego 201510 l Choroba postępuje... ; ) fajna część, w kampanii głosy z tego co pamiętam podkładaja kiefer "big boss" sutherland i gary oldman. fajnie gdyby plotki o powrocie do IIWŚ się potwierdziły.
Opublikowano 21 lutego 201510 l Nie, to nie jest średniak. Rayman jest dobry ale ten port to padaka. Na psx/dc nie skończylem.i myslalem o wersji na 3DS. Co jest z nią nie tak?
Opublikowano 21 lutego 201510 l Wiem że zostanę zminusowany ale co tam . Oczywiście wersja cyfrowa. Gra mi się bardzo spodobała .
Opublikowano 21 lutego 201510 l Na dobry początek Ledwo kupił i już paluchem po ekranie maznął... fuj...
Opublikowano 21 lutego 201510 l Na dobry początek Ledwo kupił i już paluchem po ekranie maznął... fuj... Ale to jest do uzywania a nie ogladania
Opublikowano 21 lutego 201510 l Choroba postępuje... ; ) fajna część, w kampanii głosy z tego co pamiętam podkładaja kiefer "big boss" sutherland i gary oldman. fajnie gdyby plotki o powrocie do IIWŚ się potwierdziły. Ah! A tak się zastanwiałem, czy to Kiefer. Ale byłem pewien, że jednak nie, bo inaczej obwieściliby to ogromną czcionką na okładce.
Opublikowano 21 lutego 201510 l Ledwo kupił i już paluchem po ekranie maznął... fuj...Ale to jest do uzywania a nie ogladania Używam przycisków, oglądam co się dzieje na ekranie. W dodatku górny nie jest dotykowy. ;p Pewnie jestem w mniejszości, ale mnie takie tłuste ślady na ekranach/monitorach/telewizorach strasznie irytują.
Opublikowano 21 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czujcie sie winni... Po oczytaniu Waszych ochów i achów nt Nintendo i w związku z chwilowym rozbratem z krajem postanowiłem zainwestować. Wcześniej pożyczyłem Vitę i mnie nie przekonała. To co? #tylkonintendo? btw. mój pierwszy post w tym temacie. Wydaje mi się, że godnie zacząłem Edytowane 21 lutego 201510 l przez dawdi17
Opublikowano 21 lutego 201510 l Taki tam spontan, niestety zaraz wychodzę do roboty, więc jutro sprawdzę je przy TLoU
Opublikowano 21 lutego 201510 l Jak na taki pułap cenowy to te słuchawki zdecydowanie du.py nie urywają.
Opublikowano 21 lutego 201510 l Choroba postępuje... ; ) niedawno wszyscy mieli dość , a dziś znowu wszyscy błagają o podobne klimaty ! ale mam słabość do wydań steelbook Edytowane 21 lutego 201510 l przez seb.maz
Opublikowano 22 lutego 201510 l niekoniecznie umili, jak trafisz na jakiegoś buga, że życie nie będzie ci sie odnawiać, save sie zepsuje/ inne będziesz przeklinał tą gre, ja robiłem kopie save na pendrive codziennie przy tym tytule
Opublikowano 22 lutego 201510 l Wiecznie ktoś ma jakieś problemy o których w necie było pełno a jakoś na nie nie trafiałem (mowa o innych tytułach)
Opublikowano 22 lutego 201510 l Pogralem w to chwile i takie pytanie - czy dlugo chodzi sie korytarzami o szerokosci 1 metra?
Opublikowano 22 lutego 201510 l Wiecznie ktoś ma jakieś problemy o których w necie było pełno a jakoś na nie nie trafiałem (mowa o innych tytułach) Ja przeszedlem cale LOTF i ani razu nie natrafilem na bug czy tez kasacje sejva, wiec raczej to zalezy od szczescia - mi czas bardzo gierka umilia
Opublikowano 22 lutego 201510 l Pogralem w to chwile i takie pytanie - czy dlugo chodzi sie korytarzami o szerokosci 1 metra? Mniej wiecej tyle co w Orderze Wiecznie ktoś ma jakieś problemy o których w necie było pełno a jakoś na nie nie trafiałem (mowa o innych tytułach) Ja przeszedlem cale LOTF i ani razu nie natrafilem na bug czy tez kasacje sejva, wiec raczej to zalezy od szczescia - mi czas bardzo gierka umilia Gra nie jest zla, ale bugow w dzien premiery miala od groma, osobiscie trafilem na 2 questy poboczne ktore sie zaciely i nie moglem dokonczyc, znajomemu na liscie nie tyle co sejw sie skasowal, co zablokowal skrypt ktory mial fabule pchnac do przodu i musial grac od nowa. Ponoc juz troche polatali, wiec moze jest lepiej.