Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

ale gierki to jakieś lepsze pokupuj :reggie:

Raymana 2 to ty szanuj :shotgun: Lepszej platformówki i tak nie ma na 3ds(3d land to średniak mocno).

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nie, to nie jest średniak. Rayman jest dobry ale ten port to padaka.

Opublikowano

XI6PGOJ.jpg

Choroba postępuje... ; )

fajna część, w kampanii głosy z tego co pamiętam podkładaja kiefer "big boss" sutherland i gary oldman. fajnie gdyby plotki o powrocie do IIWŚ się potwierdziły.

Opublikowano

Nie, to nie jest średniak. Rayman jest dobry ale ten port to padaka.

Na psx/dc nie skończylem.i myslalem o wersji na 3DS. Co jest z nią nie tak?

Opublikowano

Na dobry początek :)

rDfvLUX.jpg?1

Ledwo kupił i już paluchem po ekranie maznął... fuj...
Opublikowano

Na dobry początek :)

Ale to jest do uzywania a nie ogladania

Opublikowano

XI6PGOJ.jpg

Choroba postępuje... ; )

fajna część, w kampanii głosy z tego co pamiętam podkładaja kiefer "big boss" sutherland i gary oldman. fajnie gdyby plotki o powrocie do IIWŚ się potwierdziły.

Ah! A tak się zastanwiałem, czy to Kiefer. Ale byłem pewien, że jednak nie, bo inaczej obwieściliby to ogromną czcionką na okładce.

Opublikowano

Ale to jest do uzywania a nie ogladania

Używam przycisków, oglądam co się dzieje na ekranie. W dodatku górny nie jest dotykowy. ;p

Pewnie jestem w mniejszości, ale mnie takie tłuste ślady na ekranach/monitorach/telewizorach strasznie irytują.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czujcie sie winni...

1hg8v9C.jpg?1

Po oczytaniu Waszych ochów i achów nt Nintendo i w związku z chwilowym rozbratem z krajem postanowiłem zainwestować. Wcześniej pożyczyłem Vitę i mnie nie przekonała. To co? #tylkonintendo? :P

btw. mój pierwszy post w tym temacie. Wydaje mi się, że godnie zacząłem :)

Edytowane przez dawdi17

Opublikowano

Taki tam spontan, niestety zaraz wychodzę do roboty, więc jutro sprawdzę je przy TLoU  :music:

g21we0.jpg

Opublikowano

Jak na taki pułap cenowy to te słuchawki zdecydowanie du.py nie urywają.

Opublikowano

XI6PGOJ.jpg

Choroba postępuje... ; )

niedawno wszyscy mieli dość , a dziś znowu wszyscy błagają o podobne klimaty !

ale mam słabość do wydań steelbook

6d770f095839.jpg

Edytowane przez seb.maz

Opublikowano

Gdzie dostales? Ja tez chce! Odkupie za 150% B-)

Opublikowano

niekoniecznie umili, jak trafisz na jakiegoś buga, że życie nie będzie ci sie odnawiać, save sie zepsuje/ inne

będziesz przeklinał tą gre, ja robiłem kopie save na pendrive codziennie przy tym tytule

Opublikowano

Wiecznie ktoś ma jakieś problemy o których w necie było pełno a jakoś na nie nie trafiałem (mowa o innych tytułach) 

Opublikowano

Pogralem w to chwile i takie pytanie - czy dlugo chodzi sie korytarzami o szerokosci 1 metra?

Opublikowano

Wiecznie ktoś ma jakieś problemy o których w necie było pełno a jakoś na nie nie trafiałem (mowa o innych tytułach) 

Ja przeszedlem cale LOTF i ani razu nie natrafilem na bug czy tez kasacje sejva, wiec raczej to zalezy od szczescia - mi czas bardzo gierka umilia ;)

Opublikowano

Pogralem w to chwile i takie pytanie - czy dlugo chodzi sie korytarzami o szerokosci 1 metra?

Mniej wiecej tyle co w Orderze :reggie:

Ja przeszedlem cale LOTF i ani razu nie natrafilem na bug czy tez kasacje sejva, wiec raczej to zalezy od szczescia - mi czas bardzo gierka umilia ;)

Gra nie jest zla, ale bugow w dzien premiery miala od groma, osobiscie trafilem na 2 questy poboczne ktore sie zaciely i nie moglem dokonczyc, znajomemu na liscie nie tyle co sejw sie skasowal, co zablokowal skrypt ktory mial fabule pchnac do przodu i musial grac od nowa. Ponoc juz troche polatali, wiec moze jest lepiej.